HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo s podporo za sprejemanje in razvijanje intuicije ter nadaljujemo z novo Luno v četrtek zvečer – še je čas, da pripravimo prostor za nekaj novega, kaj je tisto, kar želite da Luna podpre v novem ciklusu rasti?
Kaj novega bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Kaj novega bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 22. maja na nebu skupaj sijeta Luna in Venera. Videli ju boste lahko v mraku, predno se znoči, Luna je sedaj že skoraj čisto prazna. Kombinacija Lune in Venere nam vedno prinese posebne energije, ki nam pomagajo vstopiti v stik z našimi nežnimi, sladkimi deli. To so tisti deli nas, ki se znajo odpreti za sprejemanje na »jin«, to je ženski način. To je odličen čas za sprejemanje, s strani energij in v odnosih z ljudmi. Obenem je to tudi odličen čas za zdravljenje morebitnih preprek pri sprejemanju – zelo pogosto namreč velja, da lažje dajemo kot sprejemamo zaradi različnih razlogov – od privzgojene skromnosti, slabe samopodobe ali slabih izkušenj pri sprejemanju Sedaj je čas, da to spremenimo – začutimo mehko in odprto energijo kombinacije Lune in Venere in se odprimo za sprejemanje kolikor lahko.

Čas srečanja Lune in Venere je vedno tudi čas, ko se počutimo zelo zapeljivi, zelo lahko izrazimo svojo ženskost, ženstvenosti in smo nagnjeni k zapeljevanju. Previdnost velja, da si ne zakomplicirate odnosov. Lahko bomo tudi nagnjeni k pretiravanju v uživanju in luksuzu.


V torek, 23. maja ne nebu skupaj sijeta Luna in Uran. Planet plodnosti se sreča s planetom nenadnih sprememb. To lahko prinese nemir v naše počutje, nemiren um, ki se ne more zaustaviti in niha iz enega v drugo stanje. To je dan, ko bomo želeli opraviti preveč stvari naenkrat, dan, ko se nam bo zdelo, da se moramo vtakniti v vsako stvar. V resnici pa ta dan potrebujemo več prizemljenosti in stabilnosti, zato je to odličen čas za fizično delo in aktivnosti. Kaj vas najbolje prizemlji, poveže s spodnjimi deli telesa? Kaj vam pomaga začutiti noge in se povezati z energijami zemlje?

Uran je tudi jasnovidec med planeti, zato bo to obenem tudi odličen čas za delo na razvoju tretjega očesa jasnovidnosti in drugih nefizičnih dojemanj. Dober čas za napovedovanje, posvetovanje z I Chingom ter za zbliževanje ali vzpostavitev tesnejše povezave z duhovnimi vodniki oziroma duhovnim vodstvom. Opazujte, kaj se dogaja znotraj vas!

V sredo, 24. maja sta na nebu skupaj Luna in Merkur. To je odličen čas za delo z našim notranjim otrokom in za njegovo zdravljenje. Privoščimo si več igrivosti, poiščimo priložnosti za igro. Na stvari in na ljudi okoli sebe bomo znali pogledati, kot da ga vidimo prvič – s pravo radovednostjo in žilico raziskovanja. Ta dan se bomo tudi znali povezati s tistim delom nas, ki se zna smejati brez razloga in se počuti lahkega kot pero.

Smo v času, ko Luna pada od zadnjega krajca proti prazni Luni, ki bo v četrtek, 25. maja ob 21:46 uri v znamenju Bika. To je čas, ko se lahko pripravimo na nov začetek – kaj je še potrebno pospraviti, spustiti, vreči stran, da naredimo prostor za nekaj novega? Prazna Luna je čas, ko je naša energija zelo ponotranjena, obrnjena navznoter. Včasih imamo lahko občutek, kot da se je vse zaustavilo. Občutek tišine, miru, pred novim začetkom, novim impulzom rasti. Zato si vzemite čas in razmislite, začutite, kaj je tisto, kar želite začeti na novo z mlado Luno, kaj je tisto, kar želite spremeniti pri sebi – lahko so to navade, ki vam ne služijo več, lahko gre za nove projekte, poznanstva, nove odnose, … Za neko spremembo potrebujemo en Lunin ciklus – čemu želite posvetiti ta ciklus? Glede na to, da je nova Luna v znamenju Bika, bodo še posebej podprte vse stvari, ki so povezane z ljubeznijo, harmonijo in lepoto, z odnosi in našim vrednostnim sistemom – z iskrenostjo in resničnostjo ter z materialnimi zadevami. V času mlade Lune v četrtek zvečer nato držite priprošnjo, aspiracijo za to kar si želite.

V petek, 26. in soboto, 27. maja bosta na nebu skupaj Luna in Mars, planet akcije in moči volje, ki nam prinašata veliko energije in motivacije za akcijo. Kombinacijo lahko čutimo nekoliko izzivajočo, če ne bomo našli pravega načina izraza naše moči in volje. Nikar ne tlačite svojih občutkov, ampak poiščite pravi način izraza – po možnosti zdrav in prijazen do vas in vaših najbližjih – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, kreativnosti - raziščimo različne možnosti! To bo tudi čas za sprejemanje pomembnih odločitev, za katerimi bomo trdno stali.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.