Horoskop: Kaj se bo dogajalo ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 26.10.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj bo prinesel teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna raste v znamenju Ovna – ponedeljek in torek do 7:07.
V torek se ob 13:06 dovrši polna luna.
Čas za: šport in rekreacijo, preizkušanje telesnih zmogljivosti, tekmovanja, športne prireditve, dajanje pobud in idej, pogajanje, sklepanje novih poznanstev, spontanost, pogumna dejanja, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, konzerviranje sadja in zelenjave, fizična dela in opravila z mehanizacijo, popravila strojev

Luna v znamenju Bika – torek od 7:08, sreda in četrtek do 7:23.
V torek se ob 13:06 dovrši polna luna. Nato luna upada.
Čas za: opravila, ki zahtevajo vztrajnost in potrpežljivost, sprejemanje trajnih odločitev, kuhanje in pečenje, uživanje v kulinariki in obisk restavracije, delo na vrtu, sajenje in saditev rastlin, urejanje finančnih zadev, večje nakupe, nakupe modnih oblačil, nakita in kozmetike, negovanje telesa, izlete v naravo, meditiranje in sproščanje, ustvarjalne dejavnosti, ukvarjanje z umetnostjo, urejanje in okraševanje stanovanja

Luna upada v znamenju Dvojčka – četrtek od 7:24, petek in sobota do 10:08.
Čas za: krepitev radovednosti, učenje in pridobivanje novih izkušenj, ekipne športe, kolesarjenje in tek, družabne igre in druženje z otroki, prezračevanje prostorov, sklepanje novih poznanstev, komunikacijo, krepitev prijateljstva, družabna srečanja in zabave, urejanje uradnih zadev, izlete, nakupe in prodajo, branje, nakup knjig in obisk knjižnice, kulturne prireditve, ročna dela in natančna dela, prilagajanje in sklepanje kompromisov

Luna upada v znamenju Raka – sobota od 7:23 in nedelja.
Čas za: družino in dom, druženje s sorodniki, družinske načrte, gospodinjska opravila, pranje večjih količin perila, opremljanje stanovanja, delo na vrtu, setev in sajenje, izkazovanje sočutja in razumevanja, nesebično pomoč, terapije z vodo, počitek, plavanje v termalnih bazenih ali morju, sprehode in meditacijo ob vodi

Pred nami je težaven teden. Še zlasti ponedeljek in torek bodo na dan prihajala osebne in svetovne krize. Občutimo lahko strah in omejitve. Bodimo strpni in zavestno poskušajmo ohranjati mirnost in potrpežljivost. Bodimo pozorni tudi na svoje zdravje in počutje. Ustavimo se, kakšna stvar lahko počaka tudi do jutri. Proti koncu tedna bodo težavne energije popuščale. Občutili bomo več sočutja in pripravljenosti, da komu pomagamo.

Ponedeljek in torek bosta precej razburkana dneva. V ponedeljek lahko nastopijo trenja v naših odnosi. Več razočaranj in preprek bomo občutili v sredini dneva. Tudi v prometu dvojna previdnost ne bo odveč. V torek nastopi zelo močna polna luna. Ne izzivajte sreče. Naša čustva bodo močna in intenzivna. Marsikomu se bo veliko dogajalo okoli financ. Lahko se pojavijo nepričakovani izdatki. Ali pa boste o svojem finančnem stanju le malo več razmišljali kot sicer. Bodite pozorni na to, kaj in koliko si lahko privoščite.

V sredo še lahko čutimo vznemirjenost prejšnjega dne. Vendar bo to dan, ko bomo lahko uspešno reševali probleme, ki so se morda pojavili prejšnje dni. Med ljudmi bo čutiti prijetno energijo in pripravljeni si bomo pomagati. Dopoldanski čas bo zelo primeren za nakupe modnih oblačil in dodatkov. Pa tudi za urejanje finančnih zadev, opremljanje stanovanja, jesensko urejanje vrta, dekoriranje in ustvarjanje. Popoldan bomo imeli veliko energije, zato bomo lahko še marsikaj dodatno postorili. Uspešen dan za tiste, ki se ukvarjajo z ročnim ustvarjanjem in modnim oblikovanjem oblačil, dodatkov.

V četrtek bodimo pozorni v komunikaciji in v dogovarjanju. Energije ne bodo tako prijetne kot so bile v sredo. Najbolje je, da se ne dogovarjate o kakšnih pomembnih zadevah. Nekdo vas morda ne bo pripravljen poslušati ali pa se bo ugotovilo, da sploh ni razumel,kaj ste mu želeli sporočiti. Pa tudi ne nasedajte nenavadnim obljubam. Pazite na cesti, ker so lahko vozniki malo neprevidni v svojem ravnanju.

Petek bo en tak raztresen dan, ko nam bodo misli švigale zdaj sem in zdaj tja. V dopoldanskem času bomo postorili to in ono. Verjetno si bomo naložili malo preveč opravil. Popoldan pa nikakor ne bomo zadovoljni sami s sabo ali s tistim kar imamo. Našli bomo napake in pomanjkljivosti. Če boste v družbi, ne kritizirajte preveč, saj se bo pogovor sprevrgel v prepir. Zvečer bodo napete energije, zato počasi, če se kam odpravljate.

V soboto in nedeljo nas bodo energije zbliževale v ožje in širše družinske kroge. Čutili bomo domačnost in prijaznost tudi tam, kjer že dolgo nismo bili. Sobota bo dokaj umirjena, v nedeljo pa smo lahko občasno nekoliko bolj čustveno vznemirjeni.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.