Super trik: Specite jajca v pečici!

Ali veste, da lahko jajca, ki jih boste potrebovali za pirhe, spečete kar v pečici? Tako vam zagotovo ne bodo počila.
Jajca iz pečice ne bodo počila. (foto: karlieandoats.com)
Jajca iz pečice ne bodo počila. (foto: karlieandoats.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Potrebovali boste pekač za mafine, vanj položite jajca, nato pa jih postavite v pečico. Ogrejte jo na 160 stopinj Celzija, ko je segreta, pecite jajca pol ure. Nato jih vzemite iz pekača in jih za deset minut potopite v ledeno vodo.

Tako pripravljena jajca za pirhe ne bodo počila, ne bodo se sežgala, tudi okus ne bo prav nič drugačen od kuhanih. Mogoče bodo dobila med peko rjave pike po lupini, a te bodo izginile, ko jih boste potopili v ledeno vodo.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.