Lunin horoskop: Kaj prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 28.9.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj bo prinesel teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna v znamenju Ovna – ponedeljek in torek do 20:58.
Ob 4:51 je polna luna, v obliki popolnega luninega mrka.
Luna je v perigeju (na točki najbližje oddaljenosti od Zemlje).
Čas za: šport in rekreacijo, preizkušanje telesnih zmogljivosti, tekmovanja, dajanje pobud in idej, pogajanje, sklepanje novih poznanstev, spontanost, pogumna dejanja, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, konzerviranje sadja in zelenjave, fizična dela in opravila z mehanizacijo, popravila strojev

Luna upada v znamenju Bika – torek od 20:58, sreda in četrtek do 22:04.
Čas za: opravila, ki zahtevajo vztrajnost in potrpežljivost, sprejemanje odločitev, kuhanje in pečenje, uživanje v kulinariki in obisk restavracije, delo na vrtu, sajenje in saditev rastlin, urejanje finančnih zadev, večje nakupe, nakupe modnih oblačil, nakita in kozmetike, negovanje telesa, izlete v naravo, meditiranje in sproščanje, ustvarjalne dejavnosti, ukvarjanje z umetnostjo, urejanje in okraševanje stanovanja

Luna upada v znamenju Dvojčka – četrtek od 22:04, četrtek, petek in sobota.
Čas za: krepitev radovednosti, učenje in pridobivanje novih izkušenj, ekipne športe, tek, družabne igre in druženje z otroki, prezračevanje prostorov, sklepanje novih poznanstev, komunikacijo, krepitev prijateljstva, družabna srečanja in zabave, urejanje uradnih zadev, izlete, nakupe in prodajo, branje, nakup knjig in obisk knjižnice, kulturne prireditve, ročna dela in natančna dela, prilagajanje in sklepanje kompromisov

Luna upada v znamenju Raka – nedelja od 2:22.
Ob 23:07 nastopi drugi lunin krajec.
Čas za: družino in dom, druženje s sorodniki, družinske načrte, gospodinjska opravila, pranje večjih količin perila, opremljanje stanovanja, delo na vrtu, setev in sajenje, izkazovanje sočutja in razumevanja, nesebično pomoč, terapije z vodo, počitek, plavanje v termalnih bazenih ali morju, sprehode in meditacijo ob vodi

Teden bomo pričeli s prav zanimivim nebesnim pojavom. Že zelo zgodaj zjutraj se bo dovršila polna luna, v obliki popolnega luninega mrka. Če le ne bo preveč oblačno, bomo lahko mrk opazovali tudi pri nas. Luna bo videti zelo velika, saj jetega dne zelo blizu našemu planetu. Vredno se je zgodaj prebuditi. ;-) Sicer pa bo dan zelo napet. Težko bomo sodelovali in se prilagajali, zato sestanke in druga pomembna dogovarjanja raje prestavimo na kakšen drug dan, ko bomo vsi manj razdražljivi. Previdno v pogovorih in v komunikaciji na sploh pa tudi v prometu!

Noč na torek je še lahko bolj stresna, zato se ne čudite, če bodo otroci težje zaspali. Objemite jih in jih umirite s kakšno prijetno pravljico. Tudi na vas bodo pravljična bitja delovala sproščujoče in vas zazibala v miren spanec. Čez dan bo bolj prijetno kot včeraj. Le malo popazite, da ne boste prehitri v kakšni odločitvi. Sicer pa bomo v izražanju naklonjenosti in ljubezni spontani. Morda boste deležni kakšne prijazne geste ali nepričakovanega nasmeha. Od sredine dopoldneva bo Luna tekla v prazno*. Ne obremenjujte se z nalogami, ki vas še čakajo. Raje opravite rutinske preglede in vsakdanje obveznosti.

Sreda bo dan, ko nam bo kakšna pozabljena stvar ali ideja dala misliti. Morda najdemo, kar že dolgo iščemo. Načrtovano ali nepričakovano. Primerno za dogovarjanje glede šolskih in študijskih obveznosti ter obiskovanje tečajev. Dan naj izkoristijo vsi tisti, ki se ukvarjate z umetnostjo, oblikovanjem in ustvarjanjem. Ugodno tudi za nakupe oblačil, nakita, dekoracije, materiala za ustvarjanje in kuhinjskih pripomočkov. Če ne boste našli svoje mame ali partnerke, bo na vrtu, v kuhinji ali v trgovini. Zvečer pa si ustvarite prijetno in sproščeno vzdušje. Z večerjo ob soju sveč, ne boste zgrešili.

V četrtek dopoldan se bomo težko kontrolira in kar takoj si bomo želeli izpolniti svoje želje. Naš jaz si bo želel takoj priti do cilja. Ne hodimo mimo lepo urejenih izložb, ker ni rečeno, da bomo kasneje zadovoljni z nakupom. Če pa bomo že opravili lep nakup, imamo lahko potem slabo vest. Če smo sladkosnedi, skrijmo sladice in čokolado. Vsega lepega se naužimo nekje v naravi. Pojdimo nabirat kostanj, sprehajajmo se v gozdu ali nekje na podeželju. Tam bomo našli več miru. Pazite na svoje zdravje in se dobro oblecite.

Noč na petek je lahko za tistega, ki je bolj rahlega spanca, dolga in polna skrbi. Misli nam bodo begale zdaj sem, zdaj tja. Priskrbimo si kakšno dobro knjigo, da bomo pozabili na tegobe vsakdanjega dne. Prehladi in stanja vročičnosti bodo tega dne bolj pogosti. Dopoldan ne zanemarimo vseh informacij in dejstev, da ne bomo kasneje to obžalovali. Pazimo, da ne bomo površni. Okoli časa kosila bomo dobro sodelovali. Poiščimo odgovore na svoja vprašanja. Naredimo tedensko evalvacijo in se podajmo sproščenemu vikendu naproti.

Sobota naj bo prijetna in naj se vam zgodi kakšno drobno presenečenje. Dan izkoristite za izlete, nakupovanja in praznovanja. S prijatelji pojdite na lepše. Veliko si boste imeli za povedati. Morda je zdaj tudi pravi čas, da ponovite dogodek, za katerega ste dobili navdih okoli jesenskega enakonočja. Morda se ponovno srečate s kakšno prijetno osebo ali pa se vrne kaj lepega v vaše življenje.

V nedeljo že ne bomo več čutili toliko potrebe po pohajkovanju naokoli. Raje bomo ostali doma. Ljudje bomo na sploh tudi manj komunikativni. Zjutraj smo lahko bolj občutljivi in muhasti. Pri zajtrku ne drezajmo v druge, če jim ni do pogovora. Dopoldan, vse do kosila, nam bodo domača opravila, hitro šla od rok. Razdelimo si delo. Otroci bodo uživali ob pospravljanju, če jim ga bomo predstavili kot igro. Popoldan bomo marsikaj storili intuitivno in razumeli se bomo brez besed. Ne načrtujmo, naj se zgodi tako, kot se mora. Lep dan za druženje s svojimi bližnjimi. Po napornem delavniku in včerajšnjemu izletu, se lahko fino sprostimo, čeprav se bo že kazal rahlo obremenjujoč vpliv drugega luninega krajca, ki nastopi sredi noči.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.