HOROSKOP: Kaj bo prinesel nov teden?

Za vse ljubitelje zvezdnega neba sporočam, da lahko na jasne večere, kmalu po sončnem zahodu, vidimo Merkurja in Venero. Bližamo se mlaju, tako bo vsak dan manj energije in bo potrebno se ozreti navznotraj, dokončati določene projekte in narediti prostor za novosti. Na področju ljubezni bo kar nekaj zapletov, saj bo vsak videl le sebe. Mentalno bomo nekoliko raztreseni, možne so napake. Raven vitalne energije bo v tem tednu nekoliko nižja.
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: pexels.com)
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ponedeljek
Zelo učinkovit dan je pred nami. Dopoldan mirno in radostno. Popoldan nekaj stresa. Najtežje bo na čustveni ravni, občutek osamljenosti, ali zapuščenosti. Po nepotrebnem lahko vznemirjamo odnose.

Torek
Vrnilo se bo vznemirjenje in hitrost. Veliko bo komunikacije, druženja, prijetnih trenutkov. Možni so tudi poslovni uspehi. Nekaj se sestavi.

Sreda
Danes bodo spet prisotne rane v odnosih. Težave z jezo, nemoč postaviti se zase, obraniti se. Možna celo neka agresija, ki nas bo prizadela. Lahko o njej samo beremo, ampak se nas bo dotaknilo. Manjkalo nam bo zaupanja v življenje, pa tudi vase.

Četrtek
Po dinamičnem jutru, prihaja dokaj miren dan.

Petek
Vedno bolj pasivni in utrujeni bomo. Toda nekako mirni in začarani, se ne bomo preveč vznemirjali, ker se ne bo nič premaknilo. Nam pa bo petek dan za pogovore, saj se bomo končno slišali.

Sobota
Jutro bo zelo mirno, skorajda pasivno. Popolno bomo sprejemali vse kar je, znali se bomo povezati s presežnim, na neki ravni si bomo dovolili biti manj konkretni. No proti večeru pa se energija spreminja, vedno bolj konkretni bomo. V večerne ure, pa smo lahko tudi nestrpni in jezni.

Nedelja
No pa smo zopet v bolj hitrih in intenzivnih energijah. Dopoldan so možne še skrbi in strahovi. Potem pa se rodi čudovit dan. V odnosih bo veliko harmonije, veliko ljubezni in sprejemanja. To romantično vzdušje se bo nadaljevalo pozno v noč. V večernih urah pa se harmoniji pridruži še strast.

Še več boste našli tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.