HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo z zvrhano mero presenečenj. V četrtek se zaključi obdobje retrogradnega Merkurja, kar bo prineslo več sproščenosti in odprtosti v našo komunikacijo. Konec tedna pa prinaša obilje optimizma v naša življenja.
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek 19. septembra lahko čutimo prebujajoč učinek Urana na naša čustva, kar lahko prinese intenzivna čustva, včasih nasprotujoča si – poznate ta občutek, ko lahko nekoga hkrati ljubite in sovražite? To je tudi čas hitrih sprememb in presenečenj, po drugi strani pa tudi bogate domišljijo ali nemira in neučakanosti. To je tudi odličen čas za prebliske intuicije in jasnovidnost, za vizionarske sanje – ne pozabite, kaj ste sanjali to noč! Ter za navdihe – te si velja tudi zapisati ...

V sredo 21. in četrtek 22. septembra Luna sije v ozvezdju Bika, kar nam prinaša povezavo z zemljo in naravo – odličen čas za pospravljanje pridelkov, delo na vrtu, nego rastlin, … ali za sprehode v naravi. To je obenem tudi čas obilja, pod vplivom retrogradnega Merkurja, bo to obilje bolj obrnjeno navznoter – čas za meditacijo ter za to, da si privoščimo razvajanje, kopel, ..

Merkur se bo gibal vzvratno še do četrtka 22. septembra zjutraj, do 7:17 ure. Do takrat še vedno velja previdnost pri komunikaciji, dogovorih, sestankih, pogodbah, varnostnih kopijah, … Dan oziroma čas prehoda je še posebej dragocen – lahko ga čutimo kot naporen čas, v resnici pa lahko ravno ob teh prehodih veliko naredimo... začutimo in vzemimo najvišje kvalitete, ki nam jih prinaša Merkur: ritem, lahkost spreminjanja, navihanost ter bistrost in globino uma. 

Luna v tem tednu pada proti svojemu zadnjemu krajcu, ki bo v petek 23. septembra opoldne, kar nam lahko prinese izzive pri opuščanju starih navad in stvari. Vpliv bomo čutili vse do prazne Lune 1. oktobra. Ko se Luna prazni, je to čas za opuščanje, pospravljanje na vseh področjih - tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem področju. Zato je to odličen čas za to, da vložimo energijo v opuščanje, spuščanje preteklosti. Kako bomo sprejeli nekaj novega, če za to ne pripravimo prostora? Če so naši prostori ali okolica polni krame? Kako bomo spoznali novo ljubezen, partnerja, če ves čas obujamo spomine iz preteklosti? To je čas, da se znebimo vse krame in pospravimo stvari, jih podarimo naprej… Zato zavihajmo rokave in v akcijo!

Vpliv Merkurja v tem mesecu seže dlje od samo njegove smeri gibanja, ker je ves čas blizu Severnega vozla. To pomeni, da je to odličen čas za to, da razvijemo lastnosti Merkurja: vsestranskost, prožnost in sposobnost videti različne priložnosti v življenju za premik v smeri našega poslanstva in prihodnosti. Kombinacija prinaša tudi priložnost, da večino svojih problemov rešimo z lahkotnim pristopom, namesto, da jemljemo življenje preveč resno. Povežimo se s svojim notranjim otrokom in uporabimo smisel za humor in igrivost!

Od petka 23. septembra do konca septembra smo pod vplivom srečanja Jupitra in Sonca na nebu, kar je verjetno najsvetlejša in najbolj posrečena planetarna kombinacija, ki prinaša entuziazem, optimizem, širok pogled na svet, velike ideale in sposobnost delovanja na veliko. To je kombinacija za polnost in zrelost - Sonce prinaša samozaupanje, vero vase in v svoje sposobnosti tudi pred večjimi izzivi.

Vpliv bo najmočnejši v nedeljo 25. in ponedeljek 26. septembra, čutili pa ga bomo od petka do konca meseca. Naslonimo se na optimizem, ki ga prinaša ta kombinacija v vsa področja našega življenja - vse je mogoče!

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na predavanje, ki bo v četrtek 22. septembra v Ljubljani, kjer boste izvedeli veliko zanimivega o razvijanju jasnega videnja, o vlogi meditacije in IST tehnike regresije pri tem ter o entitetah... 

Predavanje je rezultat dolgoletnega delovanja na področju prebujanja tretjega očesa, meditacije in uporabe IST tehnike regresije ter raziskovanja in odstranjevanja entitet in drugih parazitskih energij v telesu in v domu. S predavanjem želim prinesti več zavedanja na področja, ki se jih bom dotaknila. 

Skozi predavanje vas bom s praktičnimi primeri popeljala v svet subtilnih teles, tretjega očesa, samskar, regresije - preteklih življenj in jasnega videnja. Predstavila vam bom tudi delavnico Prebujanje tretjega očesa ter IST101 intenziv - začetno intenzivno delavnico regresije (IST tehnike), ki jo mednarodna šola Clairvision, to je šola meditacije in duhovnosti, organizira v novembru tudi v Sloveniji.
Vabljeni!

Več informacij https://www.facebook.com/events/1824038774492307/
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.