Horoskop: Kaj bo prinesel novi teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 2.11.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša novi teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna upada v znamenju Raka – ponedeljek do 16:46.
Čas za: družino in dom, druženje s sorodniki, družinske načrte, gospodinjska opravila, pranje večjih količin perila, opremljanje stanovanja, delo na vrtu, setev in sajenje, izkazovanje sočutja in razumevanja, nesebično pomoč, terapije z vodo, počitek, plavanje v termalnih bazenih ali morju, sprehode in meditacijo ob vodi

Luna upada v znamenju Leva – ponedeljek od 16:47, torek, sreda in četrtek do 3:21.
V torek se ob 13:24 dovrši drugi lunin krajec.
Čas za: zabave, igre, adrenalinske pustolovščine, pogumna in drzna dejanja, piknike, praznovanja in proslave, slavnostne in svečane prireditve, nastope, predstavitve, promocije, trženje, razstave, obisk gledališča, ustvarjalne dejavnosti, šport, ples, izkazovanje ljubezni, konzerviranje sadja in pripravo marmelad

Luna upada v znamenju Device – četrtek od 3:22, petek in sobota do 16:13.
V sobota je luna v apogeju, v položaju največje oddaljenosti od Zemlje.
Čas za: rutinska in natančna dela v službi in doma, ustvarjalne dejavnosti in ročna dela, sortiranje drobnega materiala in pospravljanje predalov, čiščenje in druga gospodinjska dela, delo na vrtu, pomoč drugim pri delu, natančno branje, učenje, podpisovanje pogodb, ukvarjanje z zdravjem in zdravo prehrano, telesno nego, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki

Luna upada v znamenju Tehtnice – sobota od 16:13 in nedelja.
Čas za: vzpostavljanje harmonije in ravnovesja, usklajevanje, sodelovanje, pogovore, druženje, ohranjanje dobrih odnosov, krepitev prijateljstva, iskanje pravice, dajanje pohval in komplimentov, umetnost, ustvarjalne dejavnosti, polepšanje in opremljanje stanovanja, nego cvetja in cvetličnih gred, modo, kozmetiko, negovanje telesa in duha, romantiko, druženje v dvoje, ples

V ponedeljek bodo naše misli zapolnjevala srečanja in družinski dogodki, ki smo jih doživeli med vikendom. Ker so bili dnevi bolj praznični in namenjeni obiskom, bomo do sredine popoldneva poskusili opraviti in zaključiti kakšno domače opravilo. Ker bo luna tekla v prazno* je ravno pravi čas za pospravljanje, čiščenje, pranje perila, likanje, grabljenje listja. Če ste prosti, pa je čas primeren tudi za sprehod in relaksacijo v naravi. Izkoristite te krasne jesenski dni. Zvečer bodo naše misli zapolnjevale kreativne ideje. Morda se lotimo ustvarjanja česa, a ne bodimo preveč jezni, če nam sprva ne bo šlo kot smo načrtovali. Možne so napake in spodrsljaji. A ne dovolimo, da bi drugi kritizirali našo kreativnost. Če boste naleteli na ošabneža, se le nasmehnite in naj vam besede ne gredo do živega.

Če ste kreativne narave in če imate pred sabo kakšen pomemben projekt, se lahko kaj hitro zgodi, da boste potegnili delo v noč, vse do torkovega jutra, ko se vam lahko zadeve poklopijo ali pa boste imeli enostavno dovolj. V zraku bo čutiti energijo in željo po ustvarjanju pa tudi ljubezen. A ker bo lunin krajec, se lahko še marsikaj obrne, preden bomo čisto zadovoljni s svojim delom ali delom drugih. Še zlasti bodo na preizkušnji tisti, ki so rojeni ali imajo osebne planete in astrološke točke v znamenju Leva, Škorpijona, Vodnarja ali Bika. Tudi v globalnem smislu bo dan zelo stresen. Možne so slabe vesti, v katerih bodo vpletene ženske energije in morda tudi kaj v povezavi z znanimi osebnostmi. Če imate v zadnji dekadi Device, Ribi, Dvojčka in Strelca osebne planete in astrološke točke, bodite pozorni na dogajanje okoli sebe v začetku tedna.

Vznemirjenost in nemir bosta v sredo že malo popustila. Luna bo ves dan tekla v prazno*. Ravno prav, da se umirimo in sprostimo. Ukvarjajmo se s športom, pojdimo na ogled kakšne tekme, poglejmo si razstavo, ki je že nekaj časa odprta pa nikakor še nismo uspeli najti časa zanjo. Igrajmo se z otroki in prebudimo otroka v sebi. Ustvarjajmo brez cilja in namena. Bodimo to kar smo in bodimo ponosni na to, da smo drugačni in edinstveni.

Če smo si uspeli prejšnji dan napolniti baterije, bomo v četrtek kos novim delovnim nalogam, ki nas bodo klicale iz vseh strani. Tako doma kot v službi. Vse do opoldneva ne bomo našli razumevanja, delo ne bo teklo kot smo si zastavili. Še pokvari se nam lahko kaj. Je pa čas, da zaključimo s kakšnim manj ljubim opravilom in ga pospravimo v predal. V zgodnjih popoldanskih urah pa morda le dobimo spodbudno informacijo, pošto ali klic. Pa le ni vse tako črno. Izkoristite ta čas za posredovanje informacij, hiter skok v mesto, urejanje papirjev, ker bo pozno popoldne, čas spet bolj negotov. Namenjen bolj odklopu naših misli in ogledu kakšnega filma. A ne prepuščajmo se pretiranemu sanjarjenju.

Že v četrtek bo čutiti močne energije, ki bodo vplivale predvsem na politični in gospodarski svet. Vpliv bo trajal še v petek. V petkovo jutro se bomo zbudili z veliko delovne vneme. Zaupali boste vase zlasti tisti, ki ste rojeni ali imate osebne planete in astrološke točke v sredini znamenj Device, Škorpijona, Raka, Kozoroga ali Bika. Dan bo spodbujal k umetniškim dejavnostim in prireditvam. Ustvarjalne ideje bodo prihajale nepričakovano in intuitivno. Uspešno bomo zaključevali delovni teden. Dan je ugoden tudi za nakupe umetniških del, modnih dodatkov s pridihom mistike in višjih dimenzij, delovnih pripomočkov in naprav.

V soboto dopoldan bomo čistili in pospravljali hiše in stanovanja, urejali vrtove, poskrbeli za hišne ljubljenčke. Ne bo manjkalo tradicionalnih pohodov in prireditev. Vzdušje bo prijetno. Popoldan in večer izkoristimo za druženje s prijatelji, za srečanja s sorodniki in za zmenke. Harmonija in razumevanje z bližnjimi bo tisto, kar nam bo ta dan zelo pomembno.
Nadaljevalo se bo tudi v nedeljo. Le da bomo zvečer malo bolj zaskrbljeni, morda naletimo na kakšno oviro v fizičnem ali psihološkem smislu. V nedeljo bo Venera prestopila v znamenje Tehtnice, kjer je doma in se dobro počuti. To bodo občutili v pozitivnem smislu zlasti tisti, ki imajo poudarjena znamenja Tehtnica, Dvojčka, Vodnar, Ovna, Leva ali Strelca. Ženske bodo zopet bolj pogumne pri oblačenju in skrbi za svojo lepoto, manj bodo kritične do sebe. Razcvet bo doživljal tudi modni svet. Ustvarjalci in oblikovalci oblačil, nakita in dodatkov, bodo zopet želi več dobička.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.