To živilo je krivec za vaše maščobne obloge!

Moje zdravje > Alternativa | piše: M.L. | 28.6.2024
Zelo preprosto se lahko rešite odvečnih maščob okrog trebuha, si zgladite kožo in uživate v lepi postavi ter obrazu brez gubic. Ne verjamete? Preberite!
	Črtajte pšenico iz svoje prehrane. (foto: Freepik.com)
Črtajte pšenico iz svoje prehrane. (foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če bi vprašali starejše ženske, kaj bi rade na sebi spremenile, jih bi polovica odgovorilo, da bi rade imele bolj raven trebuh, druga polovica pa, da bi imele manj gubic po obrazu. Oboje pa lahko dosežete že s samo eno spremembo na vašem jedilniku, meni dr. William Davis. Kot pravi, iz svoje prehrane črtajte pšenico in naredili boste vse!

Pšenica se namreč v telesu spremeni iz zdravega živila v zelo nezdravega – v sladkor in maščobo in vse to se nalaga na trebuhu.

Da bi naredili preizkus, za dva tedna prenehajte jesti pšenico in videli boste opazne razlike. Vaš trebuh bo bolj raven, koža bolj gladka in napeta.
 
PREBERITE TUDI: Neverjetno močan: 2 živili odpravita željo po sladkem in pospešita hujšanje

Skrbno si sestavite jedilnik, pšenico in izdelke iz nje lahko nadomestite z zelenjavo. Dovoljena je vsa zelenjava, razen krompirja in koruze, jejte oreščke in semena, uživajte oljčno olje, pusto meso in ribe ter jajca.

Dr. Davis svetuje še, da jeste majhne obroke večkrat na dan in se izogibate hrani, ki vsebuje gluten, črtajte nezdrava olja, izogibajte se sladkorju in izdelkov, ki ga vsebujejo, slanih prigrizkov, sladoleda, omak, prelivov, kompotov, ne jejte kečapa, ajvarja, energijskih in gaziranih pijač.

V samo dveh tednih zdravega prehranjevanja boste opazili vidne spremembe, zagotavlja dr. Davis.
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Ideje za kosilo: Pasta al forno – pečene testenine v pečici

Pasta al forno so tipična italijanska jed, pripravljena...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...

Recept: Fižolova mineštra s svinjskim mesom pripravljena v pečici

Fižolova mineštra s svinjskim mesom, krompirjem, zelenj...

Recept naših babic: Jabolčna čežana

Letošnja jesen je bila radodarna. Jabolk je v izobilju ...

Podprite svoje telo in energijo na naraven način

Z leti se telo naravno spreminja, kar prinaša posebne i...

Okusni evrokrem - naredite ga sami!

Popolnoma enostavno lahko sami naredite zelo okusen dom...

Slovenci vse bolj cenimo, da je hrana lokalna, ali je sezonska, pa pogosto spregledamo

Slovencem je okus domačega vse bolj pomemben. Radi namr...

Beli madeži na nohtih: Kaj pomenijo?

Beli madeži na nohtih so eden izmed najpogostejših znak...

Naredite najbolj okusno testo za pico!

Imate tudi vi radi hrustljavo in tanko testo za pico? P...

Kaj jesti za močne kosti: 7 živil, ki jih je dobro uživati vsak dan

Z leti postanejo kosti vse bolj občutljive. Tudi če bol...

Tega za zajtrk nikar ne jejte!

Znano je, da je zajtrk zelo pomemben obrok, od njega je...

Zakaj je pitje vode s kisom tako zdravo?

Jabolčni kis z vodo dela čudeže. Je izredno zdravilen i...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.