Horoskop: Kaj nam prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 22.9.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

Sreda, četrtek in petek dopoldan:
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

Od petka popoldan, sobota in nedelja:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

V ponedeljek bo Luna v znamenju Device. Kljub odgovornosti in pripravljenosti za delo, ki nam ga vliva to znamenje, smo lahko zjutraj brez prave energije in volje. Težko se bomo prebudili. Zaradi bližajočega se mlaja, moramo biti kar se da pazljivi pri vsem kar počnemo. Pazimo, da zaradi morebitne nepazljivosti ne zabredemo v težave. Zagotovo se bo našel kdo, ki bo zaradi težjih jutranjih energij, občutil zahrbtnost in neiskrenost ljudi, ki jim sicer zaupa. Popoldan bodo slabe energije pojenjale. Počutili se bomo bolje in morda se lotimo dela, ki od nas zahteva natančnost in vztrajnost.

V torek bo prvi jesenski dan. Dan, ko Sonce vstopi v znamenje Tehtnice. Dan, ko bosta dan in noč enako dolga. Dan bo prijeten. Dopoldan bomo delovni tako doma kot v službi. Čas nas bo spodbujal, da se uredimo in poskrbimo za prijeten videz. Zgodaj popoldan je čas primeren za obisk frizerja ali kozmetičnega salona. Morda pa se odpravimo na kosilo v prijetni družbi, nato pa še po nakupih. Vse, česar se bomo lotili v tem času, nam bo v veselje. Popoldan bo Luna v praznem teku. Prepustite se lepotam narave. Ker je dan tik pred mlajem, ne pričakujte, da boste premikali gore. Popoldan in vse do jutrišnjega mlaja, je primeren čas za postenje.
Globalno gledano bodo naslednji dnevi, vse do petka, za Slovenijo precej stresni. Možni so pretresi v naravi in v politiki. Večja je verjetnost, da zaznamo na našem območju kakšen potres.

V sredo bo Luna zgodaj zjutraj prestopila v znamenje Tehtnice in kmalu za tem bo nastopil mlaj. To je primeren čas, da razmislimo o odnosih z ljudmi, ki nas obdajajo. Zjutraj bomo imeli še bolj malo energije, saj so v času mlaja energije v naravi bolj umirjene. Proti drugi polovici dneva, bomo občutili več energije in moči. Čas namenimo partnerju in družini. Pogovarjajmo se in si zadajmo cilje, ki jih želimo doseči v novem luninem mesecu. Zvečer se ukvarjajmo s športom ali pa pojdimo na romantičen zmenek.

Noč na četrtek je lahko stresna in nemirna. Pestijo nas lahko razočaranja in nepričakovani preobrati v zvezi z odnosi. Pozno dopoldan bodo nastopile bolj pozitivne in optimistične energije. Lahko dobimo dobro priložnost. Vendar počakajmo nekaj časa, da vidimo, kakšne so realne možnosti. Popoldan bo bolj umirjen in prijazen.

Petek bo prijeten dan. Vse do zgodnjega popoldneva bo živahno in primerno za druženje s prijatelji. Če boste šli skupaj na kosilo, si boste imeli ogromno za povedati. Popoldan bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. Če je bilo še v dopoldanskem času povsod polno ljudi, bomo zvečer raje ostajali doma. Znamenje Škorpijona okrepi naša čustva, hkrati pa smo v tem času bolj zaprti vase. Navsezadnje je petek, ko potrebujemo čas za umiritev.

V noči na soboto bomo večinoma dobro spali. Dan bo umirjen. Zelo primeren za dejavnosti kot so joga in meditacija. V dopoldanskem času je ugodno za masažo in alternativne oblike regeneracija. Če se bomo zvečer odpravili na kakšno srečanje ali zabavo bomo ugotovili, da bi bilo bolje, če bi ostali doma. Pričakovanja bodo prevelika.

Nedeljsko jutro bo bolj tiho, nič kaj živahno. Lahko smo zaskrbljeni ali pa se nam prikradejo kakšne sumničave misli. Temne misli bomo najlažje prelisičili, če bomo naredili nekaj pozitivnega zase. Pojdimo na sprehod v gozd ali ob reki. V dneh, ko Luna potuje po znamenju Škorpijona, nas voda zelo sprosti. Zato je dan primeren tudi za obisk bazena. Zvečer si lahko pripravimo sproščujočo kopel in druge lepotne rituale, ki nas pomirjajo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.