Če boste jedli to, boste očistili telo in odpravili vse bolečine!

Strupeni toksini, ki se nabirajo v našem telesu, so krivi za številne bolezni in tudi za bolečine. Zato je prav, da vsake toliko svoje telo očistimo strupov. To lahko naredite z enim samim živilom!
Očistite telo z riževo metodo in odpravite bolečine. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Očistite telo z riževo metodo in odpravite bolečine. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ta stari recept pravi, da lahko s pomočjo riža očistite svoje telo. Vzemite toliko pesti riža, kot ste stari. Riž naj bo kvaliteten. Dobro ga sperite in nasujte v steklen kozarec. Nato napolnite do vrha z vodo, dobro zaprite in postavite v hladilnik.

Zjutraj precedite, vzemite eno žlico riža in ga brez soli kuhajte tri do štiri minute v sveži vodi. Pojejte ga na prazen želodec čim prej zjutraj. Ko ga pojeste, ne pijte in ne jejte ničesar tri ure. Preostali riž pa spet zalijte z vodo, zaprite in postavite v hladilnik. Ta proces s kuhanjem riža ponavljajte vsako jutro, vse dokler je v kozarcu še riž.

Skrivnost te metode se skriva v strukturi riža. Ko zrna potopite v vodo, se iz njih izloča škrob. Takšen riž se prebavlja v črevesju in ne v želodcu. Zato nase iz črevesja vleče strupene snovi. S takšno metodo temeljito čistite črevesje, kri, sklepe in druge dele telesa strupenih toksinov, ki se nalagajo, težkih kovin in ostalih negativnih snovi, ki pridejo v telo. Čiščenje z rižem pomaga, da se uravna metabolizem in telesna teža.

Ko boste s to metodo zaključili, boste sami občutili veliko boljše počutje in zdravje. Pomladili se boste, imeli boste dovolj energije. Po takšnem čiščenju telesa bodo izginile tudi bolečine v hrbtenici, v sklepih, kosteh. Čiščenje telesa boste opazili že po dveh tednih, iz telesa se bodo pričeli izločati strupi.

Preizkusite sami, okrepite svoje zdravje!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhnje: Pripravki iz rožmarina (vino, liker, čaj, sol, kopel...)

Rožmarin raste in uspeva v toplih sredozemskih krajih, ...

Ideje za kosilo: Pasta al forno – pečene testenine v pečici

Pasta al forno so tipična italijanska jed, pripravljena...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...

Recept: Fižolova mineštra s svinjskim mesom pripravljena v pečici

Fižolova mineštra s svinjskim mesom, krompirjem, zelenj...

Recept naših babic: Jabolčna čežana

Letošnja jesen je bila radodarna. Jabolk je v izobilju ...

Podprite svoje telo in energijo na naraven način

Z leti se telo naravno spreminja, kar prinaša posebne i...

Okusni evrokrem - naredite ga sami!

Popolnoma enostavno lahko sami naredite zelo okusen dom...

Slovenci vse bolj cenimo, da je hrana lokalna, ali je sezonska, pa pogosto spregledamo

Slovencem je okus domačega vse bolj pomemben. Radi namr...

Beli madeži na nohtih: Kaj pomenijo?

Beli madeži na nohtih so eden izmed najpogostejših znak...

Naredite najbolj okusno testo za pico!

Imate tudi vi radi hrustljavo in tanko testo za pico? P...

Kaj jesti za močne kosti: 7 živil, ki jih je dobro uživati vsak dan

Z leti postanejo kosti vse bolj občutljive. Tudi če bol...

Tega za zajtrk nikar ne jejte!

Znano je, da je zajtrk zelo pomemben obrok, od njega je...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.