Horoskop: Kaj lepega prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 15.12.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Tehtnice – od ponedeljka 5:05 do srede 15:52
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje.
Srednje dobro za: Leve in Strelce.
Manj ugodno: Ovne, Rake in Kozoroge.

Luna v znamenju Škorpijona – sreda od 15:52 do petka 22:55.
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe.
Srednje dobro za: Device in Kozoroge.
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje.

Luna v znamenju Strelca – od petka 22:55 do nedelje.
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve.
Srednje dobro za: Tehtnice in Vodnarje.
Manj ugodno za: Dvojčke, Device in Ribe.

V ponedeljek se bomo trudili ohranjati korektne in dobre medosebne odnose. Dober dan za usklajevanje in izmenjavo mnenj. Popoldan nam lahko primanjkuje poguma in bomo bolj neodločni. Zvečer bo že bolje. Dobimo lahko nove, drzne in nenavadne ideje. Lahko pa nas doleti nepričakovano povabilo. Globalno gledano sta naslednja dva dni precej težka za zadeve v gospodarstvu, prometu, politiki, finančnem sistemu, sodelovanju med državami, možne so poostritve nasilja na kriznih žariščih, tudi narava lahko kje potencirano zagode ali se strese in niso izključene težave v letalskem prometu.

Torkovo jutro bo ob odhodu v službo precej stresno. Čeprav bomo iskali ustrezno rešitev, ki bi vsem ustrezala, pa nam ne bo uspevalo najbolje. Nekdo bo zagotovo potegnil kratko, drugi pa bo imel slabo vest. Vendar bo hitro minilo. Dopoldan se bodo napetosti v odnosih že umirile in popoldan bomo bolj strpni in uvidevni. Popoldan in večer lahko namenite obisku kakšne predstave, razstave ali koncerta.

V sredo dopoldan bodo prevladovali harmonični in sodelovalni odnosi tako v službi kot doma. V službi izkoristite čas za zaključevanje nalog in sklepna dela, ki jih zahteva bližajoči se konec leta. Če se že počasi odpravljate na dopust, se boste tega dne ukvarjali s tem, kaj vse morate postoriti, da boste praznike lahko umirjeno preživeli. Luna bo dopoldan v praznem teku*, zato čas ni primeren za načrtovanje novih nalog. Popoldan bomo bolj vas zaprti in razmišljujoči. Dobimo lahko kakšno zanimivo idejo. Z bližnjimi se bomo razumeli že samo s pogledi. Ne bo potrebno veliko besed, da bomo razumeli naša čustva in občutja.

Noč na četrtek bo mirna. Če vas že dlje časa muči nespečnost, izkoristite to noč in se odpravite kmalu v posteljo, da vas ponese v svet sanj. Zjutraj nas bodo obdajale lepe stvari. Primerno, da razvajamo sebe in druge. Okoli opoldneva bodo energije manj sproščene, lahko pride do nenadnih preobratov. Popoldan izkoristite in se prepustite poživljajočim in sproščenim trenutkom. V teh dneh nam zelo ustreza obisk kopališč, masaže ali savne. Pa tudi, če si doma pripravimo poživljajočo kopel, umirjeno glasbo in se prepustimo jogi ali meditaciji, se bomo počutili kot prenovljeni.

Proti koncu tedna bodo postajale energije v naravi in v nas vse bolj umirjene. Saj bo Luna potovala proti mlaju, ki nastopi v ponedeljek. Petek ne bo nič kaj primeren za predbožične in novoletne zabave. Zvečer bomo čisto preveč resnobni in brez volje do zabave in plesa. Pogovori bodo potekali večinoma okoli vsakdanjih problemov. Ljudje bodo preveč nagnjeni h kritiziranju in iskanju pomanjkljivosti. Odsvetujem vam tudi obisk trgovin in iskanje daril. Domov se boste vrnili razočarani. Bo pa položaj Lune zelo primeren za pospravljanje in predpraznično čiščenje.

Sobota in nedelja bosta veliko bolj sproščena. Sicer nekoliko umirjena, vendar se nas bo praznično vzdušje že bolj dotaknilo. Sobotno jutro bo malo zasanjano, lahko smo še brez pravega cilja in pazimo, da ne pride do nesporazumov. Dopoldan bodo uspevala pravljična srečanja in druženja za otroke, ki jih v tem predprazničnem času ni malo. Obiščite jih in tudi vas bo zajel pravljičen občutek. Ugodno tudi za ustvarjanje in oblikovanje praznične dekoracije. Popoldan in večer pa sta lahko stresna. Do trenj in razočaranj lahko pride, ker bomo imeli prevelika pričakovanja v ljubezni, pri nakupovanju daril in praznovanju. Morda se nam samo strgajo nogavice, pri odhodu na zabavo. Zvečer bomo že boljše volje, bolj drzni, pogumni, komunikativni in sproščeni.

V nedeljo nas lahko pri zajtrku spreleti kakšna zanimiva ideja, ki jo bomo želeli uresničiti. Morda izlet v neznano, nepričakovan obisk prijateljev in sorodnikov. Čez dan nas bo povečini prežemal optimizem in navdušenje. Popoldan bo Luna v praznem teku*. Izkoristite umirjen čas za pisanje lepih želja, za sproščene klepete, meditiranje, ukvarjanje z jogo, za sprehode skozi praznična mesta.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Izšla je prva knijga o biohackingu v Sloveniij!

Na gala otvoritvi v hotelu Plaza v Ljubljani, je po pi...

Zgodba petih prostorov za bolj kakovostno življenje starejših in ljudi z invalidnostmi

V dvorani Državnega sveta Republike Slovenije je pred k...

Moč besede, umetnosti, gibanja in prehrane za BOLNICE Z RAKOM DOJK

DOGODEK V OKVIRU ROZA OKTOBRA: Motionology v partnerstv...

Z dobrodelnim koncertom Viljem Julijan zbrali 65.000€ za male borce

Sobotni veliki dobrodelni koncert Viljem Julijan v Cank...

Mali borec Teo: pridite na naš dobrodelni koncert Viljem Julijan

4-letni fantek Teo skupaj z drugimi malimi borci srčno ...

Metka Klevišar: ZDRAVNIK, KI GA NOSIMO V SEBI

Medicina res veliko zmore, vedno več in tega smo lahko ...

Izšla je oktobrska revija Vzajemnost 2024

Ste med tistimi, ki v trgovini skrbno preberejo označbe...

Projekt CrossCare 2.0.: Oskrba starejših in odziv na staranje prebivalstva

V okviru preteklega 23. Festivala za tretje življenjsko...

Vabljeni V ZOO Ljubljana na praznovanje Svetovnega dne živali

Konec tedna, v petek, 4. oktobra, bodo tudi v ZOO Ljubl...

Numerološka napoved: Oktober je čas uvida v leto 2025!

Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam ...

Prvega oktobra obeležujemo Mednarodni dan starejših

Prvega oktobra je dan, ki je bil razglašen za praznovan...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.