HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo z obilo dobre volje in nadaljujemo s polno Luno v sredo zvečer - pred nami je čas polnosti in obilja na področju ljubezni in odnosov – odprimo se kolikor lahko.
Kaj prinaša nov teden? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša nov teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 8. maja na nebu še vedno skupaj sijeta Luna in Jupiter, planet optimizma, kar nam prinaša prijaznost in dobrovoljnost. To je čas ko kar zacvetimo, smo pozitivni, veseli, darežljivi. Ljubimo šale, smo zelo socialni, si želimo družbe, lahko pa smo tudi nekoliko leni. Če po naravi niste nagnjeni k uživanju in razvajanju, potem je to pravi čas, da se odprete in si privoščite kolikor lahko. Naša eterična telesa so sedež vitalnosti in življenjske energije in so narejena za užitek – če ste do sebe prestrogi ali pretiravate z zadovoljevanjem ene od želja, je to odličen čas, da svoje navade spremenite, harmonizirate.

Smo v času, ko Luna raste od prvega krajca k polni Luni, ki bo v sredo, 10. maja ob 23:43 uri v znamenju Tehtnice. V času polne Lune se izrazijo naši potenciali ter pokažejo rezultati tega kar smo začeli z mlado Luno konec aprila. To je čas polnosti in obilja na področju ljubezni in odnosov. To v kar smo vlagali svoj čas in trud v odnosih, bo sedaj obrodilo sadove. Vse kar je povezano z odnosi, umetnostjo in lepoto, se bo razcvetelo v svoji polnosti – odprite se in vzemite kolikor lahko.

V sredo, 10. maja sta ne nebu, gledano z Zemlje, čisto skupaj Merkur in Uran – vpliv bomo čutili vse do ponedeljka 15. maja. Vpliv njunega srečanja čutimo že dlje časa – od 24. aprila, zaradi tega, ker se je Merkur nekaj časa gibal vzvratno, sedaj pa se giblje naprej, kar pomeni, da se nam kaže nova priložnost za čutenje njunega vzajemnega vpliva.
Kaj je tisto kar nam prinašata Merkur – planet uma in Uran - planeta intuicije in višje inteligence? Predvsem obilje izvirnosti in inteligence, super um, prebliske inspiracij in vizij, vzporedno razmišljanje, sposobnost abstraktnega razmišljanja. Usmerjeni smo v prihodnost in hitro dojemamo nove koncepte in ideje, boljši smo pri začenjanju kot pri dokončevanju... naš miselni proces je lahko izjemno hiter. Čas za genialnost, po drugi strani pa lahko čutimo tudi nestrpnost in pomanjkanje stabilnosti – razmišljamo in premikamo se lahko veliko hitreje kot navadno. To je zagotovo odličen čas za spremembe, pustimo se presenetiti!

V četrtek, 11. in petek, 12. maja se Luna sreča s Črno luno, kar nam prinaša posebne kvalitete intenzivnosti in senzibilnosti obenem. Črna luna zna razkriti to kar je skrito - ne zanima je zunanja slika, zato je to sila, ki nam pomaga, da ozavestimo vse, kar je običajno skrito. Prinaša nam podporo pri odkrivanju najglobljih vrednot v naši psihi. Za Črno luno je značilna močna volja, neodvisen um in ljubezen do svobode, originalnost. Tudi strastno nasprotovanje vsem rutinam in podrejanju v kakršnikoli obliki. To je čas, ko bomo lahko čutili ostrino in intenzivnost. Ker bomo sami v stiku z našimi sencami, skritimi deli sebe, bomo zelo dobro razumeli in občutili motive drugih. Črna luna je obenem tudi zelo prefinjena, zelo dobro pozna različne nianse občutkov in je izjemno občutljiva, senzibilna. Stremeli bomo k popolnosti, k absolutnem in h čistosti.

V soboto, 13. in nedeljo, 14. maja se Luna sreča s Saturnom. Kombinacija na plano prinaša žalost, hlad in občutke osamljenost – ne glede na to, ali smo v resnici sami ali smo v družbi ali v krogu družine. To ni dober čas za umikanje v osamo, raje se potrudite in pojdite v družbo ali v naravo – šele, ko se odprete, se vas lahko dotakne toplina drugih ljudi in duhovnih prisotnosti. Naše počutje je odvisno od nas, od tega, kako reagiramo na zunanje okoliščine. Mi smo tisti, ki se odločamo, ali bomo žalostni ali veseli. Poskusite sami! Lažje je ostajati v občutkih žalosti in nesrečnosti - v vlogi žrtve, kot stopiti v svoje življenje kot aktivni ustvarjalci. Mnogi uporabljajo slabe izkušnje kot izgovor za to, da ne naredijo tistega kar si v resnici želijo… Sedaj je čas, ko lahko stopimo iz tega začaranega kroga. Kaj je tisto kar si v resnici želite?

Saturnov red, vztrajnost in struktura so vedno dobrodošle kvalitete, ki jih lahko uporabimo za to, da vnesemo več reda na področja našega življenja, kjer reda primanjkuje – s katerimi stvarmi odlašamo oziroma jih nismo uredili, pa vemo da bi jih morali? Sedaj je pravi čas za to.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na predavanji, kjer boste spoznali preproste tehnike za sproščanje in obnovo energij, za razvijanje intuicije, za okrepitev vitalnosti, za čutenje sebe in povezavo s seboj, za pomoč pri glavobolih in kronični utrujenosti in še mnogo več - za čutenje ljubezni, radosti in ustvarjalnosti v življenju. Spoznajte tehnike, ki nam pomagajo najti odgovore, sprejemati odločitve o svojem življenju, videti resnico in zapeljati življenje v želeni smeri.

Predavanji bosta:
- v sredo 10. maja ob 19:15 uri v Celju, v Likovni šoli Umbra, Glavni trg 14, predavali bosta Damjana in Katarina, https://www.facebook.com/events/1926853824212903
- v petek 12. maja ob 19:15 uri v Ljubljani, v Ubrani dvorani, Celovška 55, kjer bosta predavali Biljana in Katarina, https://www.facebook.com/events/171156570075702

Predavateljice smo študentke in IST terapevtke šole Clairvision, mednarodne šole meditacije, neprofitne organizacije, ki uči tehnike, ki delujejo (http://clairvision.org/). Predavanji sta brezplačni, zaželeni so prostovoljni prispevki za pokritje stroškov, prijave pošljite na clairvisionslovenija@gmail.com ali na 041-947-246, srčno vabljeni :)

V mesecu maju v Slovenijo prihaja Carla Bauchmueller, inštruktorica mednarodne šole Clairvision, ki bo 20. in 21. maja vodila delavnico Prebujanje tretjega očesa – videnje očesa, videnje srca v Ljubljani https://www.facebook.com/events/1116061331853735/.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.