To je juha, ki je stokrat močnejša od vseh antibiotikov!

Ta okusna super juha vas bo zares zaščitila pred prehladi, gripo in številnimi drugimi boleznimi! Pripravite jo!
Pripravite zelo zdravilno juho in se zaščitite pred boleznimi. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Pripravite zelo zdravilno juho in se zaščitite pred boleznimi. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Namesto, da posegate po klasičnih zdravilih, po antibiotikih, se že prej poskušajte zaščititi, da do bolezni in do jemanja zdravil sploh ne bi prišlo. Pripravite si večkrat to super juho, ki je močnejša od mnogokaterega zdravila in ki vas bo ščitila pred boleznimi.

Vsebuje sestavine, ki so zelo zdravilne, skupaj pa ščitijo celo telo. Potrebovali boste pet glavic česna, očistite jih, dve žlički masla, dve žlički oljčnega olja, dve večji rdeči čebuli, na drobno ju sesekljajte, eno žlico drobno narezane sveže materine dušice (če nimate sveže, dodajte suho), šest skodelic ali dober liter bistre kokošje ali goveje juhe, peteršilj, lovor, deciliter kisle smetane.

Segrejte pečico na 180 stopinj, nato prerežite na polovico vse stroke česna, jih zmešajte z oljčnim oljem in dajte na aluminijasto folijo. Dobro zavijte in pecite v pečici uro in pol. nato ohladite.

Medtem na oljčnem olju in maslu prepražite sesekljano rdečo čebulo, ko nekoliko porumeni, stisnite česen iz pečice in ga dodajte. Zmešajte, dodajte materino dušico, govejo ali kokošjo juho, dodajte lovor, peteršilj in kuhajte še približno deset minut na zmerni temperaturi. Nato juho odstavite, dodajte sol, poper po okusu in kislo smetano. Poberite ven lovor. Vse skupaj zmešajte s paličnim mešalnikom. Zraven lahko popečete kocke kruha na maslu in ga dodate juhi. Lahko pa jo jeste tudi brez ostalih dodatkov.

Takšno juho si pripravite vsaj enkrat tedensko. Okrepila pa bo vaš organizem tudi, če ste preboleli kakšno hudo bolezen, če okrevate od gripe, prehlada. Naravni antibiotiki, ki so v njej, so za naše telo najboljši.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Recept: Božični tiramisu v lončkih

Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno...

Sarma – vse skrivnosti priprave dobre sarme

Sarma je jed pripravljena iz mletega mesa in riža, vse ...

Recept za najboljšo OREHOVO POTICO

Orehova potica je najpogosteje na mizi ob raznih prazni...

Božična peka: Medenjaki

Medenjaki so piškoti, ki jih najpogosteje pečemo za Bož...

Božična peka: Linški piškoti z nutelo

Linški piškoti so klasična sladica, ki jih običajno del...

Recepti: 3 zimske jedi na žlico, ki vas bodo ogrele

Zimske jedi na žlico! Enolončnice na žlico so še posebe...

Več vrst sladkorja: Kateremu se moramo izogibati?

Sukroza (saharoza), glukoza in fuktoza so vrste sladkor...

Izšla je decembrska številka revije Vzajemnost 2025

Osnovna ideja Rdečega križa je pomagati pri ohranjanju ...

Iz raziskave: Multivitamini so ključ do boljšega spomina in kognitivnih sposobnosti

Tako kaže najnovejša raziskava, s katero ugotavljajo, d...

Biftek brez surovega mesa

Hitro je pripravljen, ne vsebuje surovega mesa, zelo je...

3. najboljši napitki za hujšanje

Se že pripravljate na poletje? Preverite, kateri napitk...

Antioksidanti: Kako zdravi so in kako vplivajo na naše telo?

Zakaj bi jemali antioksidante? Ali res upočasnijo stara...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.