Horoskop: Kaj vam prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 26.5.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinaša ta teden? n(foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj vam prinaša ta teden? n(foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Zaradi bližajočega se mlaja in pojemajoče energije v naravi, bomo teden pričeli umirjeno. V ponedeljek se bomo nagibali k sanjarjenju o naši prihodnosti. Morda je to pravi čas, da se s partnerjem pogovorimo o naših željah. S skupnimi močmi in skrbnim načrtovanjem, se nam lahko uresničijo. V dopoldanskem času bomo pripravljeni pomagati drugim ali pa bodo drugi nam, če bomo le pripravljeni prositi za pomoč. Zvečer in ponoči bodo energije regenerativne. Privoščimo si temeljito sprostitev pred spanjem. Ugodno za aktivnosti, ki zahtevajo od nas vztrajnost in potrpežljivost.

Torkovo jutro bo težavno. Nekateri se lahko počutijo osamljene in brezvoljne, kdo drug pa lahko naleti na oviro pri svojih odločitvah in dejanjih. Pazimo, da ne bomo preveč trmasti in brezkompromisni. Ne vztrajajmo za vsako ceno pri svojem, ker se ne bo dobro izšlo. V drugi polovici dopoldneva bo čas bolj veder, čutili bomo olajšanje. Med deseto in enajsto uro dopoldan, bo čas ugoden za urejanje finančnih zadev. Nato bo Luna v praznem teku. Primerno za vsakdanje nakupe in nenačrtovan obisk modne trgovine. Nikakor pa ne za iskanje točno določenega artikla.

Sreda bo kljub mlaju, ki bo nastopil zvečer, dokaj prijazna, klepetava in ustvarjalna. Ugodno za skupinsko delo in temeljito analizo dosedanjega dela. V naslednjih dneh bo čas za nove načrte in projekte. Večer bo malce negotov, morda ne bomo imeli jasnih ciljev in predstav. Mogoči so občutki nemoči in slabša telesna energija, ki se lahko izrazijo še v četrtek. Pazimo, da si zastavljamo realne cilje, sicer so možna razočaranja.

V četrtek bosta planeta Merkur in Venera prestopila v novi astrološki znamenji. Merkur v znamenje Raka, Venera v znamenje Bika. Venera bo v znamenju Bika ostala približno en mesec. Prinesla nam bo želje po čutnih užitkih, radi bomo dobro jedli in se sladkali ter na takšen način razvajali svoje najdražje. V vsakdanjem življenju nam bo postalo zelo pomembno, kako smo urejeni. Trgovine z modnimi oblačili in dodatki, kozmetiko in nakitom, bodo imele v tem mesecu več povpraševanja in kupcev. Pripravljeni si bomo več privoščiti za lep in urejen videz. Vendar ne za vsako ceno, saj je Veneri v tem znamenju zelo pomembna kvaliteta. Sicer pa bo četrtkovo dopoldne zelo primerno za kakšen »brainstorming«. Do opoldneva lahko dobimo dobro zamisel ali se nam utrne težko iskana rešitev. Zelo ugodno za zastavljanje novih ciljev. Nato bo Luna v praznem teku vse do petkovega popoldneva. Dan bo primeren za druženje in klepet s prijatelji, za sprehode in skupinske športe. Otroke spodbudimo k brezskrbni igri na prostem.

Petkovo dopoldne bo primerno za nadaljevanje skupinskega dela. Popoldan bomo čutili več želje po domu, družini in varnosti. Po delovnem tednu in naraščajočih energijah, si bomo zaželeli konec tedna preživeti doma, v družbi svojih najbližjih in najdražjih. Popoldan je primeren na nakupe artiklov za dom, kot so pohištvo, dodatki, okrasni elementi. Proti večeru pa razvajajmo svoje čute. Pripravimo okusno jed, lepo pogrnimo mizo, prižgimo sveče in ob prijetni glasbi povabimo k skupnemu obedu naše najdražje. Lepo nam bo.

Noč na soboto bo umirjena. Do desete ure dopoldan bodo na nas delovale ugodne energije, nato pa bo dan precej stresen. Čeprav bo čutiti več energije in moči pazimo, da svojih zmogljivosti ne precenimo. Če ne bomo dovolj pazljivi, so možne poškodbe in ovire. Lahko pa občutimo jezo, neprijetno vznemirjenost in čustveni nemir. Možna so trenja in nesoglasja v družinskem krogu. Energijo usmerimo v domača opravila, popravila, pospravljanje ali športne aktivnosti. Poskusimo se izogniti prepirom.

Nedelja bo prijetnejša. Če smo bili še včeraj na koga jezni, bomo sedaj občutili zvestobo in pripadnost. Pogovorimo se. Prosimo za pomoč in upoštevajmo nasvete starejših in bolj izkušenih. Obiščimo sorodnike, s katerimi se že dlje časa nismo videli.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Dan žena: navdihujoči citati močnih in uspešnih žensk

Ali veste, zakaj praznujemo mednarodni dan žena? Zbrali...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Ekskluzivno za bralce MojaLeta: 15% popust v Termah Dobrna

Naj bo razvajanje v topli termalni vodi, sproščanje v s...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.