Fala Slonček vabi na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

Aktualno > Dogodki | piše: Fala Slonček | 5.9.2023
Peka kruha ima na Slovenskem bogato tradicijo, zato ne preseneča, da imamo pri nas veliko ljubiteljskih pekov, strast do peke kruha pa se v marsikateri družini prenaša iz roda v rod. Če si tudi ti eden oz. ena izmed tistih, ki uživajo v peki kruha, radi preizkušajo nove recepte ali pa se zgolj držijo tistega »zmagovalnega«, te Fala Slonček vabi, da se mu pridružiš na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2023.
Naj Fala kruh 2023
Naj Fala kruh 2023
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Izbirali bomo najboljše kruhe v treh kategorijah: beli kruh, mešani kruh in kruh iz posebnih mok. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

Na natečaj se lahko prijaviš do 9. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov, ki bo v soboto, 14. oktobra, v Ljubljani. Zabavni program z razglasitvijo zmagovalcev bo povezoval in glasbeno popestril duhoviti kantavtor Robert Petan. V prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov pa si boste lahko izmenjali tudi drobne skrivnosti domače peke.

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka na vaše recepte!

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala kruh 2023
Morda te zanima tudi:

Ajvar - recept za najbolj okusen ajvar

Recept za domači ajvar! Danes se bomo podali v svet ba...

Recept: Polnjeni paradižniki z olivami in sardelnim filejem

Polnjeni paradižniki s črnimi olivami in sardelnim file...

Kako pripravimo najboljšo francosko solato (+okusni recepti)?

Kako pripravimo najboljšo francosko solato? Francoska s...

Ideje za kosilo: Svinjski file pečen s krompirjem in gobami

Svinjski file ali svinjska ribica je cenjen del svinjin...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Rolada iz bučnih semen

Rolada je iz mehkega slastnega in rahlega biskvitnega o...

Iz Jožičine kuhinje: Čevapčiči v listnatem testu

Odlična ideja za hitro kosilo, hladno predjed, prigrize...

POZOR: Te hrane ne kombinirajte skupaj!

Ni pomembno samo, kaj in kako jemo, temveč tudi, ali hr...

Recept: Špinačne palačinke s skuto in dimljenim lososom

Hitre, enostavne, okusne in zdrave - špinačne palačinke...

Ideje za kosilo: Bučna juha s pastinakom, krompirjevi cmoki z mesom in zelena solata

Nimate ideje, kaj pripraviti za kosilo? Preverite predo...

Iz Jožičine kuhinje: Vanilijeva panna cotta z gozdnimi sadeži ali jagodami

Preprosta italijanska sladica, lahka in osvežilna. Krem...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.