HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo z retrogradnim Merkurjem in vedno bolj polno Luno, ki skupaj z Jupitrom prinašata veliko optimizma in razvajanja.
Kaj lepega bo prinesel nov teden? (foto: pexels.com)
Kaj lepega bo prinesel nov teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če čutite, da se težje izrazite in morate večkrat ponoviti navodila, da vas zares razumejo, ali sploh nimate potrebe po komuniciranju, se umikate v samoto, po drugi strani pa se z lahkoto lotite notranjega raziskovanja, razmišljanja ali študija, potem vedite, da ste pod vplivom retrogradnega Merkurja… Od 10. aprila do 3. maja 2017 smo deležni vpliva retrogradnega Merkurja, zato je najbolje, da se na to pripravimo – večkrat preverjamo ali smo pravilno razumeli navodila in dogovore, imejmo pripravljene rezervne načrte, naredimo varnostne kopije dragocenih podatkov, … vse za to, da preprečimo nesoglasja ali nepotrebne izgube podatkov.

Retrogradni Merkur nam cel teden, poleg morebitnih težav v komunikaciji, prinaša tudi veliko dobrega. Če je značilnost današnjega časa tudi to, da živimo zelo hitro in, da smo zelo usmerjeni navzven, v okolico, družbo, potem je čas, ko je retrograden – to pomeni, da se navidezno giblje vzvratno, prav dobrodošla sprememba in počitek za našo dušo. To je namreč čas upočasnitve - čas, ko se veliko lažje obrnemo navznoter, si vzamemo več časa za to, da smo sami s seboj, potujemo navznoter, naše izkušnje v meditaciji so lahko globlje, um mirnejši, naša koncentracija odlična in sposobnost reševanja problemov prav tako boljša. Vzemimo ta čas torej takšnega kot je in, ne silimo z glavo skozi zid – to ni optimalen čas za pomembne sestanke ali podpis pogodb, … če pa se temu ne moremo izogniti – vedno so izjeme, potem bodimo previdni in vse večkrat preglejmo, prespimo in se nato odločimo in naredimo ustrezen korak naprej. Smo na začetku tega obdobja, zato s potrpežljivostjo in doslednostjo naprej.

Luna je sedaj vedno bolj polna, polna bo v torek, 11. aprila ob 8 uri zjutraj. Kar smo začeli z mlado Luno pred približno 14 dni, bo sedaj obrodilo sadove. To je čas polnosti in obilja. Poleg tega smo v ponedeljek, 10. in torek, 11. aprila pod vplivom srečanja Lune in Jupitra, kar bo prineslo dodatnega optimizma v naša življenja, veselje do življenja, uživanje v lenarjenju in v naravi. Za vse tiste, ki ste nagnjeni k pretiravanju velja previdnost, vsi ostali pa si privoščite kolikor lahko. Kdaj ste nazadnje večerjali ob soju sveč, si privoščili kopel z eteričnimi olji, odšli na romantični zmenek v dvoje ali si vzeli več časa za uživanje v intimnosti, v spolnosti, za crkljanje? Ali si vzeli čas za meditacijo? In za sprehod v gozd? Vzemite čas samo za sebe, kaj je tisto, kar vas napolni z veseljem do življenja?

V četrtek, 13. in petek,14. aprila se Luna sreča s Črno luno, kar Luni doda posebne kvalitete. Črna luna zna razkriti to kar je skrito - ne zanima je zunanja slika, zato je to sila, ki nam pomaga, da ozavestimo vse, kar je običajno skrito. Prinaša nam podporo pri odkrivanju najglobljih vrednot v naši psihi. Za Črno luno je značilna močna volja, neodvisen um in ljubezen do svobode, originalnost. Tudi strastno nasprotovanje vsem rutinam in zasužnjenju v kakršnikoli obliki. To je čas, ko bomo lahko čutili ostrino in intenzivnost, nekakšen naboj - takoj bomo začutili, ali nam je kdo všeč ali ne, kar je povezano z globokim vpogledom v psiho drugih ljudi. Ker bomo sami v stiku z našimi sencami, skritimi deli sebe, bomo zelo dobro razumeli in občutili motive drugih. Črna luna je obenem tudi zelo prefinjena, zelo dobro pozna različne nianse občutkov in je izjemno občutljiva, senzibilna. Stremeli bomo k popolnosti, k absolutnem in h čistosti.

Sonce se počasi približuje Uranu na nebu, vpliv njunega srečanja že lahko čutimo, čutili ga bomo od srede, 5. aprila do petka, 21. aprila, najmočneje v petek, 14. aprila. Kombinacija prinaša življenje polno presenečenj, ko sprememba postane način življenja - nenadne priložnosti in nenavadne življenjske okoliščine. Napreden um, originalnost in globoka potrebo po tem, da smo drugačni, da se ne prilagajamo ustaljenim vzorcem, privlačijo nas nove stvari in stvari, ki so povsem drugačne. Močna orientiranost v prihodnost. Ne bo nas strah prekoračiti omejitve, če je potrebno. Sposobnost povezovanja z super logičnimi ravnmi super uma in izjemna intuicija, sposobnost za matematiko, znanost in področje tehnologij. Kreativnost, iznajdljivost in domiselnost.

V petek, 14. aprila Sonce vstopi v ozvezdje Ovna, kjer bo sijalo mesec dni. Sonce je povezano z našim namenom in globoko notranjo motivacijo, Mars (vladar Ovna) pa je povezan z pogonom in usmerjenostjo. V tem času bomo lahko imeli izjemno moč volje in motivacijo. Sonce je »privzdignjeno« v Ovnu. Sonce in Mars sta oba planeta ognja, zato nam položaj lahko prinaša zelo ognjene lastnosti, kot na primer močne želje, ambicije, iniciativo, predrznost, entuziazem, dinamičnost, odločnost in impulzivnost. Brez obotavljanja bomo sprejemali odločitve. Pogumni in plemeniti se bomo pripravljeni boriti, stopiti v akcijo tudi v imenu nekoga drugega. Pred nami je čas vitalnosti in močnega libida.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.