Ta sočna, avanturistična in elegantna dišava sodi v družino cvetlično-sadnih dišav, ustvaril pa jo je razvijalec dišav Fabrice Pellegrin. Avanturistični duh v dišavi se razkriva v različnih oblikah:
Erotičnost veje iz dišave zahvaljujoč kombinacije originalnih in eksotičnih not cveta feijoe, drugih cvetličnih akordov in prsketajoče zelene limone.
Živahnost v sredini dišavi je plod kakovostne mešanice enigmatičnih cvetlic in cveta pomarančevca ter vrtnice. Cvetlice poskrbijo za eleganco in ženstvenost dišave, ti akordi pa prav tako poskrbijo za izjemno obstojnost dišave.
Ekskluzivnost in mehkobo, ki je prisotna na koncu dišave, pridobimo zahvaljujoč toplim in sladkim notami medenega in vse prežemajočega jantarja, ki se prepleta z redkimi in dragocenimi svežimi lesnimi akodi, ki se na koncu zaokrožijo z modernim mošusom.
3 ključne sestavine: Cvet in sadež Feijoa, jasmin, mošus.
Navdih ustvarjalca dišav:
Fabrice Pellegrin je ustvaril dišavo, ki je zelo harmonična. Uporabil je ekskluzivne, zelo izbrane sestavine in ustvaril avanturistično dišavo za neodvisno žensko, ki išče vznemirjenje v svojem vsakdanu. Razkošje narave, ki se kaže v sadežu feijoa, vas v trenutku osveži.
Ključna sestavina je sadež in cvet Feijoa:
Rastlina Feijoa domuje v južni Braziliji, zahodni Argentini, zahodnem Paragvaju in Urugvaju. Okusa in vonja rastline ni mogoče kategorizirati. Po eni strani sadež spominja na podolgovato limono in kivi. Če sadež preizkusite, boste spoznali, kako čudovit je lahko kontrast med okusom in vonjem. Glede na videz sadeža predvidevamo, da bomo zavonjali nekaj zelenega, vendar pa je vonj podoben mešanici guave, jagod, ananasa in vijolic. Ko sadež narežemo, je meso podobno želeju. Meso v bližni lupine je sladko, kremno in nekoliko zrnato.