Misel za 26. januar

Danes je dan Avstralije - dežele, kjer so prebivalci v trenutnih koronarazmerah izgubili največ svobode. Morda bi vendarle morali bolj pogosto prisluhniti staroselcem Aboridžinom ...
Aboridžini so v Avstraliji že okrog 50.000 let, zato jim je vsekakor treba dobro prisluhniti. (Foto: CNN)
Aboridžini so v Avstraliji že okrog 50.000 let, zato jim je vsekakor treba dobro prisluhniti. (Foto: CNN)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Portal MojaLeta.si vam vsako jutro podarja pozitivno misel dneva, ki naj vas spremlja preko celega dne. Naj bo tudi vaš današnji dan poln življenja in vreden si ga zapomniti za vedno!

Pozitivna misel dneva za sredo, 26. januarja 2022:

 

Vsi smo obiskovalci tega časa. Samo gremo skozi ta prostor. Naš namen tukaj je, da opazujemo. Da se učimo. Da rastemo. Da ljubimo. In potem se vrnemo domov.

Avstralski aboridžinski pregovor

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Seks v zrelih letih: 9 zdravilnih položajev

Preverite devet splošnih zdravilnih položajev, ki jih s...

Test: Se tudi vaša srčna črta na obeh dlaneh ujema?

Dajte skupaj dlani, rahlo jih upognite in preverite, če...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

5 idej za najlepše spomladanske enodnevne izlete po Sloveniji

Pomlad je čas, ko narava vzcveti in z njo tudi naša žel...

Kako skuhamo najbolj okusen Ragu stroganov (kultno jed iz govedine)?

Danes bom predstavila recept za govedino stroganov, in ...

Kako pripravimo najboljšo francosko solato (+okusni recepti)?

Kako pripravimo najboljšo francosko solato? Francoska s...

Moderna babi: "V moji hiši ni rokovanja s telefonom. Vnuki ga ne uporabljajo..."

„Še sama ne vem, od kje toliko volje in idej za ustvarj...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova

Sočna, slastna in hitro pripravljena. Iz Jožičine kuhin...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pohorska omleta

Za vas sem pripravila top recept za pohorsko omleto, ki...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.