HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Luna raste in mi imamo vedno več energije. Pomladni ekvinocij je tu in dan bo od torka dalje, vsak dan daljši od noči, in na ta način bomo potovali proti poletju. Vem, pogled skozi okno nam daje vedeti, da smo v zimi, toda Sonce bo vsak dan močnejše. Merkur se ustavlja in obrača, zato bo nekoliko več ustavljanja na cesti, zmede, težav s telefoni in računalniki in drugo moderno tehnologijo.
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ponedeljek
Zelo napet dan, nujno bo paziti, da se s kom ne skregamo, saj se bodo naša čustva nabirala in so lahko naše reakcije premočne. V večerne ure neka zjasnitev.

Torek
Miren in preudaren dan nas čaka. Sledili bomo logiki počasi se daleč pride. Natančni in delavni, bomo korak za korakom dosegali željeno.

Sreda
Še en miren dan, z nekaj več strasti in vztrajnosti do sredi popoldneva. V večerne ure pa smo lahko lenobni, znamo pretiravati, pretirano zapravljati, ali si kako drugače preveč privoščiti.

Četrtek
Zmeda prihaja na obisk. Obračajoči se Merkur nosi nejasnosti, napake, zastoje, težave na cesti, težave z računalniki. V večerne ure lahko tudi čustvena občutljivost. Pomembne odločitve pustimo na en drugi dan.

Petek
Še en zmeden dan. Zjutraj bomo potrebovali uteži, da se ozemljimo. Kasneje bo kljub vsej zmedi tudi nekaj več lepih trenutkov. Sploh v večerne ure. Ljubezenske drame se nas bodo dotikale, dajmo jih izkoristiti za strastna doživetja in ne verjemimo v celoti občutenjem.

Sobota
Sobota nosi jezo napetost, borbenost in tekmovalnost. Če nekako lahko izkoristimo ves ta dodaten naboj ognja za to, da si izborimo, kar nam pripada, da premagamo same sebe, potem je to čisto okej. Drugače pa so možni res dramatični izpadi in od vseh pritiskov lahko še kak odnos prekinemo.

Nedelja 
Po dokaj mirnem jutru, prihaja zopet veliko ene ranljivosti, ki lahko temelji na nerazumevanju drug drugega. Čustvene drame še globoko v noč. Najdimo moč, da se umaknemo in predelamo svoja čustva na samem.

Še več boste našli tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.