Pozor, tihi ubijalec, ki ga imamo v kuhinji vsi!

image K. K. | 22.5.2025
To je zelo strupen tihi ubijalec, vsi ga koristimo, vsi ga imamo v kuhinji. Za naše telo pa je še bolj strupen od droge ali alkohola. Preberite in ga ne uporabljajte več!   >

Iz Jožičine kuhinje: Pašta fižol

image Jožica Ostrožnik | 21.5.2025
Bi nekaj na žlico, a nimate ideje kaj? Predlog za enolončnico je tukaj, nasitna jed iz fižola, zelenjave, suhega mesa, testenin ..., eni ji pravijo fižolova juha, drugi mineštra, danes naj bo za spremembo pašta.   >

Iz Jožičine kuhinje: Rahli masleni žličniki

image Jožica Ostrožnik | 21.5.2025
Hitro so narejeni, postrežete jih lahko kot glavno jed, prilogo ali kot prikuho v juhi.   >

Barviti zelenjavni namazi za vsak dan – zdravi, hitri, okusni

image K. R. | 19.5.2025
Namazi so čudovita rešitev za hiter zajtrk, lahek večerni obrok ali zdrav dodatek h kruhu sredi dneva. Čeprav so v trgovinah na voljo številne različice, so doma pripravljeni zelenjavni namazi vedno boljša izbira. Ne vsebujejo konzervansov, sladkorja ali nepotrebnih dodatkov, pripravljeni so v nekaj minutah in jih lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu.   >

Recept: Limonina krema s sivko in kokosovim sladkorjem

image Karmen Valant | 19.5.2025
Ideja za izjemno okusno in slastno sladico, ki bo navdušila vse ljubitelje sivke in limone.   >

Ješprenj – kako skuhamo najboljši ričet?

image Karmen Valant | 17.5.2025
Ričet je najbolj poznana jed iz ješprenja. Za ričet poznamo veliko receptov, običajno oluščen ječmen kombiniramo s fižolom, krompirjem in drugo zelenjavo.   >

Kako pripravimo najboljšo mučkalico?

image Karmen Valant | 17.5.2025
Ime mučkalica izhaja iz besede mučkati, kar lahko razumemo kot mešati ali mečkati. Za pripravo mučkalice se pogosto porabijo ostanki mesa z žara, ki ga pripravimo skupaj z zelenjavo. Od kje točno prihaja prvotni recept je malo nejasno, viri najpogosteje omenjajo okolico Leskovaca.   >

OGNJIČ: celi rane, pomaga pri težavah z limfo, podpira jetra, deluje protimikrobno

image dr. Tina Mele | 15.5.2025
Ognjič je pogosta vrtna rastlina, ki raste praktično povsod po svetu, v vseh klimatskih razmerah. Je lahek za gojenje in dobro uspeva tudi v loncih. Deluje protimikrobno, pomaga pri težavah z limfo, podpira jetra. Najbolj pa je znan po tem, da ima moč celjenja ran. Ognjič je pravo darilo narave. Kako ga pripravite in zakaj vse ga lahko uporabljate?   >

Končno recept za palačinke, ki ne redi!

image K. J. | 14.5.2025
Imate radi palačinke, pa se jim odpovedujete, ker redijo? Potem je za vas ta recept za slastne palačinke, ki ne redijo in jih lahko pojeste kolikor vam srce poželi!   >

KUHALNICA: Slastna jabolčna pita

image OblizniPrste.si | 13.5.2025
Veseli december je tu in s tem tudi čas, da svojim gostom pripravimo kakšno slastno jabolčno pito. Po tem receptu vam bo zagotovo uspela!   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.