Numerološka napoved za oktober: Energijska podpora pri rezanju preteklosti

Oktober bo mesec, v katerem se bo na tak ali drugačen način potrebno opredeliti. Zato se bodo pritiski okolice stopnjevali, napoveduje numerologinja Lili Sorum za oktober 2021.
Oktober pod vplivom karmičnega števila deset nosi energijsko podporo pri rezanju preteklosti. (Foto: Arhiv)
Oktober pod vplivom karmičnega števila deset nosi energijsko podporo pri rezanju preteklosti. (Foto: Arhiv)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Oktober je vedno mesec vpogleda v leto, ki prihaja. Pod vplivom karmičnega števila deset pa nam obenem nosi energijsko podporo pri rezanju preteklosti. Preobrati so tako letos neizogibni.

 

Česa si pravzaprav VI želite?

Močne energije in zunanji dražljaji nas bodo obdajali in na nas še bolj pritiskali. Dolgčas še nikoli ni prinesel uvida v sebe ali potrebe po spremembi.

Viharni časi, ko se pritiski vse bolj stopnjujejo, vsekakor dodajajo prav posebno začimbo življenju. Tako kot nas dobra kava prebudi, nas pregrenka kava dodatno pretrese in opomni na pomanjkanje sladkobe v življenju.

Zato pričnimo mesec oktober z vprašanjem Česa si želim več v svojem življenju? in ne s pritoževanjem, česa vse nam primanjkuje.

 

Pričakovanja okolice se bojujejo z našimi željami

Oktober bo mesec, v katerem se bo na tak ali drugačen način potrebno opredeliti. Zato se bodo pritiski okolice stopnjevali.

Vse bolj se bo zdelo, da živimo v črno belem svetu, v katerem si lev ali desen, za ali proti, na enem ali drugem bregu, vmesnih odtenkov sivine pa več ni. Ne pozabite, da ste pomemben del sveta in da samo vi sami izpuščate iz rok sivino ter vse odtenke barvne palete kadar dopuščate, da okolica določa namesto vas, kdo ste.

Vsaka naša želja je sporočilo naše duše nam samim. Vaša duša namreč prebiva v vas in ne v okolici, zato le za vas nosi zavedanje, kaj potrebuje in česa si želi.

 

Pot ven je še vedno zdrava ljubezen do sebe

Stopamo v močno mojstrsko leto 2022, ki nam bo postreglo z izzivi ljubezni do sebe. Zdrave ljubezni do sebe. Prava Ljubezen do sebe se nikoli ne postavlja na prvo mesto. To počne ego. Zdrava Ljubezen pa parv tako nikoli ne zatira sebe, da bi osrečila druge, tudi to počneta ego in strah.

Enakovredni ste. Postavite sebe na enakovredno mesto.

Uravnovešajte energijo dajanja in sprejemanja. Predvsem pa se ne bojte postaviti meje tistim, ki jih imate radi – saj to je bistvo leta, ki prihaja.

Šele, ko smo v resnici ljubeči in spoštljivi do oseb, ki nas obdajajo, postavimo mejo na korekten, spoštljiv in ljubeč način. Do sebe in do njih. To je izraz vzajemnega spoštovanja, ljubezni in zdravega odnosa.

 

Preboji so tu

V zadnjih dveh letih je bilo negotovosti več kot dovolj. Oktober zato prinaša pridih drugačne, bolj odločne energije.

Pojavili se bodo trenutki, v katerih bomo pripravljeni iti z glavo skozi zid. Ravnali bi lahko celo impulzivno. Nepremišljeno. A nekaj je zagotovo: zaspali v svojem življenju tokrat ne bomo. Težko bi se pritoževali, da nam je dolgčas.

 

Leto 2021 je leto 5

Število 5 vedno prinaša izzive svobode, uporništva, nepoznanega, prepovedanega in strasti. Pritiski, katerih smo kot človeštvo deležni po svetu, so tako pričakovani, saj prinašajo možnost iskanja poti do svobode.

Človeštvo kot celota se prebuja. Kot bi global ovil vonj po jutranji kavi. Nekateri se zbujajo hitreje kot drugi. Različni smo si in s tem ni nič narobe, saj se le tako lahko dopolnjujemo. Število 5 nas uči sprejemanja drugačnosti.

 

Leto 2022 je leto 6

Prihaja mnogo bolj čustveno leto, katerega vpliv bo občuten že tekom oktobra. Izziv tega časa je ohranjanje lastne svobode in spoštovanje tuje.

Kako torej biti neomejen, morda drugačen in celo nenavaden ter obenem dopustiti okolici, da je kakršna je - neomejena, morda drugačna in prav tako morda nenavadna?

 

Nahajamo se v pomembnem času za človeštvo

Smo v času postavljanja novih temeljev za generacije, ki prihajajo. Vpliv mojstrske letnice 22 je vse močnejši, vse bolj kot se bliža naslednje leto.

Ne zatiskajte si oči sami pred seboj. Naj vas ne zanimajo sosedje in vaške čenče. Delajte na sebi z ljubeznijo in potrebnim razumevanjem.

 

Rodili smo se, da bi živeli SEBE

Kdo pa ste vi? Kdo pa želite biti? Oktober prinaša sunke sprememb, drugačnih pogledov na svet, tudi preobrate, preko katerih boste lažje ocenili ali ste srečni, izpolnjeni, zreli in pravzaprav VI. Ponujena vam bo vsaj ena možnost, da svoje življenje spremenite. A uspeh tokrat ne bo padel v naročje.

Uspeh prihaja na krilih izziva zdrave ljubezni do sebe, prevzemanja odgovornosti in poguma, da smo sprememba, ki si jo želimo videti v svetu.

Vodimo z zgledom, ne vsiljevanjem svojega mnenja. Bodimo avtohtoni in ohranjajmo lastno integriteto, dostojanstvo ter ljubezen v vsakem trenutku.

Tema še nikoli ni teme spremenila v svetlobo. Če si želite svetlobe, jo prižgite naprej v svojem umu in srcu. Dovolj je bilo obsojanja, presojanja, prepiranja, strahu in jeze. Dovolj je bilo obrambe. Dovolj je bilo nestrpnosti. Dovolj je bilo represije, omejitev in predsodkov.

Energije rušijo vse, kar ne stoji na temeljih svetlobe. A tako kot po vsakem potresu, se moramo tudi mi najprej osredotočati na smrtne žrtve, na škodo, na ruševine.

Zato opazujte: Kaj je po pretresih zadnjih let ostalo ali postalo še bolj močno, še lepše, še bolj dragoceno?

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala numerologinja, avtorica, TV-voditeljica, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Dan žena: navdihujoči citati močnih in uspešnih žensk

Ali veste, zakaj praznujemo mednarodni dan žena? Zbrali...

Pust: 4 odlične ideje za pustno ustvarjanje z vnuki

Še malo in bomo okoli nas že lahko slišali razigran sme...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Recepti: Velikonočno pecivo

Velikonočno pecivo pripravljamo poleg ostalih velikonoč...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...

Milena Miklavčič: "Veliko ljudi je sram obujati tovrstne spomine, mene ni."

Velika noč je največji krščanski praznik ne le zaradi d...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Recepti: Mesne Velikonočne jedi

Brez šunke si Velike noči ne predstavljamo, vendar ima ...

Tradicionalne velikonočne jedi za žegen in njihova simbolika

Ko pripravljamo hrano za tradicionalni velikonočni blag...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.