Rokodelski natečaj: Skodelica kave

Aktualno > Zanimivosti | piše: Uredništvo | 3.2.2015
K sodelovanju vabljeni vsi, ki vam je blizu keramika, glina in drugi materiali, iz katerih boste želeli izdelati unikatno skodelico kave.
Skodelice (foto: M.M)
Skodelice (foto: M.M)
Skodelice (foto: M.M) Foto: M.M.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Vabljeni, da sodelujete na 1. mednarodnem rokodelskem natečaju z naslovom Skodelica kave.

Vaše izdelke lahko pošljete najkasneje do 20. aprila 2015, na naslov: Društvo Cvetke, Gregorčičeva 26, 4226 Žiri.

Lahko jih prinesete tudi osebno.

Najboljša dela bodo nagrajena z zlato, srebrno in bronasto čipko.

Skodelice kave bodo v času 9. Vseslovenskih klekljarskih dni postavljene na ogled tudi obiskovalcem.

Nagrade bodo podeljene v soboto, 25. aprila 2015, ob 15.00 uri v poslovnem centru IKA v Žireh,  na druženju, na katerega bodo povabljeni vsi sodelujoči.

Še več informacij boste našli tukaj.


Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Velikonočne jedi skozi čas: Kaj so jedli naši predniki?

Velika noč danes diši po potici, šunki, jajcih in hrenu...

Ohranite svoje zgodbe za prihodnje generacije – podarite neprecenljiv spomin

Spomini so tisto, kar daje življenju toplino. So zgodbe...

Dan soseda: Skodelica kave, nasmeh in pogovor – danes je pravi dan za to

Vsako leto 7. aprila praznujemo Dan soseda – dan, namen...

Kako varno nakupovati na spletu?

Spet je tu november, mesec nakupovalne mrzlice, velikih...

Recept za odlično krompirjevo musako

Klasično krompirjevo musako postrežemo kot samostojen o...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...

Kako skuhamo najboljšo mineštro?

Zelenjavna mineštra je prava paleta okusov, ki v sebi s...

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi,...

Segedin – kako skuhamo najboljši golaž s kislim zeljem (+odlični recepti)?

Segedin je okusna mesna enolončnica, ki jo pripravimo s...

Iz Jožičine kuhinje: Sirup iz aronije

Jožica razkriva recept za sirup iz aronije...

Kako pripraviti domače vlečeno testo (Iz Jožičine kuhinje)?

Jožica razkriva, kako pripraviti odlično domače vlečeno...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.