HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo z Luno in Marsom na nebu – najbolj vidna sta v mraku – ki nam prinašata moč volje ter nekoliko nemira ter nadaljujemo zelo čuteči in povezani z energijami narave in našimi najbližjimi v času Miklavža.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 5. decembra smo pod vplivom srečanja Lune in Marsa, na nebu ju lahko lepo vidimo v mraku, ko se zvečeri. Gre za srečanje vode in ognja, srca in trebuha, eteričnega in astralnega, ki lahko prinese nekaj nemira v naša življenja, še posebej, če ne bomo našli pravega načina izraza naše moči in volje. Nikar ne tlačite svojih občutkov, ampak poiščite najboljši način izraza – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, v ustvarjalnih dejavnostih in projektih, ... To je obenem tudi odličen čas za zdravljenje vroče Lune, razdraženosti, nemira. Raziskovanje vzrokov za nenehno mentalno aktivnost med meditacijo, za kritičen um, ki vedno išče napake. Na višji ravni gre za dostop do moči volje in za sprejemanje odločitev na najvišjem nivoju, občutek nezaustavljivosti.

V torek, 6. in sredo, 7. decembra smo pod vplivom srečanja Lune z Južnim vozlom in Neptunom. V tem času se bomo zlahka povezali z idejami in z umetniškimi in duhovnimi navdihi. Zelo bomo lahko čutili in zaznavali počutje drugih ljudi in preprosto se bomo povezali z energijami narave. Odličen čas za praznovanje Miklavža, za povezovanje z angelskimi energijami ter za jasnovidnost. Bodite pa previdni, da se ne navzamete preveč energij iz okolice, še posebej če oziroma ko se gibljete v okolju, kot so nakupovalni centri, …

Luna v tem tednu raste proti prvemu krajcu, ki bo v sredo, 7. decembra ob 10:09 uri. Kar smo začeli v času nove Lune konec novembra je zrastlo in bo pokazalo prve rezultate, lahko pa tudi preizkušnje. Izzivi bodo tokrat povezani z našo pripravljenostjo na hitre spremembe, ideje in odprtostjo duha in uma. Koliko si zares želimo spremembe in odmika iz cone udobja? Kaj bi se zgodilo, če se ne bi oklepali preteklosti in poznanega? Poskusite stopiti naprej neobremenjeni s tem kar ste že dali skozi v življenju, kot da to s čimer se soočate pogledate prvič, povsem nedolžni – pogumno naprej!

V petek, 9. decembra se Luna sreča z Uranom. Planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb bo dal poseben pridih Lunini občutljivosti in čustvenosti - takoj bomo lahko začutili, ali nam je nekdo všeč ali ne. Prinese nam lahko tudi veliko izvirnosti v našo domišljijo, včasih pa tudi nemir in nervoznost. V vsakem primeru bo občutenje življenja maksimalno in ničesar ne bomo naredili ali čutili polovično. Kombinacija nam lahko prinese močno intuicijo ter vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti.

V soboto, 10. decembra sta na nebu skupaj Sonce in Saturn. Vpliv čutimo od srede 7. do naslednje srede 14. decembra. To je čas, ko nam struktura in stabilnost Saturna v kombinaciji z voljo in usmeritvijo Sonca daje odločnost, zagrizenost, vdanost, neomajnost in vztrajnost pri zasledovanju dolgoročnih ciljev, lahko tudi trmoglavost, sposobnost vztrajanja na nalogi, dokler ne prinese rezultatov. Previdnost velja, da ne pride do osebnih konfliktov z avtoritetami ali z ljudmi na višjih hierarhičnih položajih.

V tem času smo lahko nagnjeni k samo omejevanju, rezerviranosti in k formalnosti ter k nesposobnost ravnanja s kaosom – to je čas, ko lahko začutite paniko, če kuhinja ni popolnoma urejena oziroma čutite težave s prožnostjo in načinom delovanja, če to ni na vaš način… Pretirana stabilnost lahko preprečuje, da se zaveste, da je potrebno narediti spremembo. Lahko obstaja tudi nagnjenost k hladnosti, hladni ambicioznost, ki je nič ne zaustavi - zemeljske lastnosti Saturna nam lahko prinesejo kratkoviden materializem z neprimerno vrsto »zdrave pameti«.

Kot protiutež fiksni naravi Saturna bo v tem času potrebna stalna aspiracija za odpiranje in predajo. Ne dovolite se ujeti v pasti trme, s katero se mehanizmi upiranja samo ojačijo, včasih celo pod vtisom, da trma dela v prid procesa spreminjanja.
Če boste čutili te nekoliko »trše« lastnosti Saturna, vam bo pomagalo, če se boste naučili oziroma posvetili Luninem razvajanju!

Bližamo se 21. decembru, času zimskega solsticija, začetku novega ciklusa rasti. V tem magičnem decembrskem času smo deležni obilja podpore s strani duhovnih prisotnosti, zato da zaživimo svoje Sonce, naš Višji jaz in kvalitete duše: zaupanje, ljubezen, odprtost, jasnost, empatijo, resnico, radovednost in drugih najvišjih kvalitet, ki niso pogojene z vplivom s strani okolice.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Konec leta je še posebej primeren čas za delo na sebi in pripravo načrtov za naprej, zato vabljeni na osebne astrološke vpoglede ter na IST terapije:
☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, … Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast in zaključevanje.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.