Močno živilo, ki preprečuje najhujšega raka!

Ali ste vedeli, da lahko že z redno uporabo tega zdravega živila, ki ga poznamo vsi, preprečite razvoj raka? Tako močno živilo je, da lahko prepreči razvoj enega najbolj smrtonosnih oblik raka …
Kislo zelje ščiti pred rakom. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kislo zelje ščiti pred rakom. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Govorimo o kislem zelju, ki je bil nekoč na mizi zelo pogosto, danes pa premalo. Surovo kislo zelje je zelo zdravilno. Celo tako, da lahko prepreči razvoj raka na želodcu, enega najhujših oblik raka. Kislo zelje vsebuje ogromno vitamina C, vitamina A, folno kislino, magnezij, železo, fosfor, kalcij, kalij, natrij, beljakovine in balastne snovi.

Kislo zelje je bolj zdravilno od surovega, za to so zaslužne probiotične bakterije, ki pri kisanju nastanejo. Poleg tega, da ščiti pred rakavimi celicami, pa ga zdravniki priporočajo tudi tistim, ki imajo težave s prebavo.

Kislo zelje deluje zelo zdravilno, nekaj pozitivnih učinkov je: zdravi in neguje kožo ter jo pomlajuje, blaži stres, izboljšuje razpoloženje, krepi kri, krepi kosti, krepi imunsko odpornost, blagodejno deluje na prebavno organe, želodec, črevesje, razstruplja telo, uravnava raven holesterola.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kako pripravimo najboljšo francosko solato (+okusni recepti)?

Kako pripravimo najboljšo francosko solato? Francoska s...

Rožmarinov pripravek proti izpadanju las (preizkušen recept ambasadorke Jožice)

Naša ambasadorka Jožica z nami deli učinkovit recept za...

Iz Jožičine kuhinje: Domači puding

Ali veste, da lahko povsem sami pripravite zelo okusen ...

KUHALNICA: Okusna domača čokolada

Domača čokolada, ni je boljše, narejena točno po našem ...

Trije poletni recepti brez kuhanja – za vroče dni, ko ne želite prižgati štedilnika

Ko poletje pokaže zobe, je zadnja stvar, ki si jo želim...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova

Sočna, slastna in hitro pripravljena. Iz Jožičine kuhin...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

RECEPT: Najbolj okusna jabolčna marmelada

Jabolčna marmelada je zares univerzalna, zato jo je dob...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

To je hrana, ki je rak ne mara!

Ali ste vedeli, da lahko s pomočjo pravih živil uničuje...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pohorska omleta

Za vas sem pripravila top recept za pohorsko omleto, ki...

Potopis iz Kitajske: modrost lepote in zdravja skozi oči Jasmine Kandorfer

Jasmina Kandorfer ni le voditeljica in obraz priljublje...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.