DPlac dogodek Z Robertom Rolihom

Aktualno > Dogodki | piše: Cene Stupar | 23.11.2016
V nizu dogodkov, ki se odvijajo v DPlac-u na mesečni ravni je bil tudi ponedeljkov DPlac-ov dogodek meseca novembra, ko se je povabilu odzval gospod Robert Rolih, mednarodni uspešni predavatelj, podjetnik in avtor številnih knjig.
DPlac dogodek meseca novembra z gostom Robertom Rolihom
DPlac dogodek meseca novembra z gostom Robertom Rolihom
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Gost meseca, ki je na DPlac-ovem dogodku predstavil » 3 tehnike, s katerimi boste hitro pridobili več strank v svojem poslu« je s svojim pristopom, karizmo in vsebino delavnice navdušil prav vse udeležence. V DPlac-u se običajno na dogodkih zbirajo podjetniki, ki so še na začetku svoje poslovne poti, predvsem pa takšni, ki imajo »lokalne«, »male« ideje z družbenim učinkom in je njihov cilj »preživetje«. In prav takšni podjetniki potrebujejo praktične in koristne nasvete od najboljših.

Organizatorji podjetniških programov DPlac-a, ki deluje pod okriljem Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana so pred prihodom gosta gospoda Roberta Roliha že poskrbeli, da so se udeleženci med sabo »pomrežili«. Tako, da so gosta meseca pričakali že z izmenjanimi vizitkami in višjim nivojem energije, ki je pomembna za »poslovno komunikacij«, kot pravi sam Robert Rolih.

Robert Rolih je že takoj po prihodu navdušil udeležence s svojimi koristnimi nasveti. Posamezni udeleženci so dobili priložnost individualnih nasvetov s strani gospoda Roliha za izboljšanje svojih podjetniških idej. Delavnica se je nadaljevala v timskem delu in v podajanju še več dobrih prodajnih tehnik, tako da se je proti koncu delavnice samo še slišalo tipkanje na prenosnikih in pisanje zapiskov.

Po zaključku se je še nadaljevalo sproščen vzdušje, saj so udeleženci prosili za »selfije« z gospodom Robertom Rolihom, katerega pa je tudi sam naredil.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.