HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo z vstopom Sonca v ozvezdje Tehtnice, kjer bo sijalo mesec dni, kar prinaša zvrhano mero harmonije in ljubezni. To bo nekoliko zmehčalo vpliv srečanja dveh planetov ognja v tem tednu, ki nam prinašata obilo intenzivnosti na vsa področja našega življenja.
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 17. oktobra Sonce vstopi v ozvezdje Tehtnice. Tisti, ki ste rojeni v tem znamenju te kvalitete in potenciale, ki so opisani v nadaljevanju, nosite v sebi ves čas. Vsi ostali pa bomo teh kvalitet oziroma vpliva deležni sedaj.

Sonce je povezano z brezpogojno ljubeznijo, Venera, vladar Tehtnice, pa ljubi vse oblike ljubezni. To prinaša potencial, da Sonce – naša individualnost - sije v katerikoli obliko ljubezni v našem življenju. Venera je prav tako povezana s harmonijo in lepoto. Naša temeljna motivacija je tako lahko iskanje popolne harmonije. Najvišjo lepoto lahko iščemo v umetnosti, skozi ideale ali z občutkom za pravičnosti - pomislite na tehtnico, simbol znaka Tehtnice. Lahko pa iščemo idealnega partnerja – »izgubljeno polovico« v jeziku šole Clairvision. Venera je tudi povezana z vrednotami, tako da lahko v svojem najglobljem bistvu stremimo k lepoti, prefinjenosti in resnici.

V torek, 18. oktobra Luna vstopi v ozvezdje Bika, kjer bo do četrtka zjutraj. Ta položaj podpira veselje, srčnost in dobro mišljenje. Vpliv Bika, zemeljskega znaka, pomaga pri stalnosti in prizemljenosti Luninih čustev. Luna je povezana z rodovitnostjo, kar kaže na to, da bomo čutili močno povezavo z zemljo, rastlinami in naravo. To je odličen čas za delo na vrtu, urejanje okolice ali sprehode in izlete v naravo. Stabilnost in varnost lahko v tem času vidimo skozi materialne dobrine, zato je to tudi dober čas za nakupe ali investicije, ki nam prinašajo občutek varnosti.

V četrtek, 20. oktobra se na nebu srečata Mars in Pluton, dva planeta ognja. Vpliv te kombinacije čutimo že od petka, 14. in jo bomo čutili do torka, 25. oktobra. Namesto, da bi ogenj šel le ven, kot je to pri Marsu, se ogenj najprej koncentrira znotraj, se tam okrepi oziroma zgradi do točke, ko eksplodira navzven v obliki izjemnega viharja. To prinaša vulkanska čustva, na nižji ravni to lahko pripelje do notranjega besa, ihte in nezaustavjlivih strasti – tako kot lava v vulkanu. Na višji ravni pa to lahko pomeni resnično moč ljubezni, ki lahko premika gore. Planet moči, libida in nasilja sreča planet brez omejitev. Izjemne količine energije, občutek nezaustavljivosti - ko se enkrat usmerimo, nas je nemogoče zaustaviti – v stilu Terminatorja. Kombinacija prinaša tudi libido nuklearne bombe – previdnost tu ne bo odveč, da vas spolnost ne uniči. Po drugi strani pa ima Pluton moč, da skrije vrednote in lastnosti planeta, s katerim se sreča. To pa pomeni, da lahko v tem času trpimo zaradi pomanjkanja samozaupanja, pomanjkanja zagona, ostrine. Marsova energija se lahko obnaša, kot, da ni prisotna, kot manjkajoči del. Ta čas je zato odlična priložnost, da se povežemo s svojo zadržano, potlačeno močjo, jo vzamemo nazaj za svojo. Vsakič ko sprejmete odločitev se odločite tako, da to kar se odločite vam moč da, ne da vam jo vzame, poskusite! Morda bo na začetku težko, če tega niste navajeni, na koncu pa vas bo to pripeljalo do tega, da boste začeli uresničevati stvari, ki so za vas pomembne, kar bo v vaše življenje pripeljalo ne samo več moči ampak tudi notranje zadovoljstvo.

Luna v tem tednu pada proti svojemu zadnjemu krajcu, ki bo v soboto, 22. oktobra ob 21 uri. Ta vikend nam zato lahko prinese izzive pri opuščanju starih navad in stvari. Ko se Luna prazni, je to čas za opuščanje, pospravljanje na vseh področjih - tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem področju – da pripravimo prostor za nove stvari. Pospravimo stvari, ki jih ne potrebujemo več ali nam niso več všeč, lahko jih podarimo naprej, spremenimo,… ne dovolimo, da se stvari kopičijo v naših domovih. Isto velja pri čustvih, če smo polni žalosti ali jeze, se bomo težko odprli in veselili in v svoje življenje sprejeli nekoga novega. Tu velja iti dovolj globoko, da vidimo kaj je zadaj za čustvi, da se zjokamo, izrazimo jezo na zdrav način, da gremo lahko naprej. Čas za pravo jesensko pospravljanje znotraj in zunaj!

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi:
☆ Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
☆ S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
☆ V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
☆ Z meditacijo in prebujanjem tretjega očesa vam pomagam okrepiti intuicijo, dvigniti voltažo zavesti in začutiti svojo resnično naravo.
V tem procesu vedno bolj postajate to kar ste v resnici in zaživite svoje življenje v želeni smeri.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.