To so živila, ki ubijajo raka!

Živila, ki jih vsi dobro poznamo, imamo zelo veliko moč. Če jih jeste redno, lahko dosežete, da redno uničujejo rakave celice. Jejte jih!
Jejte hrano, ki ubija raka. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Jejte hrano, ki ubija raka. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Nekatera živila hranijo raka, kar pomeni, da če jih jemo pogosto, lahko s tem povzročimo, da se rak hitreje širi. To so v prvi vrsti sladkor, bela moka.

Nekatera živila pa raka preprečujejo oziroma uničujejo rakave celice. Zato je prav, da so taka živila čim bolj pogosto na jedilniku.

Mednje spadajo:
Rdeče vino, ki je dokazano zelo močan naravni antioksidant. Zavira razvoj rakavih celic. A pri pitju vina je potrebna zmernost, deciliter na dan je dovolj. Prav tako pa rakave celice zavira tudi črno grozdje.

Kurkuma je ena najbolj zdravilnih začimb. Številne študije še dandanes dokazujejo, kako zdravilna je. Agresivno napada rakave celice in jih uspešno uničuje. Poleg tega pa preprečuje tudi razvoj demence.

Jagodičevje, še posebej borovnice in maline so tudi izredno dobrodošla malica. Vsebujejo številne antioksidante, ki zavirajo raka.

Kava in zeleni čaj prav tako uspešno uničujejo rakave celice. Ampak, piti jih ju je potrebno brez dodatkov.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kako pripravimo najboljšo francosko solato (+okusni recepti)?

Kako pripravimo najboljšo francosko solato? Francoska s...

Rožmarinov pripravek proti izpadanju las (preizkušen recept ambasadorke Jožice)

Naša ambasadorka Jožica z nami deli učinkovit recept za...

Iz Jožičine kuhinje: Domači puding

Ali veste, da lahko povsem sami pripravite zelo okusen ...

KUHALNICA: Okusna domača čokolada

Domača čokolada, ni je boljše, narejena točno po našem ...

Trije poletni recepti brez kuhanja – za vroče dni, ko ne želite prižgati štedilnika

Ko poletje pokaže zobe, je zadnja stvar, ki si jo želim...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova

Sočna, slastna in hitro pripravljena. Iz Jožičine kuhin...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

RECEPT: Najbolj okusna jabolčna marmelada

Jabolčna marmelada je zares univerzalna, zato jo je dob...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

To je hrana, ki je rak ne mara!

Ali ste vedeli, da lahko s pomočjo pravih živil uničuje...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pohorska omleta

Za vas sem pripravila top recept za pohorsko omleto, ki...

Potopis iz Kitajske: modrost lepote in zdravja skozi oči Jasmine Kandorfer

Jasmina Kandorfer ni le voditeljica in obraz priljublje...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.