Izkušnja gospodinje: Brez napora do sijoče čistih tal

Moj dom in vrt > Dom in oprema | piše: P. L. | 5.1.2021
Zakaj si ne bi olajšali dela, če si ga lahko? Zakaj ne bi poskrbeli, da nekdo drug čisti tla medtem ko vi uživate na sprehodu ali berete knjigo? Je mogoče!
Medtem ko imate vi čas zase, Braava jet® m6 opravi svoje delo. (foto: freepik.com)
Medtem ko imate vi čas zase, Braava jet® m6 opravi svoje delo. (foto: freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Izkušnje, ki so si jih že nekoč med seboj delile gospodinje, so lajšale dela. Tako so si med seboj pomagale in nič drugače ni danes. Le da je danes še več možnosti, še več odličnih pripomočkov, s katerimi si lahko olajšamo delo. Takšni in drugačni pripomočki so zelo dobrodošli še posebej takrat, ko se težje gibljemo, ko se težje sklonimo, ko leta pač naredijo svoje.

Sama imam zares odlične izkušnje s hišnimi pomočniki iRobot in ker sem sama spoznala, da so res kvalitetni in zelo uporabni, priznam, da si brez iRobot Roomba 7i+ in Braava jet® m6 zares ne predstavljam več čistih tal, sem v nakup prepričala tudi svojo mamo, ki je stara že 76 let. A ni bilo lahko, veste, moja mati je zelo velik nejeverni Tomažek!

»Sploh ni mogoče, da bi tako majhna stvar lahko temeljito pomila tla,« mi je odkimala, ko sem ji predstavila našo novo pridobitev Braava jet® m6.

Tako kot je trdila, da iRobot 7i+ ne more pobrati vseh smeti, pa je kasneje, ko smo ji ga prinesli za darilo, priznala, da je bila v veliko zmoti. Enake težave sva torej imeli, ko sem ji želela dopovedati, da je nakup Braava jet® m6 zelo koristen in da ji zares ne bo žal.

Pa je prišla spet k meni na kavico in sva skupaj opazovali, kako Braava jet® m6 pomiva tla. Nalašč sem v kuhinji polila še malce soka, toliko, da je bilo nekaj madežev.

Braava jet® m6 je zelo enostavna za uporabo, mi imamo naloženo aplikacijo preko pametnega telefona. Odlično, zares! Ko iRobot Roomba 7i+ posesa stanovanje in se vrne na svoje mesto, ukaz damo še Braava jet® m6 in ta že prične s pomivanjem.

Z materjo sva torej sedeli v kuhinji in opazovali čiščenje. Braava jet® m6 je zelo tiha pomočnica in svoje delo opravi hitro in natančno.

»Ja, kaj pa preproga, ki jo imaš v dnevni sobi?« je zanimalo mojo mater. Pa sem ji rekla, naj kar mirno počaka. Nalašč je takrat nisem odstranila. Braava jet® m6 je preprogo takoj zaznala in je pomila tla le okrog nje. Odlično. Tako se vam ni potrebno bati, če imate na tleh kako preprogo, kožo, ležišče, odejo, karkoli.

Nato je pričela še s čiščenjem kuhinje. Obe z materjo sva pozorno opazovali madež na tleh. Braava jet® m6 ga je seveda zaznala in tam še posebej temeljito očistila tla. Mati je opazovala brez besed in vedela sem, da že razmišlja o nakupu. Ko pa je videla, kako temeljito čisti tudi po vseh kotih stanovanja, pod pohištvom in na težje dostopnih mestih, je bila že prepričana.

Braava jet® m6 je v dobre pol ure počistila dnevno sobo, kuhinjo, predsobo in kopalnico. Odlično pa je tudi to, da ji lahko preko aplikacije ukažete, da pomije le točno določeno sobo. To se večkrat izkaže za zelo priročno, sploh kuhinja potrebuje morda večkrat pomita tla.

Po čiščenju je bila moja mati prepričana, da Braava jet® m6 zares odlično opravi s svojim delom in v nekaj dneh je bila Braava jet® m6 že pri njej.

»Veš, četudi sem že starejša, si moram včasih privoščiti kakšno darilo le zase,« mi je priznala. Njena Braava jet® m6 čisti dvakrat tedensko. V dnevni sobi lepo očisti pakret in ga spolira kot bi bil nov. čisti ploščice v kuhinji in kopalnici ter topli pod v hodniku. Povedati želim, da je Braava jet® m6 primerna za vse talne površine. Verjemite mi, ni mogoče, da bi ročno tako lepo očistili in pomili tla, kot to naredi namesto vas Braava jet® m6.

Uporabite jo lahko za mokro ali suho čiščenje tal. Preizkusite jo, zadovoljni boste in z njo boste dobili še več prostega časa ter zares čista tla. Vrhunsko!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.