Lunin horoskop: Kaj bo prinesel teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 14.12.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša novi teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna raste v znamenju Kozoroga – ponedeljek do 13:58.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gora

Luna raste v znamenju Vodnarja – ponedeljek od 13:59, torek in sreda do 18:44.
Čas za: druženje s prijatelji in sklepanje novih poznanstev, povezovanje in druženje v interesnih skupinah in organizacijah, raziskovanje, ukvarjanje z alternativo, uporništvo, izražanje in uveljavljanje lastnega mnenja, inovacije in domiselne ideje, eksperimentiranje, nakup računalniške in multimedijske opreme, ukvarjanje z računalniško tehnologijo, obisk gora in šport v naravi, prezračevanje hiše in stanovanja, gradbena dela in hišna opravila, ukvarjanje s finančnimi načrti, ustvarjanje in oblikovanje, presenečenja

Luna raste v znamenju Ribi – sreda od 18:45, četrtek in petek do 22:25.
V petek se ob 16:14 dovrši prvi lunin krajec.
Čas za: zaupne pogovore, sprostitev in počitek, meditacijo in jogo, umetnost, ples, glasbo, dobrodelne dejavnosti in nesebično pomoč, vodne športe in izlete ob vodnih površinah, pranje večjih količin perila in čiščenje stanovanja, ukvarjanje z ustvarjalnimi dejavnostmi, obisk kina, sanjarjenje

Luna raste v znamenju Ovna – petek od 22:26, sobota in nedelja.
Čas za: šport in rekreacijo, preizkušanje telesnih zmogljivosti, tekmovanja, športne prireditve, dajanje pobud in idej, pogajanje, sklepanje novih poznanstev, spontanost, pogumna dejanja, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, konzerviranje sadja in zelenjave, fizična dela in opravila z mehanizacijo, popravila strojev

Zadnji teden, preden se res začne praznični konec leta, nam bo nastavljal izzive in obveznosti. Ob rastoči Luni bomo poskušali do petka postoriti še zadnje pomembne reči. Praznovanja ob koncu tega tedna, ne bodo ravno tisto, kar bi si želeli. Malo bomo nepremišljeni in raztreseni. Čez vikend nikar ne izzivajte sreče in se ne spuščajte v nevarna razmerja in situacije.

Ponedeljkovo dopoldne bo Luna tekla v prazno*, kar lahko najbolje izkoristimo za že utečene posle in rutinska opravila, ki ne zahtevajo veliko napora in razmišljanja. Ravnajmo premišljeno in si nikar ne zastavljajmo visokih pričakovanj. Popoldan bomo že bolj pripravljeni na nove izzive. Čas bo primeren, da s pomočjo intuicije, ustvarimo nekaj novega. Pa naj bo to pri naših hobijih, pri pisanju, ustvarjanju, oblikovanju, itd. Večer izkoristite za obisk kina ali pa si doma poglejte kakšen star film, vzemite v roke knjigo, ki ste jo nekoč že brali ali ste si jo želeli pa vam nikakor ni uspelo. Večer in noč bosta imela pridih nostalgije in vračanja v dobre stare čase. Mogoče tega ne boste občutili na zavestni ravni, če si boste dovolili, vas bo do teh spoznanj pripeljala intuicija in vaš notranji »jaz«.

Torek izkoristite za delo v prijetni družbi. Čas je za timske sestanke, brainstorming in za iskanje inovativnih idej. Če radi ustvarjate, boste morda prijetno presenečeni nad svojimi zamislimi in izdelkom. Pa tudi, če iščete kakšno izvirno idejo ali rešitev problema ali le dober navdih, bo današnji dan primeren za to. Prosite še za drugo mnenje. Več glav več ve.

V sredo zelo zgodaj zjutraj, takoj ob prihodu v službo, izvedite še zadnja skupinska dogovarjanja. Še posebej, če delate v marketingu, založništvu, pravnih službah, izobraževanju. Potem bo Luna vse do večera tekla v prazno*, ko bo čas, da udejanjite tisto, kar ste se v teh dneh dogovorili. Zvečer bomo začutili, da ni pomembno samo delo, ki smo se mu tako mrzlično posvečali, ampak da je pomembna tudi sprostitev in bližina naših najbližjih.

V četrtek bomo zelo dovzetni za čustva in povezovanje z ljudmi, ki so nam blizu. Lahko se obudijo ali okrepijo ljubezenska čustva. Če ste rojeni ali imate osebne planete in pomembne astrološke točke na sredini znamenj Kozoroga, Škorpijona, Rib, Raka ali Bika, boste to občutili še posebej intenzivno. Intuicija bo tako močna, da bomo privlačili v svoje življenje pomembne ljudi in dogodke. Dan je primeren za romantičen zmenek, obisk kina, plesne in glasbene dogodke. Tudi samski si lahko ustvarite prijeten večer. Saj so vendar prazniki in razveselimo koga z obiskom ali povabilom na čaj.

V petek bomo zasanjani, morda tudi malce lenobni ali nezbrani. Vendar bodite previdni, če se od vas zahteva, da opravite pomembno nalogo. Ne zanašajte se na to, da bo že nekako šlo. Vse do sredine popoldneva čas ni primeren za špekuliranje. Nastopijo lahko trenja, saj se v marsičem ne boste strinjali ali pa vas bo navdajal občutek krivde, ker česa niste dokončali pred vikendom.

V soboto dopoldan bomo še nekako konstruktivni in dobro organizirani. Še posebej na poslovnem področju, opremljanju stanovanja in gradbenih delih ter pri povezovanju s tujino. Popoldan pa ne bodimo preveč zaletavi in nepremišljeni. Ne rinimo z glavo skozi zid, saj nam je lahko še kako žal.

Vse do nedeljskega popoldneva bodo energije planetov napete, kar nas lahko privede do nevarnih situacij, če ne bomo dovolj pazljivi. V prometu so možne blokade, zato se premišljeno odpravljajte na zabave in srečanja. Nedeljsko popoldne pa bo prijetno v družinskem krogu in prazničnem vzdušju. Tudi za kakšno športno popoldne ali pohod si lahko vzamemo čas.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.