Godba ljubljanskih veteranov v Puli

Aktualno > Dogodki | piše: Milan Pavliha | 2.9.2013
Poletni večerni koncerti na glavnem puljskem trgu Forumu so že tradicionalni. Tokrat (prejšnji četrtek) je Godba ljubljanskih veteranov nastopala skupaj z mestnim Pihalnim orkestrom Pula, vsak s samostojnim koncertom.
Godba ljubljanskih veteranov v Puli. (foto: osebni arhiv)
Godba ljubljanskih veteranov v Puli. (foto: osebni arhiv)
Godba ljubljanskih veteranov v Puli. (foto: osebni arhiv) Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Godba ljubljanskih veteranov je prva izvedla svoj poldrugourni koncertni program. V čudovitem antičnem okolju Foruma je še posebej lepo zazvenela slavnostna koračnica iz Aide. Spomini na čudovit večer tja proti polnoči so še vedno sveži. Stkale so se prijateljske vezi med orkestroma z obljubo po ponovnem srečanju, na željo Puljčanov z njihovim koncertom po Ljubljanici.


Vabilo društvom in organizacijam!
Pošljite nam fotografijo in opis dogodkov iz vašega društva na elektronski naslov: urednistvo@mojaleta.si in objavili bomo tudi vašo novičko!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

Velikonočne jedi skozi čas: Kaj so jedli naši predniki?

Velika noč danes diši po potici, šunki, jajcih in hrenu...

Moderna babi: "V moji hiši ni rokovanja s telefonom. Vnuki ga ne uporabljajo..."

„Še sama ne vem, od kje toliko volje in idej za ustvarj...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova

Sočna, slastna in hitro pripravljena. Iz Jožičine kuhin...

Zeliščni vrt na balkonu – kaj uspeva tudi v lončkih in ob minimalni skrbi

Sveža zelišča niso le kulinarična poslastica, temveč tu...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

5 nasvetov, kako si naravno pomagati pri suhi in občutljivi koži

Preverite, kaj svetuje narava, ko gre za suho kožo, ki ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pohorska omleta

Za vas sem pripravila top recept za pohorsko omleto, ki...

Ko otroci odidejo od doma: 7 nasvetov, kako uživati v praznem gnezdu

Kako se uspešno soočiti z vsemi občutki, ki jih prinese...

Ste vedeli, da ima Centralna tehniška knjižnica tudi knjižnico stvari in ustvarjalnico?

V Centralni tehniški knjižnici so poleg tradicionalnega...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.