Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 8.4.2024
Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred tem, da vas Sončev mrk in retrogradni Merkur ne obremenita preveč s svojo težino. Marsikaj bo kompleksno, vendar bo ravno to velik izziv, saj si boste po tihem želeli povzpeti se višje.
Kaj vas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj vas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Odrekati se ne boste pripravljeni, saj boste prepričani, da vam uspeh in sreča pripadata. Tokrat se, ko se bo potrebno pogovoriti in nekaj vprašati ne boste umikali v ozadje, ampak boste skočili ter odreagirali hitro in brez razmišljanja.

V ljubezenskih odnosih prihaja bolj spontana energija, ljubosumje se umika, razigranost pa se bo razprostrla, kar vam bo zelo všeč. Ugoden teden za samske, saj boste sposobni usmeriti se tja, kjer lahko dobite potrditev ali simpatično povabilo na zmenek. Znali boste razvozlati vse kar se vas bo dotaknilo, vendar se preveč v globine ne boste podajali. Zaostrijo se lahko odnosi s sodelavci, brati in sestrami, vendar samo zato, ker se ego nikakor ne bo želel spustiti.

OVEN

Nahajate se v obdobju, ko vam nudita podporo Sonce in Venera v vašem znamenju, zato tokrat nič ne bo nemogoče. Čeprav vas bo Sončev mrk v ponedeljek želel intenzivno obremeniti, se boste odločili, da vam težke energije ne bodo prišle do živega. Namesto samote boste proti koncu tedna iskali čim bolj razgibane povezave z ljudmi, ki so prav tako kot vi, bolj optimistični ter flegmatični. Zdravje bo področje, ki bo stabilno.

BIK

Čeprav se boste v teden podali z mislijo, da se morate spraviti v red, boste zaradi retrogradnega Merkurja vse zastavljene zadeve težko izpeljali. Pomembno bo, da si ne postavljate previsokih ciljev, saj bi vas neuspeh lahko pahnil v razne tegobe. Na ljubezenskem področju vam zaradi energije Venere v ovnu ne bo potrebno spraševati, odgovori prihajajo spontano in njihova vsebina bo ključna, da boste v nedeljo zelo dobre volje.

DVOJČKA

Vso energijo boste v ponedeljek, ko vas bo na področju dela in denarja zavirala energija Sončevega mrka uporabljali bolj razpršeno, zato dobrih rešitev ne pričakujte. Vse skupaj bo potrebno preveriti, ter se poglobiti, tako da površen pristop, ki se ga radi poslužujete, absolutno odpade. Razne intrige in dramatične situacije se lahko prebudijo v nedeljo, saj vam energija lune v znamenju raka ne bo najbolj pisana na kožo.

RAK

Nikar v tednu pred vami, ki ga bo retrogradni Merkur večkrat postavil na glavo preveč ne sprašujte, saj bi vas lahko napačno ocenili. Počakajte z raznimi dolgoročnimi načrti ter zadevami, ki so tesno povezane z večjimi finančnimi zalogaji, saj bi lahko sprejeli napačno odločitev. V četrtek, ko bo nastopila konjunkcija med Luno in Uranom ne nasedajte na prazne obljube, ampak vse kar izgleda dvomljivo raje najprej preverite.

LEV

Zaverovani v svoj prav in malce občutljivi, kar ni v vaši navadi se boste podali v teden, ki bo zaradi Sončevega mrka na začetku zelo zahteven. Informacije in razne pripombe, ki bodo švigale mimo vas, boste ujeli težje kot običajno. Prav tako se vam obeta nekaj nejasnih situacij na ljubezenskem področju, še posebej pri tistih, ki ste že dlje časa povezani. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku, si nikar ne zastavljajte pretežkih nalog.

DEVICA

Čeprav bi želeli s pomembnimi odločitvami in premiki na čustvenem področju še malce počakati, to ne bo najboljša izbira, saj bo vpliv Venere v znamenju ovna želel, da se usmerite v hitre odločitve in spontane zaznave. Samski se boste posvečali sebi, in sicer v smeri, da najprej najdete svoje zadovoljstvo. V odnosih s prijatelji se lahko določen dogovor v nedeljo zakomplicira, saj bo prisotna nestabilna energija.

TEHTNICA

Vse kar ste si zastavili, se lahko zakomplicira, saj boste ves teden tarča retrogradnega Merkurja, ki bi ga bilo smotrno dojemati kot poučno lekcijo. Vse kar se bo prepletalo v notranjosti, bo v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom na prijeten način začelo siliti na plano. Konec tedna boste med najbolj iznajdljivimi in klepetavimi, kar vas bo napolnilo s samozavestno energijo in presekalo večne dvome, ki jih gojite.

ŠKORPIJON

Strah, ki je bil povezan s kariernimi in finančnimi premiki, se bo z energijo Sonca v znamenju ovna pretvoril v zanimive priložnosti, ki jih boste želeli tako ali drugače izkoristiti. Odločali se boste, da bi v svojem življenju nekaj spremenili, saj boste imeli na trenutke občutek, da ste v notranjosti prazni. V nedeljo, ko bo luna v znamenju raka vas lahko prebudi simpatična in nežna gesta prijetne osebe.

STRELEC

Prehitro sklepanje in brezglavo tveganje, vas lahko v ponedeljek, ko se boste težko umaknili energiji Sončevega mrka vrže v situacijo, ki je sami ne boste sposobni rešiti. Priznali si boste, da vas močno vznemirjajo ljudje, ki niso dovolj odzivni ter temperamentni. V soboto boste nekaj naredili čisto po svoje, kar vas vodi v manjša nasprotovanja, ki se bodo z neverjetnim smislom za humor zaključila navihano.

KOZOROG

Ves čas boste planirali ter tuhtali, kaj bi lahko izboljšali, v smeri, da bi bili še bolj produktivni. Namesto, da ste ves čas pod raznimi pritiski, se raje priklopite v sredo in četrtek na spontano energijo, ki jo prinaša vpliv lune v znamenju dvojčkov. Enostavno delovanje vam bo tako zelo všeč, da boste tudi ko bo potrebno malce pozabili na stroge meje in razna pravila. Priznali se boste, da vas nekateri ljudje utesnjujejo.

VODNAR

Tokrat boste zaradi ogromne zaloge energije, ki vas spremlja, med tistimi, ki se jih vpliv Sončevega mrka ne bo močno dotaknil. Marsikomu boste priskočili na pomoč, poudarjali boste bistvo, bodrili boste nemočne ter se izognili samopomilovanju. Na področju čustev si boste v nedeljo, ko bo luna v raku znali ne glede na obveznosti vzeti čas za osebo, ki vam je naklonjena. Skupaj bosta stkala zanimiv načrt.

RIBI

Energije ovna, ki vas bodo v tednu pred vami postavile pred dejstvo, se bodo dotaknile tudi razmišljanja o trenutnih situacijah, vendar na bolj optimističen način. Zelo boste radodarni in prilagodljivi, zato ne bodite presenečeni, če vas bo večkrat kdo prosil, da mu priskočite na pomoč. Odzovite se, le večjih vsot denarja ne posojajte, saj vam lahko v tem primeru zagode retrogradni Merkur, ki prebuja nesporazume.

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Metka Klevišar: ŠELE SEDAJ JE IZVEDEL, DA JE ZEMLJA PLOŠČATA

Googlu lahko postaviš katerokoli vprašanje in dobiš odg...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.