HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Luna ta teden upada proti zadnjemu krajcu, ki bo v nedeljo 29. maja ob 14:11 uri v Vodnarju. Na poti do Vodnarja bo sijala v ozvezdju Škorpijona, Strelca in Kozoroga. To je teden za opuščanje, čiščenje na fizičnem, čustvenem in mentalnem področju.
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V tedenskih astrološki nasvetih spremljamo premikanje planetov v sideričnem zodiaku, kar pomeni, da opazujemo dejanski položaj planetov na nebu, tako kot to počnejo na primer Djotiši - tradicionalni Indijski astrologi in astronomi agencije NASA. Ta način se razlikuje od tropičnega zodiaka, ki ga uporablja večina klasičnih zahodnih astrologov, razlika je 23 stopinj, kar je skoraj celo astrološko znamenje.

Luna ta teden upada proti zadnjemu krajcu, ki bo v nedeljo 29. maja ob 14:11 uri v Vodnarju. Na poti do Vodnarja bo sijala v ozvezdju Škorpijona, Strelca in Kozoroga. To je teden za opuščanje, čiščenje vsega kar je potrebno na fizičnem, čustvenem in mentalnem področju.

V nedeljo 22. maja ob 13:01 uri se je Merkur začel gibati v svoji običajni smeri - gledano z Zemlje. Ti prehodi so zelo dragoceni - lahko jih čutimo kot naporne dneve, v resnici pa lahko ravno ob teh prehodih veliko naredimo. Začutimo in vzemimo najvišje kvalitete, ki nam jih prinaša Merkur: ritem, lahkost spreminjanja, navihanost ter bistrost in globino uma.

V ponedeljek 23. maja dopoldne se Luna sreča s Saturnom. To je čas ko lahko čutimo žalost in se počutimo osamljeni. Čas je, da se prenehate smiliti samim sebi in se izgovarjati na svoje starše, partnerje, okoliščine… in se odprete energijam univerzalne matere za globoko zdravljenje in celjenje vaših ran.

Ta isti dan, v ponedeljek ob 21 uri Luna vstopi v ozvezdje Strelca in bo tam do četrtka do 6 ure zjutraj. To nam lahko prinese želje po nečem več – več življenja, več potovanj, več duhovnosti,... To je odličen čas za to, da si privoščimo stvari v katerih zares uživamo – male in velike.

V sredo 25. maja popoldne se Luna sreča s Plutonom, kar nam lahko prinese intenzivnost na področje čustev, spolnosti in hrane. Pazite, da intenzivnosti in strasti ne kompenzirate preveč s prehrano in športom, to je čas, ko lahko greste globoko v svojo moč in jo vzamete nazaj za svojo.

V četrtek 26. maja ob 6 uri Luna vstopi v ozvezdje Kozoroga in bo tam do sobote opoldne, kar nam prinaša obdobje čustvene zadržanosti po eni strani in obdobje marljivosti in predanosti delu in obveznostim po drugi strani. V ospredju bo delo, nato družina in šele na koncu bo čas za nas same. Ne pozabite si privoščiti kakšne kopeli, da ublažite strogost in togost, ki bo takrat v zraku.

Ta isti dan, to je v četrtek, Venera »ujame« Sonce. Ples Venere in Sonca v obliki približevanja in oddaljevanja bo trajal od četrtka 26. maja do 22. junija, pri čemer bo najmočnejši vpliv 5. junija. Kombinacija nam prinaša harmonijo in lepoto, ki se dotakne našega srca, nas navdahne. To je lahko čas, ko podležemo kupidovim strelicam - se zaljubimo in čas, ko je naš vrednostni sistem privzdignjen, smo zvesti samim sebi in naši resnici ter znamo biti zelo kreativni.

V soboto 28. maja Luna ob 13 uri vstopi v ozvezdje Vodnarja in bo tam do ponedeljka popoldne. Kombinacija nam lahko prinese ideje – nenavadne, drugačne, nekoliko pred časom ter prav poseben smisel za humor. To je dober čas za spremembe, ki jih bomo začeli in uresničili lažje kot sicer.

V nedeljo 29. maja ob 14:11 uri bo zadnji Lunin krajec. Čas luninega krajca je lahko čas izzivov oziroma nekakšnih preizkusov, ki bodo pokazali, kako zelo si želimo v resnici doseči to kar smo začeli z mlado Luno v začetku meseca. Lahko se odločimo da nadaljujemo ali, da zastavljeno opustimo, odnehamo. Pogumno naprej!

Ta isti dan, v nedeljo se bo Luna ob 21 uri srečala z Neptunom, kar nam lahko prinese zasanjanost, nejasnost in močnejše hrepenenje po ljubezni in idealiziranje. To je odličen čas za meditacijo in prepoznavanje naše duhovne narave, tudi za stik z naravo in navdihe ter za stik z našimi najbližjimi - preplavljal nas bo občutek povezanosti z vsem okoli nas.
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.