Lunin horoskop: Kaj prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 16.11.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna raste v znamenju Kozoroga – ponedeljek in torek do 8:24.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gora

Luna raste v znamenju Vodnarja – torek od 8:25, sreda in četrtek do 13:31.
V četrtek ob 7:28 se dovrši prvi lunin krajec.
Čas za: druženje s prijatelji in sklepanje novih poznanstev, povezovanje in druženje v interesnih skupinah in organizacijah, raziskovanje, ukvarjanje z alternativo, uporništvo, izražanje in uveljavljanje lastnega mnenja, inovacije in domiselne ideje, eksperimentiranje, nakup računalniške in multimedijske opreme, ukvarjanje z računalniško tehnologijo, obisk gora in šport v naravi, prezračevanje hiše in stanovanja, gradbena dela in hišna opravila, ukvarjanje s finančnimi načrti, ustvarjanje in oblikovanje, presenečenja

Luna raste v znamenju Ribi – četrtek od 13:32, petek in sobota do 16:11.
Čas za: zaupne pogovore, sprostitev in počitek, meditacijo in jogo, umetnost, ples, glasbo, dobrodelne dejavnosti in nesebično pomoč, vodne športe in izlete ob vodnih površinah, pranje večjih količin perila in čiščenje stanovanja, ukvarjanje z ustvarjalnimi dejavnostmi, obisk kina, sanjarjenje

Luna raste v znamenju Ovna – sobota od 16:12 in nedelja.
Čas za: šport in rekreacijo, preizkušanje telesnih zmogljivosti, tekmovanja, športne prireditve, dajanje pobud in idej, pogajanje, sklepanje novih poznanstev, spontanost, pogumna dejanja, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, konzerviranje sadja in zelenjave, fizična dela in opravila z mehanizacijo, popravila strojev

V preteklem tednu so nas zaradi aktiviranih energij marčevskega sončnega mrka s planetom Mars (nasilje, orožje) in luninimi sečišči (množice ljudi), pretresli hudi dogodki. Astrologi lahko napovedujemo kakovost energij (kakšne so, kje bodo aktivirane), ne moremo pa natanko doreči, kaj se bo zgodilo. Ob aktivaciji tako težkih energij, lahko samo upamo, da dogodki ne bi bili tako grozljivi. Tudi ta teden bo še stresen. Zlasti ob koncu tedna bodo zopet aktivirane močne energije, zaradi katerih moramo biti previdni. Namenite čas drug drugemu, pomagajte si in pošiljajte v vesolje pozitivna sporočila.

V ponedeljek nas bo spremljalo še temačno vzdušje preteklih dogodkov. Tekom dneva se bodo resno in neizprosno reševale krize in težave. Dan je ugoden za povezovanje in sodelovanje. Pri delu se bomo močno osredotočili na dejstva in morda pridemo do pomembnih zaključkov še pred večerom. Ugodno bo še zlasti za tiste, ki imate osebne planete ali pomembne astrološke točke v zadnji tretjini Škorpijona, Kozoroga, Rib, Devic in Bika.

V torek in sredo se bo še bolj čutila povezanost med ljudmi in med državami. Timsko delo, sestanki, dogovori, podpisi listin in dokumentov, reševanje uradnih zadev, vse to bo uspešno in hitro potekalo. Zdaj čutimo, da smo vsi eno in da stopamo skupaj. Pripravljeni bomo videti dlje in če bo potrebno se bomo tudi uprli ustaljenim tirnicam, za katere čutimo, da ne gredo pravo pot.

V sredo so v svetovnem merilu možna nova presenečanja, ki nas lahko dodatno vznemirjajo in prestrašijo. Večja je možnost nasilja in tudi nesreč, napetosti in strah bo čutiti predvsem na območjih, kjer se bodo zbirale množice ljudi. Sicer pa bo ta dan spodbujal kreativnost, novosti in ideje v umetnosti, modi in ustvarjanju. Na račun bodo prišli zlasti tisti, ki radi odstopajo od povprečja ali izdelujejo unikatne izdelke.

V četrtek nastopi prvi lunin krajec, ki bo negotovost še poglabljal in v nas zbujal zaskrbljenost, zaradi zahrbtnosti skritih družb in organizacij. Vendar se bomo s skupnimi močmi podali v boj proti negativizmu. Dopoldan bo luna tekla v prazno*, zato se na osebni ravni prepuščajmo dnevu in si ne zadajajmo težkih nalog. Popoldan pa že lahko načrtujemo in planiramo. Vendar, ker bo luna v sočutnih in nežnih Ribah, ne bomo imeli veliko energije. Bo pa čas, da pomagamo drugim in se s pozitivno mislečimi povezujemo na intuitivnih in višjih ravneh. Sprostimo se ob dobri glasbi ali filmu.

V petek bodo energije zelo stresne, še zlasti na globalni ravni. Z Marsom bo aktiviran septembrski lunin mrk. Bodimo pazljivi pri vsem kar počnemo, še zlasti ženske in tisti, katerih naš osebni planet je Venera. Ne zanašajmo se na srečo. Premislimo kakšne so naše realne možnosti. Večer bo sanjav in lenoben. Težko bomo ohranjali osredotočenost. Zato pazite, če se kam odpravljate. Glede na to, da bodo to noč veliki trgovski centri organizirali nočno nakupovanje, pazite kam z denarjem. Aspekti so takšni, da bodo ljudje preveč zapravljali, brez tehtnega premisleka ali pa se bodo razočarani vračali, ker bodo pričakovali čisto nekaj drugega.

Noč na soboto je lahko za ljudi Venere precej stresna, tako v ljubezenskem smislu in v doseganju svojih želja. Čutimo lahko omejitve in zagotovo kdo tudi razočaranje. V soboto se bosta ženska in moška energija uspešno povezovali, morda tudi na intuitivni ravni. Do sredine popoldneva je dan ugoden za vodne terapije in sprostitvene dejavnosti. Nato bomo čutili več akcije. Tudi več želje bomo imeli, da se odpravimo na kakšno zabavo, da se povezujemo z drugimi. Zvečer bo živahno in bolj bomo klepetali, kot smo prejšnje dni. Še zlasti, če imamo osebne planete in pomembne točke v znamenjih Ovna, Leva, Strelca, Vodnarja in Dvojčkov. Morda celo pomislimo, le kaj nam je bilo prejšnje dni, da se nam nikamor ni dalo. Ponoči pa previdno, ko se bomo odpravljali domov.

Nedelja ne bo ravno takšna kot bi si jo želeli za konec tedna. Energije bodo privabljale prehitre odzive in besede. Težko bomo našli kompromise in ne bo nam do sodelovanje. Vendar ne rinimo z glavo skozi zid. Negativno energijo, morebitno jezo in razočaranja usmerimo v ustvarjanje, igro in šport.
Sonce bo popoldan stopilo v znamenje Strelca, v zadnje znamenje pred zimo.
*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.