Lunin horoskop: Kaj bo prinesel teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 19.10.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna raste v znamenju Kozoroga – ponedeljek, torek in sreda do 3:37.
V torek se ob 22:32 dovrši prvi lunin krajec.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gor

Luna raste v znamenju Vodnarja – sreda od 3:38, četrtek in petek do 7:17.
Čas za: druženje s prijatelji in sklepanje novih poznanstev, povezovanje in druženje v interesnih skupinah in organizacijah, raziskovanje, ukvarjanje z alternativo, uporništvo, izražanje in uveljavljanje lastnega mnenja, inovacije in domiselne ideje, eksperimentiranje, nakup računalniške in multimedijske opreme, ukvarjanje z računalniško tehnologijo, obisk gora in šport v naravi, prezračevanje hiše in stanovanja, gradbena dela in hišna opravila, ukvarjanje s finančnimi načrti, ustvarjanje in oblikovanje, presenečenja

Luna raste v znamenju Ribi – petek od 7:18, sobota in nedelja do 7:21.
Čas za: zaupne pogovore, sprostitev in počitek, meditacijo in jogo, umetnost, ples, glasbo, dobrodelne dejavnosti in nesebično pomoč, vodne športe in izlete ob vodnih površinah, pranje večjih količin perila in čiščenje stanovanja, ukvarjanje z ustvarjalnimi dejavnostmi, obisk kina, sanjarjenje

Luna raste v znamenju Ovna – nedelja od 7:22.
Čas za: šport in rekreacijo, preizkušanje telesnih zmogljivosti, tekmovanja, športne prireditve, dajanje pobud in idej, pogajanje, sklepanje novih poznanstev, spontanost, pogumna dejanja, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, konzerviranje sadja in zelenjave, fizična dela in opravila z mehanizacijo, popravila strojev

V ponedeljek in torek kot kaže bomo imeli veliko dela, naloge nas bodo čakale na vsakem koraku. Žal nam verjetno ne bo šlo vse kot po maslu. V ponedeljek nas lahko v dopoldanskem času kaj zmede, najdemo napako, nas ustavi kaj na poti, a bomo sčasoma našli rešitev. Zvečer pa nas lahko vznemirijo temačni dogodki in kruta realnost. A če bomo potegnili z delom in učenjem v noč, bomo hitro napredovali.

Torek bo dan, ko se bo bolje zanesti nase. V sodelovanju z drugimi ne bomo najbolj uspešni. Dogovarjanja in sestankovanja prestavimo raje na naslednja dva dni. Tudi doma ne bomo ravno zgovorni in motijo nas lahko že malenkosti. A naj vas potolažim. Takšni smo zaradi luninega krajca, ko sta Luna in Sonce v stresnem aspektu. To je čas, ko moramo do uspešnega zaključka in realizacije nalog, kaj popraviti in se na novo dogovoriti. Dan izkoristimo za jesenska dela na vrtu in za popravila v hiši. Narava nas opozarja, da se bliža najhladnejši letni čas. A zdaj moramo pridno pospraviti in požeti, kar smo ustvarjali do sedaj.

V sredo se bomo z veliko mero odgovornosti posvetili našim obveznostim. Pa naj bo to delo v službi, učenje in pisanje nalog, raziskovanje in odkrivanje novih možnosti. Vse do naslednjega dne, se bo v nas prebujala ustvarjalnost in inovativnost. V prijateljski družbi ali v interesnih in delovnih skupinah bo kar kipelo od novih idej. Zelo ugoden dan za organiziranje sestankov in skupinskih opravil.

V četrtek bomo v dopoldanskem času uspešni pri posredovanju in sprejemanju novih idej, ki smo jih morda dobili že prejšnji dan. Pri delu bomo konstruktivni in lahko najdemo rešitev za naše tegobe. Uspešno nam bo šlo pri delu s sodobno tehnologijo. Popoldan in zvečer pa le pazljivo. Zatakne sem nam lahko v kakšnem odnosu pa tudi v prometu bodimo zbrani in osredotočeni na dogajanje. V komuniciranju bodimo previdni, da ne bomo mi ali naši sogovorniki obžalovali izrečenega.

V petek, okoli kosila nas lahko kaj čustveno vznemiri. Ne bodimo preveč zamerljivi in se ne smilimo samim sebi. Minilo bo. Popoldan nam urejanje in organizacija materialnega sveta ne bo dobro uspevala. Bomo pa imeli bolj izostreno intuicijo in prijale nam bodo umirjene dejavnosti. Čas je za sprostitev ob glasbi, meditaciji, jogi, na sprehodu, na masaži, v kopeli, itd. Čez dan bodo vladale energije, ki lahko komu prebudijo močna in globoka ljubezenska čustva. Še zlasti, če ste rojeni v sredinskih znamenjih Device, Kozoroga ali Bika ter Raka, Škorpijona in Ribi. Ali pa če imate tam osebne planete in astrološke točke. Ta aspekt vam prinaša srečo in globoka doživetja na kakšnem področju vašega življenja.

V soboto se bodo še nadaljevale intenzivne energije prejšnjega dne. Vendar ne pričakujmo preveč in bodimo realni. Marsikdo lahko spozna, da je realnost eno, sanje so drugo. Ne zapravljajmo preveč in se ne prenaglimo pri večjih nakupih. V odnosih se lahko pojavijo manjša razočaranja. Bodimo pazljivi, da koga z nepremišljeno reakcijo in prehitrim odzivom, ne užalimo. Sami pa ne kuhajmo zamere. A bodimo pozorni na vse tiste, ki potrebujejo našo oporo in pomoč. Popoldan bo Luna tekla v prazno*.

Kako smo usklajeni in povezani z naravo. V nedeljo, ko bo Luna vstopila v znamenje Ovna, ki je znamenje športa, energije in poguma, se bo pričel Ljubljanski maraton. Vzdušje bo prijetno in nad Ljubljano bo čutiti val pozitivne energije. Planeta Venera in Jupiter, dve prijetni energiji, se bosta ta dan združila in med ljudmi bo čutiti sproščenost, veselje in dobro voljo. Zopet bomo dokazali, da nas šport povezuje in osrečuje. Pazljivo pa zvečer in ponoči, ko bodo vladale stresne energije.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.