Ena kapljica, 12 dni in nikoli več ne boste zboleli!

Moje zdravje > Alternativa | piše: Katka Kos | 8.11.2017
Ali verjamete, da je to res mogoče? Je. S tem starim receptom, ki vas bo v hipu navdušil.
Česen bo še bolj zdravilen, če ga boste zmečkali. (foto: freeimages.com)
Česen bo še bolj zdravilen, če ga boste zmečkali. (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Stari tibetanski recept pravi, da je dovolj, da ga uporabite enkrat letno, vztrajate 12 dni, pa boste celo leto zaščiteni pred vsako boleznijo. Vsekakor se splača poskusiti!

Stari tibetanski recept pravi, da je dovolj, da ga uporabite enkrat letno, vztrajate 12 dni, pa boste celo leto zaščiteni pred vsako boleznijo. Vsekakor se splača poskusiti!

Mnogi strokovnjaki so leta in leta preučevali to staro zdravilo in prišli do zaključka, da zares pomaga. Glavna sestavina je česen. Tega zelo dobro poznamo in tudi vemo, da je znanstveno dokazano, kako zdravilen je. Vsebuje snov, imenovano alicin, ki zelo blagodejno deluje na naše telo. Uravnava krvni tlak, znižuje nevarni holesterol, ščiti srce in ožilje, zdravi in lajša aterosklerozo, preprečuje slabo cirkulacijo, ščiti srce pred številnimi boleznimi, ščiti tudi pred rakom. Česen je eden najmočnejših naravnih antibiotikov in tega so se zavedali že nekoč.

Kako pripraviti zdravilo?

Potrebujete 200 ml 95- odstotnega alkohola (tega lahko kupite v lekarni) in 350 gramov česna.Česen očistite in pretlačite. Nato ga dajte v steklen kozarec in čez nalijte alkohol. Dobro zaprite, premešajte in pustite 10 dni. Vsak dan premešajte, nato pa po desetih dneh tekočino precedite v stekleničko in zaprite.

Kako zdravilo uporabljati?

V kozarec vode dodajte eno kapljico in popijte zjutraj na tešče, nato spet pred zajtrkom, pred kosilom, pred večerjo in pred spanjem.Tinkturo uporabljajte 12 dni, nato prenehajte. Ponovite čez eno leto.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Božična peka: Rumove kroglice

Rumove kroglice so dobro poznana sladica, ki je prepros...

Učinkovit nasvet, ki odpravi podočnjake, zgladi gubice in navlaži kožo

Poskrbite za svoj obraz z naravno masko. Zelo enostavna...

Samo ta organ okrepite in razstrupite, pa bodo bolezni izginile!

Če so vaše ledvice zdrave, če delujejo dobro, potem je ...

Praznični zeliščni napitki: kako pripraviti zeliščni koktajl in moktajl?

Prazniki so čas topline, dišečih začimb in nepozabnih o...

Recepti za slastne božične napitke

Cimet, ingver, klinčki, pomaranča, medenjaki … Omamno. ...

Praznično obdarovanje: Podarite čas, ne denarja!

December je zaživel. V otroških glavah je polno želja, ...

Naredite sami: Šampon za lase

Sami lahko naredite zelo učinkovit šampon za lase, ki j...

Božična peka: Preprosti masleni božični piškoti

Piškote lahko spečemo po preprostem receptu, lotijo se ...

Pomivalni stroj: Vzroki, zaradi katerih posoda ni dobro pomita

Vzrokov, da pomivalni stroj ne pomije dobro posode, je ...

Recept za božično jed: Svinjska mrežna pečenka (+recept za omako in pražen krompir)

December je tudi čas, ko je pri nas na praznični mizi p...

Naravni pripravek, ki zares odpravlja madeže in starostne pege!

Poznali in znali so ga uporabljati že stari Rimljani in...

Božično - novoletni recepti: Najbolj okusne predjedi

Predjed postrežemo v času, ko naši gostje prispejo in s...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.