Horoskop: Kaj vam bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 7.7.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj vam prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

Sreda in četrtek:
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve
Srednje dobro za: Tehtnice in Vodnarje
Manj ugodno za: Dvojčke, Device in Ribe

Petek in sobota:
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe
Manj ugodno za: Rake, Tehtnice in Ovne

Nedelja:
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Strelce in Ovne
Manj ugodno za: Leve, Škorpijone in Bike

V ponedeljek bo Luna prehajala znamenje Škorpijona. Luna bo v fazi rasti, zato bomo ob ugodnih ponedeljkovih vplivih, teden pričeli z zagonom. Dela se bomo lotili vztrajno in poglobljeno. V jutranjih urah lahko doživimo prijetno presenečenje, izvemo dobro novico, srečamo prijetno osebo, opazimo kaj lepega ali dobimo navdih za ustvarjanje. V zraku bo čutiti sproščenost. Dan bo tekel umirjeno in v dopoldanskem času se bomo razumeli tudi brez besed. V drugi polovici dneva bo ugodno za načrtovanje novih projektov ali pa za oživljanje že pozabljenih stvari, ki jim bomo dali novo vrednost. Večer izkoristite za globoko sprostitev. Večer in noč bosta prijetna.

V torek bodo delovale manj prijetne energije, zaradi katerih ima lahko kdo že na vse zgodaj mračne in temne misli, ki ne bodo nič kaj spodbudne za začetek novega dne. Ljudje bomo bolj tihi, vase zaprti, razmišljujoči in manj bomo čutili želje po druženju. Kar se bo poznalo na raznih dogodkih in v gostinskih lokalih, ki bodo manj obiskani. Ves dan bodo delovale težje energije, ki bodo spodbujale uporništvo, samovoljnost in nepotrpežljivost. Zagotovo bomo zopet slišali manj prijetnih novic. Še zlasti v odnosih bodimo potrpežljivi, da zaradi teh energij ne bomo tudi sami žrtve kakšne netaktnosti ali nepremišljenosti. Pazljivo še zlasti v popoldanskih in zgodnjih večernih urah. Noč bo že bolj prijetna.

V sredo bo Luna vstopila v znamenje Strelca. Postali bomo bolj odprti in komunikativni. Vendar bomo težko zbrano delali in ohranjali osredotočenost na določeno nalogo. Lahko prihaja do zmot in nesporazumov. Zato se lotimo raje že utečenih in rutinskih nalog, pri katerih ne moremo veliko zgrešiti. Varujmo pa se tudi varljivih ponudb, saj se lahko izkaže, da bomo sprejeli napačno odločitev ali da bomo prevarani.

Četrtek bo že bolj konstruktiven in zaradi bližajoče se polne lune tudi poln energije. Dopoldan bo prijetno in sproščeno. Lahko sprejmemo pomembno odločitev, ki je prejšnje dni nikakor nismo mogli ali pa zaključimo določeno zadevo. Dan je ugoden za urejanje uradnih in pravnih zadev. Popoldan bo ugoden za športne aktivnosti in energične dejavnosti. Ker bomo imeli dovolj poguma, lahko sprejmemo drzno odločitev npr. v zvezi z odnosi, dokumenti, izobraževanjem, potovanjem.

Petek bo dan tik pred polno Luno, zato svetujem previdnost. Energija v ljudeh in v naravi raste, zaradi česar lahko precenimo svoje sposobnosti. Še zlasti previdno v popoldanskem času, ko bomo nekoliko zasanjani in ne čisto na trdnih tleh. Če se boste v poznih nočnih urah vračali iz zabav pa previdno na cesti, čas bo proti jutru stresen in nemiren. Možne so blokade in zastoji. Ves konec tedna bodite pozorni na prireditvah in povsod, kjer je veliko ljudi. Poskusite se izogniti gneči, da ne pride do neljubih dogodkov.

Sobota bo v jutranjem času stresna, čutili bomo nemir in neprijetno vznemirjenost. Izognite se nepremišljenim dejanjem. Okoli osme ure zjutraj bo ozračje že bolj stabilno. Dopoldan bo ugoden za pospravljanje in zaključevanje del. Pri delu bomo vztrajni in odgovorni, zato se lahko lotimo opravil, ki jih že dlje časa odlašamo. Ugoden dan zlasti za tiste, ki kaj gradite ali renovirate. Vsi, ki morate na delovno mesto tudi v soboto, se vam tega dne ne bo težko odpraviti od doma. Pozno popoldne vas lahko med delom kaj zmoti, da se boste morali prilagoditi situaciji. Jezo in zamero pa raje izrabite konstruktivno.

Nedelja bo sproščena in ležerna. Izkoristimo jo za sproščene aktivnosti in ukvarjanje s konjički. Ampak vseeno se odpravite od doma in opravite državljansko dolžnost. Luna bo prehajala znamenje Vodnarja. Odprti bomo za nenavadne in nove stvari, v zraku bo čutiti več strpnosti in pripravljeni bomo za sodelovanje. Tvoril se bo lep romantičen aspekt, ki bo spodbujal ljubezen, povezovanje in načrtovanje skupne prihodnosti. Število zaljubljenih se bo zagotovo povečalo. ;-) Dan bo ugoden za druženje. Pripravimo popoldanski piknik in se poveselimo ob zaključku nogometnega prvenstva.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.