HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Zadnji letošnji teden začenjamo odločno in s podporo za akcijo – kaj še moramo postoriti, zaključiti pred iztekom leta oziroma pred novo Luno v četrtek 29. decembra zjutraj – ko se začne nov ciklus rasti?
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Vpliv srečanja Marsa in Južnega vozla – vozla usode in preteklih življenj je najmočnejši v ponedeljek, 26. decembra, čutili pa ga bomo do četrtka, 29. decembra. Pozitivno sprejmimo vse izzive, ki nam prihajajo nasproti in zavzemimo aktiven pristop k uresničevanju tega kar si želimo. Ne čakajmo na druge, takoj zavihajmo rokave in v akcijo!

V torek, 27. decembra lahko naša Lunina čustvena mehkoba nekoliko trpi zaradi prestrogega Saturna, kar lahko čutimo kot intenzivno žalost, hlad, tudi osamljenost - v družbi ali v krogu družine. Žalost je včasih lahko tudi izgovor, zato, da ostajamo v preteklosti in v življenju ne gremo naprej – če je temu tako, potem je sedaj čas, da s tem prekinete in pustite preteklost za vami. Saturnov red, vztrajnost in strukturo raje uporabite za to, da vnesete več reda na področja vašega življenja, kjer reda primanjkuje – še posebej tam, kjer s tem odlašate že dlje časa.

Od 19. decembra do 8. januarja smo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki prinaša dobrodošlo upočasnitev in usmerjenost navznoter v sicer bolj navzven usmerjen čas praznikov, nakupovanja in hitrega tempa življenja. Z na videz vzvratnim gibanjem Merkurja se namreč veliko lažje obrnemo navznoter, si vzamemo več časa za to, da smo sami s seboj, potujemo navznoter, naše izkušnje v meditaciji so lahko globlje, um mirnejši, naša koncentracija in sposobnost reševanja problemov odlični. V tem času se poskušamo izogniti pomembnim dogodkom kot je na primer podpis pogodbe ali dogovora ali pomembnega sestanka, kjer je potrebno usklajevanje več udeleženih strani, kajti kar hitro se lahko zgodi, da bo prišlo do nerazumevanja v komunikaciji z ene ali z več strani. Bodimo previdni in vsako zadevo večkrat preverimo, da ne pride do nesoglasij. En teden retrogradnega Merkurja je že za nami, pred nami sta še dva - potrpežljivo naprej oziroma navznoter.

V sredo, 28. decembra se na nebu srečata Sonce in retrogradni Merkur. Vpliv čutimo od torka 27. do petka 30. decembra in prinaša impulz Višjega jaza v naš način razmišljanja in v komunikacijo – naša komunikacija s samimi seboj iz z drugimi je lahko bolj skopa, celo redkobesedna, pa zato zelo presvetljena z najvišjimi frekvencami, z resnico, navdihi, uvidi in idejami.

Luna v tem tednu pada proti mlaju ali prazni Luni, ki bo v četrtek, 29. decembra ob 7:54 uri v ozvezdju Strelca. Do četrtka je čas za opuščanje, spuščanje preteklosti na vseh ravneh, da pripravimo prostor za nekaj novega. To je čas največje ponotranjenosti, upočasnitve – vse do nove Lune, ki prinaša svežo energijo zagona in rasti. Čas nove Lune je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca v četrtek 5. januarja, največ podpore je na začetku tega obdobja. Tokratna nova Luna je v ozvezdju Strelca in Strelcu vlada Jupiter, planet, ki gre dlje in višje. To je torej čas, ko iščemo nekaj več - več življenja, več izkušenj, več potovanj… V Grški mitologiji je Jupiter kralj nebes. Naše aktivnosti in dejanja v prihajajočem Luninem ciklusu bodo obarvana s kvalitetami Jupitra: optimizmom, darežljivostjo, humorjem, filozofijo… to je odličen čas, da začutimo pomen in namen našega življenja ter ga začnemo uresničevati.

V četrtek 29. in petek 30. decembra Luna osvetljuje kvalitete najbolj intenzivnega med vsemi planeti – Plutona. Kombinacija nam prinaša globino, magnetizem in intenzivnost – v kuhinjo: skuhajte kaj zares alkimističnega, v spalnico: prepustite se strastem in na področje naše osebne in duhovne rasti: na plano potegnite vse okostnjake, ki ste jih skrili globoko v svojo podzavest in zrastite, presežite čustvene omejitve. Dovolite si biti tako intenzivni kot ste v resnici in ne bojte se, da boste s tem koga prizadeli.

V soboto 31. decembra sta na nebu skupaj Mars in Neptun – vpliv čutimo že od srede 28. decembra in ga bomo do srede 4. januarja. To je kombinacija, ki nam prinaša priložnost povezati se z našo močjo – še posebej, če smo se je odrekli zaradi dogodkov v preteklosti, v tem ali v preteklih življenjih – ker smo koga prizadeli ali, ker je šlo kaj narobe. Zaradi tega se lahko sedaj bojimo biti močni, kar pomeni, da se lahko zavestno ali nezavedno odrekamo svoji moči. To je odličen čas za to, da svojo moč vzamemo nazaj in jo povežemo z našim Višjim jazom, z delom nas, ki je nesmrten. Ko vemo kaj si želimo in je to povezano z našimi najvišjimi energijami, nas nič ne more zaustaviti.

To je tudi kombinacija, ki najbolj zaznamuje letošnji prehod v novo leto – odprimo se za svetlobo in navdihe iz duhovnih svetov in dovolimo, da te energije delujejo skozi nas - da vodijo našo moč in soustvarjajo naše leto 2017.

Vsem skupaj želim lepe praznike in srečno in srčno Sončevo leto 2017!

Če vas zanima, KAJ PRINAŠA LETO 2017? vabljeni na delavnico v četrtek 5. januarja v Ljubljano.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/



----
KAJ PRINAŠA LETO 2017?
V četrtek 5. januarja od 18 do 20:30 ure ste vabljeni na praktično delavnico v Ljubljano, kjer bomo pogledali splošen vpliv in potencial, ki ga prinašajo planetarne energije v letu 2017 in konkreten pregled za vas osebno – kje imate trenutno največ podpore, kje lahko pričakujete izzive, kje hitre spremembe, kje ste najmočnejši itn. za področje financ, zdravja, ljubezni, posla, družine, osebne rasti, … pripravite vprašanja.
DARILO za vsakega udeleženca: Seznam pomembnih časovnih oken za leto 2017.
Med udeleženci bomo izžrebali srečno dobitnico/srečnega dobitnika brezplačne storitve v vrednosti 60€. Nagrajenec lahko izbira med:
- IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj
- Entity clearing - odstranitev entitete, uroka
- Astrološki vpogled za izbiro šole/poklica/posla in kariere
- Karto Sončevega povratka
- Astrološko karto za leto 2017

Prispevek za prostor, gradivo in astrološke karte je 33€.
Za študente, upokojence in nezaposlene je prispevek 22€.
Za udeležence šole astrologije in študente šole Clairvision je prispevek 11€.

Obvezne prijave z rojstnimi podatki do vključno torka 3. januarja na astrologinja.katarina@gmail.com ali z sms na 041-947-246 – število mest je omejeno.
Povezava do dogodka na FB: https://www.facebook.com/events/241389979628634/
---

Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Izšla je prva knijga o biohackingu v Sloveniij!

Na gala otvoritvi v hotelu Plaza v Ljubljani, je po pi...

Zgodba petih prostorov za bolj kakovostno življenje starejših in ljudi z invalidnostmi

V dvorani Državnega sveta Republike Slovenije je pred k...

Moč besede, umetnosti, gibanja in prehrane za BOLNICE Z RAKOM DOJK

DOGODEK V OKVIRU ROZA OKTOBRA: Motionology v partnerstv...

Z dobrodelnim koncertom Viljem Julijan zbrali 65.000€ za male borce

Sobotni veliki dobrodelni koncert Viljem Julijan v Cank...

Mali borec Teo: pridite na naš dobrodelni koncert Viljem Julijan

4-letni fantek Teo skupaj z drugimi malimi borci srčno ...

Metka Klevišar: ZDRAVNIK, KI GA NOSIMO V SEBI

Medicina res veliko zmore, vedno več in tega smo lahko ...

Izšla je oktobrska revija Vzajemnost 2024

Ste med tistimi, ki v trgovini skrbno preberejo označbe...

Projekt CrossCare 2.0.: Oskrba starejših in odziv na staranje prebivalstva

V okviru preteklega 23. Festivala za tretje življenjsko...

Vabljeni V ZOO Ljubljana na praznovanje Svetovnega dne živali

Konec tedna, v petek, 4. oktobra, bodo tudi v ZOO Ljubl...

Numerološka napoved: Oktober je čas uvida v leto 2025!

Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam ...

Prvega oktobra obeležujemo Mednarodni dan starejših

Prvega oktobra je dan, ki je bil razglašen za praznovan...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.