Če boste jedli to, boste očistili telo in odpravili vse bolečine!

Strupeni toksini, ki se nabirajo v našem telesu, so krivi za številne bolezni in tudi za bolečine. Zato je prav, da vsake toliko svoje telo očistimo strupov. To lahko naredite z enim samim živilom!
Očistite telo z riževo metodo in odpravite bolečine. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Očistite telo z riževo metodo in odpravite bolečine. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ta stari recept pravi, da lahko s pomočjo riža očistite svoje telo. Vzemite toliko pesti riža, kot ste stari. Riž naj bo kvaliteten. Dobro ga sperite in nasujte v steklen kozarec. Nato napolnite do vrha z vodo, dobro zaprite in postavite v hladilnik.

Zjutraj precedite, vzemite eno žlico riža in ga brez soli kuhajte tri do štiri minute v sveži vodi. Pojejte ga na prazen želodec čim prej zjutraj. Ko ga pojeste, ne pijte in ne jejte ničesar tri ure. Preostali riž pa spet zalijte z vodo, zaprite in postavite v hladilnik. Ta proces s kuhanjem riža ponavljajte vsako jutro, vse dokler je v kozarcu še riž.

Skrivnost te metode se skriva v strukturi riža. Ko zrna potopite v vodo, se iz njih izloča škrob. Takšen riž se prebavlja v črevesju in ne v želodcu. Zato nase iz črevesja vleče strupene snovi. S takšno metodo temeljito čistite črevesje, kri, sklepe in druge dele telesa strupenih toksinov, ki se nalagajo, težkih kovin in ostalih negativnih snovi, ki pridejo v telo. Čiščenje z rižem pomaga, da se uravna metabolizem in telesna teža.

Ko boste s to metodo zaključili, boste sami občutili veliko boljše počutje in zdravje. Pomladili se boste, imeli boste dovolj energije. Po takšnem čiščenju telesa bodo izginile tudi bolečine v hrbtenici, v sklepih, kosteh. Čiščenje telesa boste opazili že po dveh tednih, iz telesa se bodo pričeli izločati strupi.

Preizkusite sami, okrepite svoje zdravje!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako zaščititi pridelke pred točo, pozebo, sušo …

Vse bolj smo priča ekstremnim vremenskim pojavom, ki na...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

Nov internetni hit: namesto jutranje kave skodelica kostne juhe?

Bi zamenjali pitje kave s pitjem kostne juhe? To je nam...

Premagajte težave z ožiljem s kompresijskimi nogavicami OFA 365

Težave z žilami na nogah so zelo pogost pojav, vzrok za...

Germknödel – recept za kvašene cmoke z vaniljevo omako

Germknödel ali kvašeni cmoki so priljubljena sladica (n...

5 hormonskih motilcev in nasveti, kako se jim izogniti

Na žalost so vse okoli nas snovi (nekateri jih imenujej...

Ideje za kosilo: Sočna svinjska pečenka s krompirjem in zelenjavo

Kaj pripraviti za kosilo, ko zmanjka idej? Sočno svinjs...

Potica – kako spečemo najboljšo potico?

Tradicionalna slovenska potica je pečena v potičniku, t...

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi,...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.