Lunin horoskop: Kaj novega prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 29.6.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna raste v znamenju Strelca – ponedeljek od 5:22, torek in sreda do 11:12.
Čas za: načrtovanje in planiranje izletov in potovanj, piknik, odhod na dopust, izobraževanje, obisk seminarjev in tečajev ter potopisnih predavanj, načrtovanje prihodnosti, urejanje pravnih zadev, reševanje sporov, pripravo marmelad ter vkuhavanje sadja in zelenjave, šport v naravi

Luna v znamenju Kozoroga – sreda od 11:12, četrtek in petek do 14:21.
V četrtek ob 4:20 se dovrši polna luna.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gora

Luna upada v znamenju Vodnarja – petek od 14:21, sobota in nedelja do 16:23.
Čas za: druženje s prijatelji in sklepanje novih poznanstev, povezovanje in druženje v interesnih skupinah in organizacijah, raziskovanje, ukvarjanje z alternativo, uporništvo, izražanje in uveljavljanje lastnega mnenja, inovacije in domiselne ideje, eksperimentiranje, nakup računalniške in multimedijske opreme, ukvarjanje z računalniško tehnologijo, obisk gora in šport v naravi, prezračevanje hiše in stanovanja, gradbena dela in hišna opravila, ukvarjanje s finančnimi načrti, ustvarjanje in oblikovanje, presenečenja

Luna upada v znamenju Ribi – nedelja od 16:23.
V nedeljo je Luna v perigeju (v položaju, ko je najbližje Zemlji).
Čas za: zaupne pogovore, sprostitev in počitek, meditacijo in jogo, umetnost, ples, glasbo, dobrodelne dejavnosti in nesebično pomoč, vodne športe in izlete ob vodnih površinah, pranje večjih količin perila in čiščenje stanovanja, ukvarjanje z ustvarjalnimi dejavnostmi, obisk kina, sanjarjenje

Zakorakali smo v poletje, pričele so se počitnice in vsi smo že željni dopustov. Vse do srede zjutraj, ko se bo dovršila konjunkcija Venere in Jupitra, med dvema dobrohotnima planetoma, bo med ljudmi čutiti več dobrovoljnosti, optimizma ter veselja do življenja.

V ponedeljek in torek se zna zgoditi, da bomo o dopustovanju in izletih nekoliko več razmišljali. Morda tudi rezerviramo kakšen termin ali pa bomo že imeli možnost odpraviti se na pot. Morda nas kaj prijetno preseneti, srečamo zanimivo osebo ali dobimo dobro priložnost, ki bo vplivala na našo osebnostno rast. V ponedeljek zvečer smo lahko nekoliko negotovi in neodločni. V torek dopoldan se morda ne bomo uspeli vsega dogovoriti, kar bi si želeli, vendar bomo na zadeve gledali optimistično.

Torkovo popoldne bo prijetno. Spodbujalo bo k druženju, stikom s tujino in mediji, romantične zmenke, nastope in prireditve, podelitev priznanj in pohval. Pa tudi z nakupom modnih oblačil in dodatkov bomo zelo zadovoljni. Zlatarne, modne trgovine in ustvarjalci modnih dodatkov in oblačil, si lahko obetajo več povpraševanja in nakupov.

V sredo zjutraj se bo res da dovršil prijeten aspekt med planetoma, ki običajno prinaša lepe dogodke in ugodne razplete, vendar bodo v sredo in četrtek hkrati delovali zelo stresni vplivi. Na globalni ravni je lahko zopet več neprijetnih dogodkov, kot je porast nasilja in napadov. Več je lahko tudi družinskih sporov in napetosti, zaradi nezmožnosti usklajevanja družinskih in službenih obveznosti. Morda si želite več časa preživeti z družino, pa vam to nikakor ne uspeva, zaradi prenatrpanega urnika. Negujmo in bodimo pozorni na odnose s svojimi bližnjimi. Nič ni bolj važno kot to, da si zaupamo in smo iskreni.

Slišali bomo več o nasprotovanjih v političnem in poslovnem svetu. Zadeve se lahko obrnejo in neugodno vplivajo na množice ljudi. Na osebnostni ravni, smo lahko zaradi vpliva polne Lune bolj napeti in vznemirjeni. Bodite potrpežljivi, ne hitite in ne rinite z glavo skozi zid. Previdno na poti in naj se vam nikamor ne mudi.

Petkovo dopoldne bo ugodno za sestanke in sklepanje dogovorov. Pa tudi doma se bomo resno lotili dokončanja kakšnega hišnega opravila ali popravila. Odgovorno bomo zagrabili za delo, da bomo popoldan že lahko razmišljali o bolj sproščenih zadevah. Svet lahko v tem koncu tedna zopet pretresejo neprijetne novice, v katere bodo vpletene množice ljudi. Vendar bo kljub temu v soboto in nedeljo prevladovalo pozitivno in optimistično vzdušje. Veliko si bomo imeli povedati. Mikalo nas bo, da se odpravimo na izlet, obiščemo kakšen festival ali dogodek na prostem. Sklepali bomo nova poznanstva, prišli v stik z zanimivimi idejami in alternativnim načinom razmišljanja. Kulturne prireditve in umetniški sejmi bodo dobro obiskovani. Le v nedeljo, okoli časa za kosilo, nas lahko kaj vznemiri. Mogoče jed ne bo uspela ravno zdaj, ko smo jo skuhali za prijatelje. Ali pa bo družba zamujala. Morda bomo le malce bolj zaskrbljeni. Popoldan in zvečer pa si le privoščite sprehod ob vodi ali v gozdu, ki vas bo sprostil in vam vlil novih moči.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.