Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde v tem tednu?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 12.5.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinaša ta teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj vam prinaša ta teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Do srede, ko nastopi polna Luna, se bo energija stopnjevala. Lahko čutimo vznemirjenost in nemir. Pazimo na naše odzive, da se v kakšnem dejanju ne prenaglimo in da ne pride do nesreče. V ponedeljek bo Luna v praznem teku prehajala znamenje Tehtnice. Dokončajmo zadeve, ki so ostale še nerazrešene. Novih podvigov pa ne načrtujmo, ker se ne bodo izpeljali, tako kot si želimo. Pri miselnih in komunikacijskih zadevah bomo hitri in spretni. Zato je dan ugoden za učenje. Pozno popoldne lahko dobimo domiselno idejo ali pa se bomo za kakšno stvar odločili čisto spontano in brez nepotrebnega razmišljanja.

V torek bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. Zaradi bližajoče se polne Lune bomo imeli veliko energije in pri odločitvah bomo vztrajni. Pri delu se bo čutila strast in predanost. Popoldan bo nekoliko bolj umirjen. Morda si zaželimo več miru in tišine. Najbolje se bomo sprostili nekje ob reki ali ob potoku. Večer pa je ugoden tudi za obisk kopališča ali wellness centra.

V sredo zjutraj bodo delovale prijetne energije, nato pa bo dan stresen in prežet z napetimi energijami. Če moramo po nakupih ali urediti kakšne finančne zadeve, to storimo v jutranjih in zgodnjih dopoldanskih urah. Okoli dveh popoldan se lahko počutimo osamljene, prikradejo se lahko težke in črne misli. Polna Luna bo nastopila ob 21:17 in bo na splošno opozarjala predvsem na primanjkljaje financ. Zato lahko marsikdo tudi osebno čuti tesnobo zaradi tovrstnih skrbi. Vendar pazimo, da ne bodo zaradi tega trpeli naši partnerski odnosi. Bodimo pozorni na morebitne občutke ljubosumja. Na dan lahko privrejo nerazrešene zamere, vendar ne dovolimo si biti maščevalni. Spomnimo se, da bodo težke energije minile.

V četrtek bo že bolje. Luna bo prestopila v znamenje Strelca. Čutili bomo več optimizma in imeli bomo več priložnosti, da vidimo svet lepši, kot smo ga včeraj. Vendar pa lahko v popoldanskem in večernem času, pride do nesporazumov in pomot. Ne nasedajmo varljivim marketinškim ponudbam. Ta dan bo ravno pravšnji, da nas »prinesejo naokrog«. Med prijatelji in otroki pa bo zabavno. Proti večeru bomo čutili vedno več sproščenosti in želeli si bomo druženja. Zato se lahko pogovori zavlečejo dolgo v noč.

Če se bo morda kdo učil pozno v noč in nadaljeval še v petek zjutraj, mu bo noč naklonjena za to dejavnost. Verjetno ne bo malo takšnih, saj se bliža konec šolskega leta, v teku je matura in blizu je tudi izpitno obdobje. Zgodnje jutro bo prijetno, privoščimo si zajtrk v dvoje in povejmo si kaj lepega. Lahko izvemo za kakšno prijetno in vznemerljivo novico. Do desete ure zjutraj bo čutiti nekaj nemira. Morda se nam bo mudilo po opravkih in obveznostih. Nato bo dan miren in Luna bo v praznem teku.

V soboto dopoldan bo Luna prestopila v znamenje Kozoroga. Zato bo vikend malo bolj resnoben in nič kaj sproščen. Čutili bomo odgovornost in z mislimi bomo pri delu. Morda si zamislimo kakšna obnovitvena dela v hiši ali njeni okolici. Ne bomo ravno družabni in komunikativni. Ko Luna prehaja znamenje Kozoroga, so naša čustva bolj hladna in zadržana. Večer bo sproščen in primeren za obisk kina. Če se boste odpravljali pozno iz nočnih zabav, bodite previdni na cesti.

V nedeljo bodimo pazljivi in pozorni pri vsem kar počnemo. Jutro bo malce temačno, dopoldan bo nepredvidljiv in lahko nas kaj preseneti. Popoldan ali zvečer pa lahko doživimo »hladen tuš«, če bomo imeli nerealna pričakovanja. Bodite previdni pri željah, da ne boste porabili več, kot lahko. Zvečer bomo že bolj stvarni in resni. Če smo se že prejšnji dan lotili kakšnega dela ali manjše prenove, ga bomo pozno popoldne uspešno zaključili. Morda pa sklenemo teden s kakšno pomembno odločitvijo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Dan žena: navdihujoči citati močnih in uspešnih žensk

Ali veste, zakaj praznujemo mednarodni dan žena? Zbrali...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Ekskluzivno za bralce MojaLeta: 15% popust v Termah Dobrna

Naj bo razvajanje v topli termalni vodi, sproščanje v s...

Ambasadorka MojaLeta ocenila hotel Floramare: "Vstopila sem preplavljena s čustvi"

Na portalu Moja leta.si so mi zaupali, da grem v nov ho...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.