HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo pod vplivom srečanja Saturna in Sonca – z odločnostjo in vztrajnostjo in s polno Luno v sredo 14. decembra, ki prinaša polnost na vsa področja našega življenja.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Vpliv srečanja ,Sonca in Saturna je bil najmočnejši v soboto, 10. decembra, močan bo vse do srede 14. decembra, čutimo pa ga lahko še cel teden.

Srečanje planeta strukture in stabilnost s Soncem, ki prinaša voljo in usmeritev k najvišjim ciljem, nam prinaša zagrizenost, vdanost in neomajnost pri zasledovanju dolgoročnih ciljev – sposobnost vztrajanja na nalogi in projektih, dokler ne prinesejo rezultatov – tudi za ceno osebnih konfliktov z avtoritetami ali žrtvovanja za doseganje ciljev v obliki samo odpovedovanja in asketizma.

Kombinacija prinaša tudi močno samokontrolo, občutek za red in že nekoliko špartanske predispozicije, kar lahko pripelje do pretiranega samo omejevanja, rezerviranosti in formalnosti, celo do rigidnosti in strogosti. Previdnost velja, da ne boste prestrogi do sebe in svojih najbližjih. To je tudi čas za raziskovanje mehanizmov upiranja pri sebi – morda se bojite ali izogibate kaosu. Če ste eden tistih, ki se ne prenaša nereda in imate težave s prožnostjo in načinom delovanja, če to ni na vaš način, potem vam bo nekaj lekcij na temo kaosa zelo koristilo. Boste zmogli? Včasih lahko prav pretiran občutek stabilnosti preprečuje, da se zaveste, da je potrebno narediti spremembo.

Kombinacija prinaša tudi zdravo pamet in prizemljenost ter izjemno odkritost in iskrenost. Čutimo lahko globoko potrebo po čistosti in perfekciji, kar je lahko v tem času tudi glavna motivacija pri duhovni rasti.

Odločitev, ki jih bomo sprejeli v tem tednu, se bomo držali – ko se enkrat odločimo, tudi če je to pozno, se bomo tega brezpogojno držali – nekakšen »nežen buldožer« pristop, odličen način za na primer redno izvajanje vaj in naravna privrženost k vztrajanju. Lahko obstaja tudi nagnjenost k hladnosti - hladna ambicioznost, ki je nič ne zaustavi. Zemeljske lastnosti Saturna lahko prinesejo materializem z neprimerno vrsto »zdrave pameti«.

To je odličen čas za delo na odnosu z očetom – harmoničen lik očeta je lahko igral pomembno vlogo kot temelj v naši psihi, v nasprotnem primeru, če je bil oče odsoten ali hladen, je to v nas povzročilo nastanek velike luknje, podobno kot manjkajoči del – kot, da en del naše osebnosti zaradi tega ni prisoten.

Pravzaprav je to odličen čas za kakršnokoli delo na sebi – stalna aspiracija za odpiranje in predajo kot protiutež fiksni naravi Saturna. Ne dovolimo se ujeti v pasti trme, s katero se mehanizmi upiranja samo ojačijo, včasih celo pod vtisom, da trma dela v prid procesa spreminjanja. Bodimo previdni, da nas ne potegnejo dogmatični trendi razmišljanja in delovanja, še posebej fanatizem glede diet. Vrečevina in pepel so definitivno izven mode! Asketizem sam po sebi je lahko lep, če pa postane zatočišče za zabarikadiran ego, ne bo nikoli peljal k razsvetljenju. Pretirano strogost v tem času raje zamenjajmo z Luninim razvajanjem, sicer obstaja tveganje, da bo naša kreativnost nekoliko zaprta oziroma omejena, namesto tega pa prisotni neskončni mehanizmi upiranja.

V sredo, 14. decembra ob enih ponoči je polna Luna v ozvezdju Dvojčka, ki prinaša polnost potencialov in uresničitev stvari, ki smo jih začeli z novo Luno konec novembra. Vpliv čutimo dan prej in dan pozneje - v času polne Lune se priporoča piti dovolj tekočine, najbolje vode, da naša eterična telesa lažje držijo polnost energij.

Značilnost te polne Lune je tekoča komunikacija in okrepljena sposobnost izražanja čustvenega stanja - zelo bomo zgovorni in težko bomo ohranili kakršnekoli skrivnosti. Dvojček, znamenje zraka in spreminjanja in Luna, čustven pretok, lahko vodita do spreminjajočih se čustev. Ker Dvojček vlada živčnemu sistemu, bomo lahko čustveno zelo občutljivi, obenem pa tudi polni veselja, navdušenja, humorja ter jasnosti in bistrosti.

Bliža se čas, ko bo Merkur ponovno retrograden (od 19. do 31. decembra), do takrat imamo dovolj časa, da postorimo vse ta najnujnejša opravila, ki so povezana z različnimi vrstami komunikacije in uradnimi dokumenti - s podpisom pogodb, dogovorov, pomembnimi sestanki ipd..

Od srede, 14. decembra dalje smo tudi pod vplivom srečanja Merkurja in Plutona na nebu. To srečanje je kot nekakšna priprava na srečanje Sonca in Plutona, ki je vsako leto ob prehodu starega lega v novo leto - tokrat okrog 5. januarja 2017.

Kombinacija nam prinaša globok, prodoren in sprašujoč um in radovednost. Fascinacijo s skrivnostmi, željo po odkrivanju in razkrivanju skrivnosti in vsega kar je skrito. Srečanje Merkurja in Plutona prinaša podobne kvalitete kot aspekti med Soncem in Plutonom, le da se tu Plutonove lastnosti najbolj jasno pokažejo na področju mentala. Čutimo lahko magnetizem, intenzivnost, skivnostnost in še celo kopico drugih kvalitet, ki jih pogosto pripisujemo znaku Škorpijona.

Značilne za to obdobje so lahko tudi Feniksove krize: sposobni bomo iti čez velike transformacije, lahko tudi v obliki krize. Te so lahko v različnih oblikah, od družinskih dram do živčnih zlomov ali v obliki zelo močnih transformacij. Skupna točka tem krizam je to, da iz njih izstopimo s popolnoma drugačnim sistemom vrednot in usmeritvijo v življenju. Pomembno je, da se zavedamo, da je v nas globoka notranja potreba po transformaciji - to kar v realnosti potrebujemo je transformacija, ne kriza! Če to prepoznamo in poslušamo s procesom samo transformacije, se krizam lahko izognemo. Žal pa je včasih to, da se spravimo v krizo edini način, da se pripravimo k premiku. Vseeno se v veliko primerih krizam lahko izognemo z jasnim uvidom in pogledom na situacijo in s tem, da naredimo vse kar je potrebno, da to pozdravimo.

Bližamo se 21. decembru, času zimskega solsticija, začetku novega ciklusa rasti. V tem magičnem decembrskem času smo deležni obilja podpore s strani duhovnih prisotnosti, energij narave in vilinskega sveta ter planetarnih energij in zvezd, zato da zaživimo svoje Sonce, naš Višji jaz in kvalitete duše: upanje, ljubezen, odprtost, jasnost, empatijo, resnico, pogum in druge kvalitete, ki so v nas posejana kot semena in čakajo na to, da vzklijejo.

041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Konec leta je še posebej primeren čas za delo na sebi in pripravo načrtov za naprej, zato vabljeni na osebne astrološke vpoglede ter na IST terapije:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast in zaključevanje.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.