S kvačkanjem do večje umirjenosti in osredotočenosti

image K. R. | 7.1.2025
Kvačkanje je priljubljena obrt, ki že stoletja prinaša toplino in uporabne predmete v naša življenja. Vendar kvačkanje ni samo izdelovanje odej ali okrasnih prtov – gre za proces, ki ima številne praktične koristi. Prepletanje nitk s kaveljčkom ne spodbuja samo ustvarjalnosti, temveč izboljšuje tudi koncentracijo, motoriko in celo spodbuja druženje.   >

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

image Karmen Valant | 6.1.2025
Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrežemo jih s praženim krompirjem in solato.   >

Želimo Vam vesele božične praznike in srečno novo leto!

image Uredništvo Mojaleta.si | 25.12.2024
Naj vam tudi mi, uredništvo MojaLeta.si, zaželimo čudovite božično-novoletne praznike!   >

Recept: Božični tiramisu v lončkih

image Karmen Valant | 24.12.2024
Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno prilagodljive glede na vaše želje. Tokrat vam razkrivamo recept za božični tiramisu v lončkih.   >

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (23.12. - 29.12. 2024)?

image Horoskop.si | 23.12.2024
V tednu pred vami se bo prepletala energija Sonca v kozorogu. Tako kot se kozorog vzpenja višje in višje, se boste vztrajno trudili za večje in boljše stvari. Kozorog je zemeljsko znamenje, ki mu vlada karmični planet Saturn, zato boste porabili več časa za reševanje karmičnih lekcij iz preteklega leta. Ta tranzit vas poziva, da si zastavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu doseganju.   >

Recept za božično jed: Svinjska mrežna pečenka (+recept za omako in pražen krompir)

image Karmen Valant | 18.12.2024
December je tudi čas, ko je pri nas na praznični mizi pogosto tudi svinjsko meso, danes bomo pripravili svinjsko mrežno pečenko.   >

Praznični zeliščni napitki: kako pripraviti zeliščni koktajl in moktajl?

image dr. Tina Mele | 17.12.2024
Prazniki so čas topline, dišečih začimb in nepozabnih okusov. To je tudi popolna priložnost, da v domačo kuhinjo vnesemo čar zeliščne miksologije in navdušimo goste z unikatnimi koktajli in moktajli. Zeliščna miksologija je umetnost ustvarjanja pijač s svežimi, suhimi in fermentiranimi rastlinskimi sestavinami, ki v vsakem kozarcu ujamejo praznični duh.   >

Recept za božično jed: Božični nadevan puran

image Karmen Valant | 15.12.2024
Če imamo veliko družino, potem je lahko božična večerja velik izziv. Tradicionalna božična večerja v mnogih domovih pomeni predvsem nadevanega purana.   >

Božična peka: Medenjaki

image Karmen Valant | 14.12.2024
Medenjaki so piškoti, ki jih najpogosteje pečemo za Božične praznike. Za te okusne piškote poznamo res veliko receptov, večina je prilagojena modernim smernicam, jaz pa sem za danes poiskala star, preverjen recept.   >

Božična peka: Praznični sadni kruh

image Karmen Valant | 13.12.2024
Praznični sadni kruh bomo pripravili po receptu sestre Nikoline, v receptu je nekaj manj suhega sadja za nadev.   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.