Internetni top recept: Pečeno jajce v kruhovi skledici

Moja prehrana in recepti > Recepti | piše: K. Z. | 17.3.2022
Še en odličen recept kroži po internetu. Mi smo ga preizkusili in lahko potrdimo, da je več kot slasten!
Slastni obrok. (Foto: tastykitchen.com)
Slastni obrok. (Foto: tastykitchen.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Recept je odličen za zajtrk, malico, pripravite ga lahko tudi za kosilo in zraven ponudite še skledo solate ali pa z njim presenetite svoje goste za predjed.

Potrebujete kruhove bombete ali žemljice, stopljeno maslo, jajce, naribani sir, surovo zelenjavo, začimbe, slanino ali šunko.

Kruhovo bombeto pri vrhu odrežete, izdolbete sredico, vanjo najprej date žlico stopljenega masla, nato nekaj naribanega sira, narezano zelenjavo po okusu (paradižnik, paprika, bučka, čebula, česen …), dodate lahko tudi rukolo, radič, dodate lahko narezano šunko ali slanino. Čez nato ubijete še eno jajce, dodate začimbe po želji (peteršilj, poper, origano, bazilika …). Tako pripravljeno jed previdno zavijte v aluminijasto folijo in pecite 20 minut v že ogreti pečici na 180 stopinj Celzija.

Postrezite še toplo. Dober tek!

Poglejte posnetek! Vir: You Tube

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Recept za najboljšo govejo juho

V prispevku boste našli recept za najboljšo domačo gove...

Iz Jožičine kuhinje: Najboljši recept za pekovsko domače pecivo

Kifeljčki, makovke, žemlje in ostalo pekvsko pecivo lah...

Iz Jožičine kuhinje: Marelični cmoki

Jožica Ostrožnik je tokrat pripravila slastne marelične...

Humus - namaz iz čičerike

Humus lahko postrežete kot predjed ali kot glavno jed. ...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...

Iz Jožičine kuhinje: Orehova gnezda

Čas je primeren za peko piškotov. V prispevku najdete e...

Recept: Fižolova mineštra s svinjskim mesom pripravljena v pečici

Fižolova mineštra s svinjskim mesom, krompirjem, zelenj...

KUHALNICA: Kremna juha iz buče

Kraljica med juhami, ki preseneti vsakogar. Kremno juho...

KUHALNICA: Omaka iz stročjega fižola s pire krompirjem

Omaka iz stročjega fižola s pire krompirjem, ali kakor ...

Slovenci vse bolj cenimo, da je hrana lokalna, ali je sezonska, pa pogosto spregledamo

Slovencem je okus domačega vse bolj pomemben. Radi namr...

KUHALNICA: Dišavni veganski piškoti

Slastni so in zdravi, naredili jih boste hitro, z njimi...

Iz Jožičine kuhinje: Babičina dobrota

Vam gre za nohte s časom, potrebujete enostaven, sočen ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.