Horoskop: Kaj vam prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 4.8.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek dopoldan:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

Torek popoldan, sreda in četrtek dopoldan:
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve
Srednje dobro za: Vodnarje in Tehtnice
Manj ugodno za: Dvojčke, Device in Ribe

Četrtek popoldan, petek in sobota dopoldan:
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe
Manj ugodno za: Rake, Ovne in Tehtnice

Sobota popoldan in nedelja:
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Ovne in Strelce
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone

V ponedeljek bo Luna v znamenju Škorpijona. Nov teden se bo pričel s prvim lunin krajcem, kar pomeni, da bomo intenzivno delali na tem, da dosežemo cilje, ki smo si jih zadali pred kratkim. Vendar pa je to tudi čas, ko je potrebno naše zamisli prilagoditi ali popraviti. Čas okoli opoldneva bo malce tesnoben in nas bo opozarjal na pomanjkljivosti, napake ali pomanjkanje. Zadeve se lahko ustavijo in morda ne bomo vedeli, kako naprej. Proti večeru bo čas vse bolj sproščen in nastopile bodo prijetne in ljubeče energije. Posvetimo se svojim najbližjim.

V torek dopoldan bo Luna v praznem teku, malo po opoldnevu bo prestopila v znamenje Strelca. V mislih ali pa tudi sicer, bomo odpotovali nekam daleč, kjer bi si želeli preživeti del dopusta. Med ljudmi bo zavladal optimizem in dobra volja. Če smo še prejšnje dni raje preživeli doma, bomo sedaj čutili željo po druženju ali pa vsaj po spremembi okolja.

Tudi sreda bo eden izmed prijetnejših dni v tednu. V zgodnjem jutru bomo ustvarjalni in domiselni. Čas je primeren za hitre dogovore in odločitev. Morda se na hitro zmenimo za kratek izlet. Luna in Sonce bosta tvorila harmoničen aspekt, zato bo med ljudmi več razumevanja in spoštovanja. Čas je ugoden za nove korake, delo v skupinah, za pogovore z nadrejenimi in za drzne odločitve. Od poznega popoldneva bo Luna v praznem teku.

Če ste na dopustu, bo četrtek kot nalašč za različne vodne in morske športne aktivnosti. Marsikdo lahko občuti izjemno moč in vzdržljivost. Aktivnosti naj potekajo v sproščenem duhu in brzdajte svojo tekmovalnost do sebe in drugih. Ostali pa bomo delali načrte, kaj bomo vse počeli na bližajočem se dopustu. Popoldan, ko bo Luna vstopila v znamenje Kozoroga, bomo postali že bolj stvarni. Čas nas bo opomnil, kakšne so naše resnične zmožnosti.

Noč na petek bo umirjena. Sredi dopoldneva bo nastopil čustveno bolj obremenjujoč čas. Dopoldan nas lahko zmoti kaj nepredvidenega ali pa postanemo sumničavi in nezaupljivi. Poskusimo se izogniti negativnim mislim. Je pa čas ugoden za temeljito čiščenje in pospravljanje. Zato se poskusimo zamotiti s tovrstnimi opravili. Proti večeru bo postajalo vse bolj živahno, vendar bo vseeno čutiti malo resnosti. Če ne drugače, bo v prijetni družbi tekel pogovor o resnih in delovnih zadevah. Je pa to zelo ugoden čas za prireditve, promocije in prodajne akcije ter za vse, ki se ukvarjajo s pisanjem. Možna so prijetna presenečenja in pozitivni odzivi. Morda pa izvemo za kakšno novo odkritje ali izum.

Če se boste v soboto odpravljali na daljšo pot, računajte na povečanje zastojev. Čeprav je to stalnica ob koncih tedna v poletnem času, pa bodite ta dan še dodatno pripravljeni na tovrstne nevšečnosti. Še posebej v zgodnjih jutranjih in večernih urah. V dopoldanskem času, so lahko naša čustva malo bolj napeta. Na splošno bo čez dan vladalo nezaupljivo, zadržano in strogo vzdušje. Marsikdo se bo težko sprostil in bo čutil težo takšnih ali drugačnih bremen. Luna bo popoldan prestopila v znamenje Vodnarja. Ker bo počasi dosegala svojo polnost, bomo ljudje bolj živahni in energični kot sicer. Vendar moramo biti naslednja dva dni še posebej pozorni, da ne pride do prehitrih in nepremišljenih reakcij.

V nedeljo se bodo nadaljevale težje energije. Vse do večera, ko nastopi polna luna, bodo energije v naravi in v ljudeh naraščale. Previdno v zgodnjih jutranjih urah, ko je potrebno brzdati našo potrpežljivost. Zvečer pa so možne ovire in zastoji ali pa nas kaj spravi v slabo voljo. Ker se Luna sprehaja po znamenju Vodnarja, nas bo vleklo v hribe in gore. Vendar bodite pozorni, da imate ustrezno opremo in da ne pretiravate. Globalno gledano bo dan precej zahteven, verjetnost pojava večjega nasilja in nesreč bo povečana.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.