Jesenski pozdrav Fala slončka

Spet prihaja tisti najlepši čas v letu. Jesen nas razvaja z škrlatnimi barvami, delo na poljih in vrtičkih se zaključuje, pridelki tistih najbolj pridnih pa bogatijo police kleti.
Foto: Fala
Foto: Fala
Foto: Fala Fala Fala slonček Privlačne nagrade. Nagradna igra za celo družino. Fala slonček nagrajuje. Sodelujte in osvojite super nagrado! Fala
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Skrbne gospodinje verjetno spet ugotavljate, da je na policah premalo prostora za vse kozarčke marmelad in vložene zelenjave, celo skrinja je premajhna, da bi lahko zamrznile, kar ste pridelali. Gotovo vas v teh dneh pot zapelje tudi v bližnji gozdiček, da se nadihate svežega zraka, razgibate sklepe in preverite svoj vid. »Morda se za tem grmom med listjem skriva jurček«, si pravite. Če pa so nas na gozdnih pohajkovanjih prehiteli sosedi in nam pred nosom pobrali najlepše gobe, je kostanja letos za vse dovolj. Splača se ga nekaj prihraniti in z njim obogatiti nadeve rogljičkov in potic.

In zakaj je meni jesen tako zelo všeč? Ker se toplo sonce malo prej skrije za gorami, pa zato hitro najdete delo v kuhinji in si krajšate čas v moji družbi. Ali imate tudi vi še vedno v kuhinji štedilnik na drva in je zdaj napočil čas, ko spet vsak teden ali še pogosteje pečete domač kruh? Kaj je lepšega kot mamljive dišave, ki v kuhinjo privabijo ostale družinske člane, ko odprete pečico? Sprašujem se, kdo bolj uživa, ko gnetete testo in pripravljate nadev za pecivo? Vi ali vaši vnučki, ki na skrivaj kradejo orehe in rozine in jim oči zažarijo s prav posebnim žarom, če jim dovolite dotakniti se testa in narediti en hlebček, ki je samo njihov? Neprecenljivi trenutki sreče, ob katerih se celo meni orosijo oči.

Vabim vas, da letošnjo jesen izkoristimo za pripravo na praznični prednovoletni čas. Povabimo v svojo družbo svoje domače in skupaj z njimi preizkusimo stare, že pozabljene recepte. Dovolimo si, da v svoj urnik vnesemo urice igranja s testom in pozabimo na prah, saj ga v malo bolj temačnih dneh soseda ne bo opazila. Saj veste, da Fala slonček najrajši na svetu napihujem mehurčke in komaj čakam, da me vključite v vašo igrico. Če vam slučajno zmanjka idej, kako pripraviti kaj novega, pa le obiščite mojo FB stran ali mojo spletno stran z recepti. Kot uvod v jesensko zabavo pa vas vabim, da izpolnite nagradno anketo in sodelujete v nagradni igri Fala slončka.

Vaš Fala slonček

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.