Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (20.5 - 26.5. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 20.5.2024
S Soncem v dvojčkih prehajate v teden, ki vam obljublja spontane korake in navihane misli. Uspelo vam bo rešiti veliko stvari, največ možnosti boste imeli v komunikaciji in pri intelektualnih dejavnostih. Uporabite intelektualno energijo za podporo prijateljem in pri izobraževanju.
Kaj vas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj vas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Na vsakem koraku boste pripravljeni na dobro razpravo, ideje bodo pogosto podprte z logiko. Vpliv poudarja tudi moč prepričevanja ljudi. Po drugi strani pa boste skromni, pošteni in iskreni. Želeli boste zaznati vse kar je v vaši moči.

Razpršenost se bo dotaknila tudi finančnega področja, ki tokrat ne bo najbolj stabilno.

Težko bo biti tiho, težko bo biti natančen, lahko pa bo poiskati sto načinov, da vam ne bo dolgčas. Komunikacija se bo prepletala na vseh nivojih, v obliki pisanja, govorov, blogov ali navznoter v toku nenehnega notranjega razmišljanja. Posebno pozornost skušajte posvetiti temu, da umirite svojo notranjo živčno, nemirno energijo. Sprejmite nihanja, ki se na prvi pogled ne bodo zdela najbolj simpatična.

V ljubezni si boste vezani zaradi energije Venere v biku želeli poglobitev ter premikov naprej, zato boste iskali načine, kako odnos popeljati v boljšo smer. Veliko lepše vam bo v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kakšno čisto enostavno opravilo. Razmišljali boste o preteklih izkušnjah, zato vas bo v določenem trenutku morda strah drugačne prihodnosti.

OVEN

Energijo Sonca v znamenju dvojčkov uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne ovire, ki vam onemogočajo, da bi delovali popolnoma svobodno. Ne razmišljajte o napakah, raje se razigrano podajte na pot k bolj brezskrbnemu delovanju. Na ljubezenskem področju boste v četrtek kljub vplivu Polne lune sposobni ujeti pravo ravnovesje. Samski ovni in ovnice ribice, pravočasno odgovorite na pomembno sporočilo, ne bo vam žal.

BIK

Veliko se bo v začetku tedna dogajalo, zanimiva oseba bo pritegnila vašo pozornost in vas pozitivno vznemirila. Dobra novica, povezana z denarjem vas bo prebudila in vam vlila moč za doseganje boljših rezultatov. V četrtek, ko nastopi Polna luna za vas nič ne bo preprosto, zato nikar trmasto ne vztrajate pri svojih začrtanih shemah, še posebej če v nekaj sploh ne verjamete. Lepše vam bo v nedeljo, še posebej na področju čustev.

DVOJČKA

Ohranite v torek, ko vam bo nekaj čisto po naključju uspelo glavni recept zase, kajti zavistnežev zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona ne bo manjkalo. Prepričljivi boste z argumenti, zato se ne bojte, da bi vam spodletelo. V četrtek boste zaradi Polne lune neprilagodljivi ter zoprni za okolico, jezo boste stresali na vse, ki jih boste srečali. Priznajte si raje, da ste sami odgovorni za situacijo, v kateri ste se znašli. V nedeljo boste razmišljali o nadgradnji odnosa.

RAK

Energija Sonca v znamenju dvojčkov vas bo prijazno opomnila, da bi se bilo smotrno posvetiti razčlenjevanju odnosa, ki je v zadnjem času obtičal na mrtvi točki. Notranji občutek vas bo usmerjal k iskrenosti. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom ali samostojno potjo, bo petek dan, v katerem lahko dobite ustrezno potrditev. Reši vas lahko tudi nekaj tveganja. V soboto boste zaznali vonj po zaljubljenosti.

LEV

Sonce v znamenju dvojčkov vam bo podarilo pogum, da naredite prvi korak na čustvenem področju. Nikar ne čakate na njegovo ali njeno pobudo, saj bo vaša pobuda sprejeta zelo pozitivno. V petek, ko se bo negativna energija Polne lune razpršila, bo vse potekalo veliko bolj umirjeno, prijetna bo tudi komunikacija, s katero lahko zgladite tudi kakšen zastareli nesporazum. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v kozorogu se boste zapirali vase.

DEVICA

Z Merkurjem v biku boste v teden stopili odločni da se postavite zase ter prevzamete zasluge za nekaj kar vam veliko pomeni. Ustaviti vas bo želel nekdo, ki bo drezal v vaše poslovne in finančne odločitve. Tistim, ki vas ne želijo razumeti se boste v petek ko boste z luno v strelcu razposajeni z veseljem umaknili. V družinskih odnosih boste v nedeljo, ko se vas bo dotaknila hladna energija kozoroga dlakocepski.

TEHTNICA

Z Venero v biku si boste zaželeli bolj stabilno ljubezensko življenje, zato pri določenih zahtevah ne boste želeli popustiti. Večkrat se bo prebudil občutek, da bi z veseljem odjadrali daleč vstran, tudi zaradi občutka, da vas nihče ne posluša in ne jemlje resno. Počakajte do sobote, ko se bo vse začelo počasi urejati in sestavljati. Tudi situacije povezane s čustvi bodo bolj smiselne in iskrene. Prilagajanje vam bo šlo odlično od rok.

ŠKORPIJON

Odločili ste se, da boste do tistih, ki vam veliko pomenijo bolj razumski in prijazni, ne pozabite pa se osredotočiti tudi nase ter na vse, kar ste si zastavili. V petek, ko vas bo navdihnila energija lune v strelcu bi se lahko neobremenjeno prepustili egu, da vas vodi tja, kjer ste popolnoma prepričani vase. Mnenje drugih boste v soboto in nedeljo spretno ignorirali, saj vam bo najbolj pomembno da uresničujete lastne želje.

STRELEC

Prijatelji vas bodo presenetili s povabilom, zato se ne držite nazaj, ampak poskusite izboljšati povezave, ki so za vas pomembne. Raziskovali boste pomen določenih stvari, ki jih boste v družbi slišali, razveselilo vas bo, da boste končno prišli pomembnim stvarem do dna. V nedeljo, ko bo luna v kozorogu pozabite na odprtost ter spontanost, potrebno se bo usmeriti v nekaj resnega ter dokončati kar ste pred kratkim pričeli.

KOZOROG

Sonce v dvojčkih vas bo usmerjalo k temu, da se vsaj za trenutek razbremenite, ter da si kupite nekaj novega, s čimer bi se lahko malce izpostavili. Ko vas bodo spraševali za mnenje, boste precej objektivni. Kljub vplivu Polne lune vas bo v četrtek najbolj zanimalo področje financ, saj boste prepričani, da bi vam dodatni zaslužek lahko dvignil razpoloženje ter omogočil, da si na kakšnem prijetnem dopustu naberete novih energij.

VODNAR

Bodite previdni, da boste v torek in sredo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu korektno odreagirali in se znašli, ko vam bo nekdo postavljal zvita vprašanja. Želeli boste sprejeti kompromis, vendar se lahko v četrtek zaradi vpliva Polne lune vse skupaj zakomplicira. Čeprav bodo načrti spremenili smer, se bo v petek smiselno bolj potruditi. Ne pričakujte, da se vam bodo v družinskem okolju v nedeljo, ko boste ves čas nekaj predlagali prilagajali.

RIBI

Razbremenitve, ki jih prinaša energija Sonca v znamenju dvojčkov vas bodo navdihnile, da se usmerite k bolj zahtevnim podvigom. Presenečeni boste, ko se bo vse sestavilo v smiselno celoto. Neodvisen pristop in samozavestna drža vam lahko v četrtek, ko nastopi Polna luna pomagata ohraniti dobre odnose ter gojiti občutek, da delujete zelo stabilno. Luna v kozorogu vas bo v nedeljo na več področjih obremenila s svojo težko energijo.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

TEST: Ali moje čakre delujejo pravilno?

Preverite, kakšni so telesni in psihični simptomi, ki k...

Recepti za zdrava kosila: Vegetarijanski burger z lečo

Tokrat si privoščite za prebavila in organizem lažjo in...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

"Največ zdravstvenih tegob zadene tiste, ki vstopijo v čas upokojitve nepripravljeni"

Upokojitev je izziv za psihično in fizično zdravje. Oba...

Intervju: Kako prižgati naravni sijaj, pomladiti obraz ter zgladiti gube?

Ali res potrebujemo botoks, da bi zgladili gube na obra...

Imate težave s spanjem? ZAČNITE SPATI GOLI (pravijo strokovnjaki)

Ponoči ne morete spati? Ste pod stresom in doživljate t...

Psihološko - socialna prilagoditev na starost: Osamljenost je tiha rana sodobnega časa

Ljudje so od nekdaj živeli v skupnostih. Člani skupnost...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.