Rezultati iskanja

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

image
Karmen Valant | 2.5.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na žlico, postrežemo jo lahko kot samostojno jed, zraven ponudimo kos sveže pečenega kruha.   >

Recept za najboljšo pastirsko pito

image
Karmen Valant | 15.4.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko pito, ki vas bo popolnoma očarala? V tem članku vam bomo predstavili recept za najboljšo pastirsko pito, ki vam bo pričarala okusno kulinarično d...   >

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

image
Jožica Ostrožnik | 12.4.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihječa, posolanka, ognjišna potica...): včasih so pri peki kruha gospodinje dale na stran pol kilograma mladega, še ne dovolj vzhajanega testa, ga ra...   >

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

image
Karmen Valant | 25.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlogo igra čebula. Za dober goveji golaž poznamo veliko receptov, zato sem tokrat izbrala recept iz stare slovenske kuharice.   >

Milena Miklavčič: "Veliko ljudi je sram obujati tovrstne spomine, mene ni."

image
Milena Miklavčič | 22.3.2024
Moj čas > Moje minutke
Velika noč je največji krščanski praznik ne le zaradi dejstva, da je Jezus premagal smrt in vstal od mrtvih, temveč zato, ker je temu prazniku ''uspelo'', da ga praznujejo tudi tisti, ki imajo sebe za...   >

Recept za domači kruh: odličen pšenični kruh

image
Karmen Valant | 29.2.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Recept za preprost in okusen pšenični kruh, ki ga sveže pečenega postrežemo pri kosilu, si ga privoščimo za zajtrk, malico ali večerjo.   >

Tradicionalne velikonočne jedi za žegen in njihova simbolika

image
Karmen Valant | 28.2.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Ko pripravljamo hrano za tradicionalni velikonočni blagoslov, verjetno ne razmišljamo preveč, zakaj ravno ta živila. Starejši ljudje nam mogoče še znajo povedati, kakšen simbol ima hrana, ki jo nesemo...   >

Pasulj – kako skuhamo dober pasulj?

image
Karmen Valant | 29.1.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Pasulj je srbska fižolova enolončnica ,ljubitelji pasulja prisegajo, da se mora kuhati z belim fižolom, najboljši je fižol tetovec. V pasulj damo tudi prekajeno meso, odličen je pasulj s klobaso ali s...   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.