Metka Klevišar: DOBRO JE IMETI OB SEBI NEKOGA, KI ...

Moj čas > Moje minutke | piše: Metka Klevišar | 6.9.2023
Ena od udeleženk nam je pripovedovala, kako je pred kratkim doživljala smrt svoje mame. Ob tem je nanesel pogovor tudi na to, kako dragoceno je imeti ob sebi nekoga, ki ti dovoli, da si tudi žalosten...
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Včeraj smo spet imeli Pogovore o življenju in smrti in tako kot vedno smo se pogovarjali o mnogočem, kar je pomembno za naše življenje.

Ena od udeleženk nam je pripovedovala, kako je pred kratkim doživljala smrt svoje mame. Ob tem je nanesel pogovor tudi na to, kako dragoceno je imeti ob sebi nekoga, ki ti dovoli, da si tudi žalosten.

Nekateri preprosto ne prenesejo ob sebi žalostnih ljudi, vse naj bi bilovedno veselo in razigrano, kar pa je lahko samo zunanja maska. Zato je tako pomembno imeti ob sebi nekoga, ki ti dovoli, da si to, kar si, včasih vesel, včasih pa tudi žalosten. V življenju se prepleta oboje in ob obojem rastemo in dozorevamo. Če pa imamo ob sebi več takšnih ljudi, ob katerih smo lahko to, kar smo, je seveda še lepše.

Zdravnica, publicistka, predavateljica in prevajalka Metka Klevišar kljub upokojitvi še dandanes ostaja aktivna, pomaga ljudem, se z njimi pogovarja in odgovarja na najtežja življenjska vprašanja. Pravi, da bi se o smrti morali bolj pogosto pogovarjati.

Vsak dan pa svoje prijatelje na družabnih omrežjih razveseljuje z življenjskimi mislimi, ki spodbudijo k razmišljanju o vsakdanu. Zgornjo smo za vas izbrali za današnji dan.

PREBERITE TUDI: Metka Klevišar: O BOLEZNI NOČE GOVORITI

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Metka Klevišar
Morda te zanima tudi:

Recepti za noč čarovnic: strašne nadevane paprike, mini pice in bučna juha

Pripravite pisane in okusne jedi za noč čarovnic. Poisk...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Intervju (spolnost v menopavzi): "V Sloveniji, ja, mi smo še nekoliko za časom"

V uredništvu MojaLeta.si smo mesec november posvetili p...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Želite nazaj poletje? To so deli Evrope, kjer je oktobra še sončno in vroče

Ali je poletje vaš najljubši letni čas? Obožujete sonce...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

Divji kostanj – naravni zaveznik pri težavah z venami (+recepti za zdravilne pripravke)

Divji kostanj se ponaša z močnimi protivnetnimi in astr...

Spoznajte babico, ki je snema oglase in obvlada pametne telefone

Upokojitev pogosto pomeni začetek novega poglavja v živ...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.