Horoskop: Kaj bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 2.3.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Leva – ponedeljek, torek in sreda do 12:58
Dobro počutje za: Lev, Oven in Strelec
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Luna v znamenju Device – sreda od 12:58 do sobote 1:53
Polna Luna se dovrši v četrtek, 5. marca ob 19:06.
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

Luna v znamenju Tehtnice – sobota in nedelja
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

Teden, ki je pred nami bo v prvi polovici precej dobro deloval na nas. Ljudje bomo bolj sproščeni, samozavestni in aktivni. Lahko bomo veliko postorili in realizirali načrte. V drugi polovici tedna bodo v ospredje stopila takšna in drugačna partnerstva. Lahko pride do sprememb v dojemanju kakšnega odnosa in sodelovanja.

V ponedeljek si bomo zastavili dolgoročne in drzne načrte. V dopoldanskem času lahko marsikaj postorimo glede naših delovnih nalog in posla, sprejmemo pomembno odločitev glede gradnje ali nakupa nepremičnine. Ali pa bomo ustvarjalni pri načrtovanju prenove našega doma. Popoldan in večer bosta ugodna za promocijo športa in druge kreativnosti. Če se ukvarjate s kakšno ustvarjalno dejavnostjo, jo ta dan pokažite drugim. Med ljudmi bo čutiti pozitivno energijo.

V torkovo jutro se bomo prebudili optimistično. Nekoliko kasneje pa le pazimo, da ne pridemo v konflikt, saj bomo težko odstopili od svojega mnenja. Prepričani bomo, da imamo prav. Pa naj bo to na cesti ali v komunikaciji in dogovarjanju na delovnem mestu. Od sredine dopoldneva bo Luna tekla v prazno*. Dan nas bo spodbujal k športnim aktivnostim, obiskom prireditev ali pa bomo kreativni v svojih hobijih. Priča smo lahko pomembnim dosežkom in presenetljivim odkritjem. V svetovnem merilu se lahko pokaže pripravljenost za razrešitev kakšnega konflikta in nenadni pozitivni preobrati.

V sredo dopoldan bo Luna tekla v prazno*. Še vedno pa nas bo spremljala ustvarjalna energija. Med ljudmi bo vladalo zaupanje in dobra volja. Lahko se nam dogodi kakšen prijeten in nepričakovan preobrat. Ali pa pridemo v stik s kakšno zanimivo osebo. Od dopoldneva naprej nas bo spremljal občutek odgovornosti in smo zato lahko do večera malo preveč dlakocepski in natančni. Ne bodimo preveč kritični do drugih in se ne vtikajmo v zadeve, ki se nas ne tičejo.

V četrtek smo lahko zaradi polne Lune premalo natančni in nepremišljeni v svojih dejanjih. Zjutraj se nam lahko zgodi, da bomo potrebovali več časa, da se zberemo in uredimo svoje misli. Dan namenimo zaključevanju in pospravljanju, tako doma kot v službi. Izrabite moč Lune v znamenju Device, saj nikoli nismo toliko natančni pri urejanju svojih stvari, kot ravno v tem času. Še zlasti, če morate pospraviti kakšne svoje zbirke ali sortirati material. Saj veste, vse sorte stvari se nam vali po predalih. Potrpežljivo pa v odnosih in iskanju harmonije v partnerstvih. Marsikakšno partnerstvo je v teh dneh na preizkušnji. Ali bo doživelo korenito spremembo ali pa se bo moralo prekiniti.

V petek bo Luna ves dan tekla v prazno*. Pojdite po gospodinjskih nakupih in poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Če ste prejšnje dni doživljali velike spremembe v svojem življenju, poskusite poiskati notranji mir. Noč na petek bo spodbujala k regeneraciji telesa. Običajno šele s časom spoznamo, da so nas težke preizkušnje pripeljale na pravo pot. Radikalne odločitve in spremembe so hude, ker nam zamajejo občutek varnosti in ugodja. A nam omogočajo, da osebnostno rastemo in postanemo boljši človek.

V soboto se bomo prijetno počutili v družbi. Dopoldan izkoristimo čas za resen pogovor in sklenimo tehtne načrte v družini, s partnerjem ali v poslu. Popoldan pa namenimo druženju s prijatelji, pojdimo na kakšno kulturno prireditev ali kako drugače posvetimo čas umetnosti in modi. Če se boste pozno ponoči ali že zjutraj naslednjega dne vračali domov, bodite previdni na cesti, saj lahko kdo izgubi občutek za hitrost.

Nedelja dopoldan bo od nas zahtevala dobršno mero potrpežljivosti v sodelovanju z drugimi. Kaj hitro se lahko zgodi, da bo kdo užaljen ali se bomo mi počutili prizadete. Energijo pokusite zavestno usmerjati v kreiranje česa lepega. Pozno popoldan in zvečer bodo energije že bolj umirjene. Vendar pazimo, da ne bomo pretiravali v kakšni zadevi in da ne bomo imeli prevelikih pričakovanj.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.