HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo z intenzivnostjo Črne lune in mehkobo in ustvarjalnostjo Venere in zaključujemo z intenzivnostjo v ljubezni in kreativnosti. Vse kar bomo začeli v tem tednu, bo podprto z energijo Lunine nege in rasti, prvi rezultati in izzivi se bodo pokazali v času Luninega krajca v nedeljo 9. oktobra.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek 3. oktobra bo Luna podkrepljena z globino, vzdržljivostjo ter z neodvisnostjo in izvirnostjo Črne lune. Mnogi astrologi povezujejo Črno luno z Lilith, upornico, žensko, ki je bila ustvarjena istočasno kot Adam, ne za njim in se je ločila od njega, ker ni prenesla podrejanja njegovi avtoriteti. Zato je to čas, ko iz naših oči lahko sije uporniški sij in, ko smo lahko zelo v stiku s svojo lastno globino. Posledica tega so lahko izjemno močna čustva ali čustvena nestabilnost. Na višji ravni je posledica kombinacije lahko tudi izjemna intuicija, jasnovidnost in drugi višji aspekti duhovnih uvidov.

V ponedeljek 3 in torek 4. oktobra bomo pod vplivom srečanja dveh planetov vode in mehkobe, Lune in Venere. To nam prinaša ženstvenost in zapeljivost - uživanje v razvijanju Venerine moči zapeljevanja in globoko razumevanje pasivnih jin lastnosti in vrednot. Dobro se bomo razumeli z nasprotnim spolom. To je čas za senzualnost in prav lahko se zgodi, da bomo pretiravali v uživanju in luksuzu. Kombinacija prinaša tudi milino, šarm, mehkobo in nežnost. Nagnjenost k temu, da smo prijazni do vseh. Tudi, da si želimo biti ljubljeni s strani vseh... Čutili bomo posebno bližino z naravo in energijami narave – palčki in vile so nam ta čas še posebej blizu.

V sredo 5. in četrtek 6. oktobra bomo pod vplivom Lunine vodnate mehkobe in plodnosti ter strukturiranega in praktičnega Saturna. Dan, ko bomo z mirnostjo in vztrajnostjo lahko opravili naloge, ki zahtevajo taktičnost, samodisciplino in poštenost - dan za to, da tja, ker je kaos prinesemo organizacijo – na primer, da uredimo račune… zelo spretni bomo s številkami.
Lunina čustvena mehkoba pa ta dan lahko tudi trpi zaradi presuhega Saturna - to lahko povzroči čutenje žalosti, hladu in osamljenosti. Za te občutke ne krivite svojih najbližjih in nedavnih dogodkov – vzrok je pomanjkanja pozornosti v ključnih obdobjih življenja, še posebej v otroštvu. Naučimo se sprejemati ljubezen – dovolimo, da se nas dotakne toplina drugih ljudi. Začutimo, koliko ljubezni lahko sprejmemo od Univerzalne matere.

V soboto 8. oktobra bomo lahko precej nestrpni in nemirni, če ne bomo našli pravega načina izraza naše moči in volje. Nikar ne tlačite svojih občutkov, ampak poiščite pravi način izraza – po možnosti zdrav in prijazen do vaših najbližjih – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, kreativnosti - raziščimo različne možnosti! To bo tudi čas za sprejemanje pomembnih odločitev, za katerimi bomo trdno stali.

Luna v tem tednu raste proti prvemu krajcu, ki bo v nedeljo 9. oktobra zgodaj zjutraj. Vse kar smo začeli v času nove Lune in v tem tednu, bo rastlo in pokazalo prve rezultate in izzive. Izzivi bodo tokrat povezani z našo močjo in intenzivnostjo. Koliko si dovolimo biti močni in na polno prisotni, aktivni v uresničevanju tega kar si želimo? Kaj bi se zgodilo, če se ne bi nič zadrževali? Vsako odločitev, ki jo sprejemate v tem času, sprejmite tako, da bo vam dala moč in, ne da vam jo vzame. Poskusite!

V nedeljo 9. oktobra Luna osvetljuje kvalitete najintenzivnejšega med vsemi planeti na nebu - Plutona, kar se lahko pokaže v obliki intenzivnosti v našem čustvenem in spolnem življenju. To je odličen čas za raziskovanje naših skritih delov - čas, ko se lahko povežemo z lastno temo in pozdravimo dramatične dogodke iz naše preteklosti. Kombinacija prinaša tudi izjemno plodno domišljijo in kreativnost na vsa področja našega življenja – začutite kako je, ko ste na polno v svoji moči in se nič ne zadržujete.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi:
☆ Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
☆ S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
☆ V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
☆ Z meditacijo in prebujanjem tretjega očesa vam pomagam okrepiti intuicijo, dvigniti voltažo zavesti in začutiti svojo resnično naravo.
V tem procesu vedno bolj postajate to kar ste v resnici in zaživite svoje življenje v želeni smeri.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.