Novost: Kislo testo Fala

Aktualno > Zanimivosti | piše: Fala | 11.4.2018
Fala je blagovna znamka, ki pekom in ljubiteljem kvašenega peciva ter kruha že desetletja predstavlja nepogrešljivo sestavino pri peki kvašenih dobrot značilnega okusa in arome.
Kislo testo (foto: Fala)
Kislo testo (foto: Fala)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Predvsem v zadnjem času pa se poleg kvasa pri domači peki pogosto uporablja tudi kislo testo, pogosto poimenovan tudi droži, mešanica vode in moke, v kateri se razmnožuje veliko število bakterij in kvasovk.

Vendar pa je priprava in hranjenje kislega testa doma zelo zamuden, občutljiv in dolgotrajen proces, ki terja vztrajnost, peka z doma pripravljenim kislim testom pa zahteva veliko časa, natančnosti in predanosti.

Zato je to ovira za vse tiste, ki zaradi časovne obremenjenosti in omenjenih zahtev obupajo preden sploh zares izkusijo prednosti uporabe kislega testa. Prav zato je blagovna znamka Fala ponuja popolno rešitev - naravno suho kislo testo Fala, izdelek, ki se ponaša z vsemi prednostmi doma narejenega kislega testa – aromatičnostjo in izboljšanim okusom ter podaljšano svežino kvašenih dobrot, njegova uporaba pa je veliko bolj enostavna – le zamešamo ga v običajno kvašeno testo za kruh, pico, slano ali sladko kvašeno pecivo. Enostavna rešitev za bogatejši okus, aromo in podaljšano svežino vaših kvašenih dobrot!

Pokukajte na kruhinpotica.com za navodila, recepte in namige.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15. - 21. 12. 2025)?

Sonce se bo skozi teden nahajalo v znamenju strelca, na...

Življenje v skladu z dušo: 6 nasvetov

Preverite, kako se ponovno povezati s svojo dušo in ji ...

Recept: Božični tiramisu v lončkih

Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno...

Sarma – vse skrivnosti priprave dobre sarme

Sarma je jed pripravljena iz mletega mesa in riža, vse ...

Recept za najboljšo OREHOVO POTICO

Orehova potica je najpogosteje na mizi ob raznih prazni...

Božična peka: Medenjaki

Medenjaki so piškoti, ki jih najpogosteje pečemo za Bož...

Kako prepoznate energijskega vampirja? Je v vaši bližini?

Ste čustveno izčrpani po pogovoru s prijateljem, sodela...

Tega o svojem telesu zagotovo niste vedeli!

Presenečeni boste nad temi dejstvi o človeškem organizm...

Božična peka: Linški piškoti z nutelo

Linški piškoti so klasična sladica, ki jih običajno del...

Recepti: 3 zimske jedi na žlico, ki vas bodo ogrele

Zimske jedi na žlico! Enolončnice na žlico so še posebe...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8. - 15. 12. 2025)?

Z energijo Sonca, Venere in Marsa v znamenju strelca se...

Vsak tretji zdravnik v Evropi je starejši od 55 let – kaj to pomeni za paciente?

Evropske zdravstvene sisteme čaka resen izziv. Po zadnj...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.